Nøkler..

You kissed me on the Highway to Freedom and then I got a ticket for driving too slow..? Høh! You kissed me under the umbrella and it stopped raining – then the farmers tried to shoot me..? Sprø verden moves on.. Nåh.. hvor var jeg? På bloggen? Oi.. best å skjerpe seg da, Hallo alle!

Sveiv på:

%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18″ width=»150″ height=»100″>

.

Mat og mat og mat – julens mål er ikke for min mage. Min er tilpasset fornuftig tanking og er laget av stål – ikke en slaskete gummibelg..

Vel, etter pakkenes innhold å dømme har jeg visst vært for tam og snill, tror jeg må jobbe mer med imagen. Neste år skal jeg skrive hårete ville lister. Jeg advarer like greit med en gang at her blir det mye rot og usammenheng, så slipper jeg dårlig samvet senere. You don’t understand me only because you are not me, so it’s not me to blame..

Eller noe – min engelsk er en avart og mer fri og uraktig, ikke min skyld at du kun har lært forretningsutgaven, eller den turistaktige. Men greit, jeg kan ta skylda, er vant med det. Og vant med å få den..

Mer musikk? Nei? Hah! Her bestemmer jeg så du må bare lide. Fant noen oldingslåter for en gangs skyld. Liker du ikke de? Hehe, jeg er i det lunefulle området i dag så da sveiver jeg ihvertfall i gang en til med støv på!

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»150″ height=»100″>

.

Hm.. den har jeg klina heftig til i baksetet… Jeg lå underst – ja, jeg har alltid vært forut din tid..

Sukk.. er ikke alltid så lett å være en unik skald fra utkanten skal jeg love deg. Nei, finnes ikke skalder fra innkanten. De er temmet av urbantrollet..

1121 graner i urskogen

1121 ganger klatret han til topps

1121 ganger speidet han i alle retninger

1121 ganger sukket han og klatret ned igjen

1121 ganger håpet han å finne Synnøve Finden budeia..

Gauda er en ost som noen ga feil navn. Nøkkelosten var bedre før, ikke spør meg hvorfor. Hun er perfekt. Finden budeia.

Jeg speedet for full guffe på skiene nedover en bratt bakke i dag jeg visste jeg ville tryne i. Jess! Jeg klarte det. Å tryne. Etterpå var alle lemmer enda posisjonert etter kartet og bevegelige. Eneste var at jeg skremte en dame i fake pels bak en busk som luftet en typisk bastardkjøter. Den fikk gjøre det den ikke får lov til bak buskene hjemme. Hun hylte, men burde takke meg for trimmen, trimmen av ansiktsmusklene – kvinner er jo opptatt av stramme ansiktsmuskler.

En rp mens en banan spises..

Fra ensomme sjelers verden.

Tankene glir inn i drømmen

mørket siger på, det er natt

jeg alene, så faens alene..

Drømmen lar meg fly utover

hvor er dere alle?

svevende på let, alltid på let..

Kom! Hører du meg ikke?

Jeg roper på deg!

Å faen, jeg er alene, helt alene..

Halvmørket dekker jorda

svevende mot evigheten

en enslig sjel, fortapt..

Åhh jeg vil bare så lite!

Kun elske deg, bare deg

men finner ingen å elske..

Jeg hører et rop, svakt

hvor? Hvor! Jeg blir gal!

ropet dolker sjelen, den blør..

Hvor en du? Hvem er du?

Som et fjernt ekko

ubestemmelig og nifst..

Letende desperat

en sjel på let etter en sjel

to sjeler alene, fortvilte rop..

Ropet blir mer desperat

som meg, vi er to, alene

hvorfor finner vi ikke frem?

Hvor er du? Faen det smerter!

Jeg orker snart ikke mer

drep meg, drep lidelsene..

Din stemme blir svakere

jeg gråter og leter videre

dømt ensom og alene, evig alene..

….

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18″ width=»180″ height=»120″>

.

Jeg må stoppe der, får ikke tankero her i skaldekåken i kveld..

God natt..

6 kommentar to “Nøkler..”

 1. Anonym Says:

  Vi er alene de fleste av Vi er alene de fleste av oss.

  Tosomhet uten tillit er også ensomhet.

  Sov godt med ro i tankene.

 2. frk-jettegryte Says:

  … Jeg føler meg litt tom for ord..
  Men ville likevel skrive noe til deg.

  Fine og tankefulle ord fra deg. 
  Du er flink med ord.

  *klem fra meg*

 3. mariee53 Says:

  Var det budeia di som forstyrret deg Genialt som alltid Tor…Mariee53

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja mye sant i det Anonym, og Ja mye sant i det Anonym, og kanskje er ensomheten tyngst når man ikke er alene og ikke burde vært ensom fordi man ikke er alene. Mye vanskeligere for mange å forstå det at noen kan være ensomme når de ikke er alene, og bare det alene gjør det enda vanskeligere for de som er ensomme uten å være alene..

  Tor

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk jettegryta, er litt tom Takk jettegryta, er litt tom jeg og for tiden. Men ikke alltid mengden betyr så mye, ikke alltid så mange ord som skal til for å vise at man er der, og kanskje forstår..

  Klem tilbake..

  Tor

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Mange faktorer som skaper Mange faktorer som skaper uro marie og ikke lett å samle tankene da..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: