Vi lure har det lurt..

Å lure seg selv er rimelig galant – og siden det også kan gjelde meg må det da selvsagt og tilføyes stilig. Å studere og nilese spesifikasjoner som er på grensen av egen viten er alltid en balansegang. Og når jeg endelig summerte alle muligheter hos de forskjellige leverandører for å safe meg selv for å ikke ta det berømte tungtvannet over hodet, så bestiller jeg galant det som kan gi vann på hodet og vridninger av hjernen. Sabla lurt. Ja så lurt at jeg allerede har betalt for 1 år.

Nå skal det innskytes til min opphøyelse at tross alt har jeg valgt den leverandøren med det stiligste navnet, og med lengst liste av saker jeg foreløpig forstår nada av (og antagelig ikke har bruk for) som følger med, samt at de er mest proffe. Altså en løsning for proffer – der har jeg en jobb å gjøre, dvs heve meg fra amatør til proff, ellers får jeg jo ikke brukt alle de tusen muligheter, og prosjektet havner i ørkenen. Fordelen er at jeg er så forbannet sta at jeg blir nok proff på notime..

Selvfølgelig aner ikke dere hva jeg snakker om, det er jo nesten hemmelig det jeg nå foretar meg, og et lite vågestykke, men antatt mest rett på sikt – tror jeg. Trøsten får være at dere får vite og se en eller annen gang, dvs når jeg er blitt proff og endelig har fått det til..

Det er lille nissedagen, eller aften. Akkurat nå spiser nissen fleskepannekaker og har lagt pinnekjøttet i vann, og er nettopp og ankommet med siste kubikk fra matsjappa, den er visst stengt til mandag etterpå. Lurer på hvordan de klarte seg før? Her hamstres det som om butikkene var nedstengt og åpnet først når bamsen kom ut av hiet, og alt kun for en håndfull dager. Og selv om i alle de dagene er gasolinebuene åpne døgnet rundt, de er jo egentlig forkledde Remabutikker i dag. Glemt noe har en alltid i dag, det går på 3 hjul stort sett.

Har på følelsen av at det blir en kjapp jul i år. Noen ganger er det og allright. Blikket sveiper stadig bort på den nye kalenderen som venter på å komme i bruk. Selv tror jeg mange stresser seg ihjel før jul, så synker de i hop på selve dagen etter at de har pest og servert et snes gjester inklusive husdyr og nisser. Selv et 10 stjerners hotellkjøkken blekner av det mange steller til for andre, jeg håper de som blir servert husker på å takke skikkelig den/de som har gjort alt de kan for at andre skal få en ekte god tradisjonsrik jul på alle måter..

God jul med mye kos og lite stress til alle..

12 kommentar to “Vi lure har det lurt..”

 1. bramaputra Says:

  så hemmelig er det ikke av en eller annen grund har jeg sett noe- når jeg har vært på bloggen din og kommet borti musen

 2. Viol_a de dame Says:

  Vi stresser rundt i flere Vi stresser rundt i flere uker, og så er alt over på noen timer.
  Og ja, vi har fått mange flotte tilbake mld for årets julebord. Men gud så lei eg er av ribbe og pinnekjøtt. Og da skjønner du vel at eg jobber innen service:)))

  Ønsker deg en God Jul.

  Viol_a

 3. trultemor- Says:

  nå ble jeg sannelig nysgjerrig på hva du finner på;)
  Ha en fin kveld da Tor!

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Sier du det bramaputra? Sier du det bramaputra? hehe.. Men det viser ikke noe her, ikke nå ihvertfall..

  Tor

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Du er inne på poenget Viola Du er inne på poenget Viola – og for mange kan det nok bli vel mye. Var ikke det som var meningen med jula vel?

  Ja har forstått at du er i den bransjen, og har fått dine doser av både jul og tilbehør tenker jeg..

  Men ha en avslappet og rolig jul..

  Tor

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Er noe jeg har tenkt på en Er noe jeg har tenkt på en stund trultemor, men ikke noe voldsomt alvorlig, dog spennende, og forhåpentlig riktig for min del. Men det er en viss sti å gå enda..

  Ha en fin kveld videre, og en riktig god jul trultemor.

  Tor

 7. Amelia Says:

  Dette der var interessant. Du vil ikke ut med det før du har blitt proff.
  Jeg har bitt meg merke ved at noen mennesker ikke avslører en "handling" før de behersker den fullt ut. Andre føler seg frem i en dialog med andre for å lære. Og så til det jeg syntes er mest underlig.
  Noen blånekter å prøve seg på noe de har veldig lyst til å prøve ut.
  Jeg kan ikke, får jeg høre. Som mor vet jeg at man kan lære svært lite uten å prøve. Og nå kommer det Tor, for jeg har lest den diskusjonen du hadde ang. krigskvinner; jeg opplever at det er i hovedsak menn som legger frem den replikken, jeg kan ikke.
  Jeg har en gryende terori om at "menn" i hovedsak, kan finne på å blånekte å utføre en oppgave i frykt for å feile.
  Dette undrer jeg meg på om virkelig stemmer?

 8. medi Says:

  God Jul, og alt godt for God Jul, og alt godt for 2010

                                    fra medi
                                  

 9. tante BØ Says:

  Jeg er vaffal ikke Jeg er vaffal ikke nyskjerrig : ))
  Det er lissom ikke meg det
  .
  Ha en fin Lillejulaften : ))

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg har ikke noe å vise Jeg har ikke noe å vise frem før jeg har fått det til Amelia, det har skjedd mye f.eks på utviklingsfronten angående programmering. Mye nytt som ikke jeg har vært borti før selv om jeg har god erfaring fra tidligere år.

  Poenget mitt var vel at jeg gjorde motsatt av hva jeg egentlig søkte, dvs noe som ikke ble for komplisert, men så ble det mega, hehe (ikke spør meg hvor hodet var, hehe).

  Jeg liker å utfordre meg selv, og utvikle meg selv og min personlige horisont, de fleste ganger når en målet, andre ganger ikke. Men man må våge å "dumme seg litt ut og".

  Krigskvinner? Vel det var ikke bokstavelig ment, men mer en markering av styrken i ordene de bruker om menn. Det var og bare en utblåsning der og da, en impuls som er gone igjen.

  Ikke denne mannen ihvertfall, altså til din teori om å våge, jeg tar det å feile som endel av det å lære, og det å være menneske, uperfekt. Å ikke prøve er jo å stoppe opp i utviklingen, man går glipp av mye da.

  Tor

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  God jul og godt nytt år til God jul og godt nytt år til deg og medi..

  Tor

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei du er da slettes ikke Nei du er da slettes ikke nysgjerrig tante, kan ikke tenke meg at noen tror det om deg? hehe

  Ha fin en julenatt og aften i morgen..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: