Hm.. det var da veldig?

Det forrige innlegget mitt i dag handlet om åpne nettverk, i mellom dette og det innlegget er Sol gått fra åpent til lukket nettverk? En rask sjekk viser at de har strammet inn også på debatt – samt at man må oppgi telefonnummer ved regging nå..

Jeg vet da søren… Mulig Sol safer – jeg aner ikke. Er juridiske baller og i dette.

Hva vil skje her nå? På bloggen. Jeg håper ihvertfall at de anonyme som har gitt oss de positive kommentarene regger seg. Og helst og begynner å blogge selv. Såpass lang tid som jeg har vært her så må jeg vel personlig si at det inntrykket som gjelder for min del når det gjelder anonyme kommentarer så har de mest gitt noe positivt. Andre har selvfølgelig sine tanker og følelser omkring dette.

På bloggen blir det litt smør på flesk siden vi selv har kunnet stenge anonyme ute selv når som helst. Nå kan ikke velge selv lenger. Og – er nå det rett på en personlig blogg? Når folk ikke kan kommentere lenger anonymt, gidder de lese oss da? I lengden? Ender vi med å bli en lukket blogg hvor bare vi som skriver her til slutt er de som leser hverandre? Og dermed får 20-30 lesere pr dag?

Og hva nå Sol med linkingen? Mangler bare at den og blir fjernet. Over tid mister kanskje mange interessen av å lese her når de allikevel ikke kan kommentere – uten å måtte bli medlem av alias. Hm…? Får da inderlig håpe at folk får lese her til slutt uten å måtte regge seg? Men her står da enda alle valgene under om hvem som skal få kommentere? Dog mangler et at uregga skal få kommentere..

Det var de kanskje negative delene..

Så var det de positive, jeg begynner med… med…  hm…?

10 kommentar to “Hm.. det var da veldig?”

 1. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Lurer på om jeg skal slette Lurer på om jeg skal slette dette nå som Sol kom meg i forkjøpet? Eller det kan stå, for inntil den antydete årsaken er løst vil det nå vise seg hvordan bloggen vil være uten at uregga får kommentere.

  Tor

 2. tante BØ Says:

  La det nå stå Tor. La det nå stå Tor.
  .
  Vettu … jeg tror det blir bra detta jeg.
  Tror ikke vi taper på detta i lengden : ))

 3. virre501 Says:

  virre501 bloggen trenger et virre501 bloggen trenger et engasjement,,bloggen trenger et trykk,,,dette er feil,,påstår jeg.

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ble litt annerledes etter at Ble litt annerledes etter at Sol kom med sin melding/forklaring, men den kom mens jeg skrev så jeg så ikke den før etterpå.

  Får håpe de snart og fikser henget her, det er jammen slitsomt etterhvert..

  Tor

 5. ¨bamse¨ Says:

  Du får se det positivet i Du får se det positivet i det….
  Jeg tror det blir bra.

 6. trultemor- Says:

  telefonnr ved regging? Da hadde jeg vegra meg for å registrere.

 7. Leone Says:

  Tlf.nr.: Det tror jeg blir benyttet i svært liten grad hvis det er for å unngå falsk registrering.

 8. Lappa Lappeteppe Says:

  Hva betyr å «regge»? Å Hva betyr å "regge"? Å redigere seg? Skjepe seg? Kan man ikke sperre for anonyme? Ja, ja, jeg har ikke hatt så mange anonyme… hehe. Som min søster drømte i 1995 om at det stod en hel masse hodeløse menn på rekke og rad.. Hm, lurer på hva en drømmetyder ville ha sagt om den drømmen? Jeg prøvde meg i hvert fall ikke på noen tydning. Kvinner kan jo også miste hodet, noen ganger, men ikke så ofte som menn, kanskje?

  (Lillesøster)

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Det er nok den eneste Det er nok den eneste muligheten for å f.eks kunne sjekke at ikke mindreårige får tilgang trultemor. Tror jeg. Blir mer og mer vanlig at man må oppgi noe annet enn f.eks en anonym hotmailadresse i de største og mest seriøse nettsamfunnene.

  Selv ville jeg ikke brydd meg om det, jeg stoler såpass på Sol, men andre er nok kanskje mer skeptiske.

  Tor

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  «regge» i denne sammenhengen "regge" i denne sammenhengen betyr bare å registrere seg som medlem på Alias Lillesøster.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: