The big pakke..

Rett etter en lynlunsj spant jeg til shoppingparadis – den viktigste pakken gjenstod. Den til meg selv. Den vurderes etter samme kriterier som de andre, altså hvor snill vedkommende har vært i år. Satsene avhenger av hvem det er, min sats er ca kr 1000,- pr måned. Jeg er meget streng med meg selv, og er det en måned jeg ikke har vært snill nok, så går den kr 1000,- i minus.

Og siden jeg er en luring så må jeg alltid passe på så året ikke overstiger 15 måneder. Men regnestaven lyver jo ikke? Så selv med minus og pluss går det alltid i balanse med 15 snille måneder. I år trakk jeg fra hele 4 måneder jeg hadde vært uskikkelig. Så det ble kun 15 måneder i år også. Jeg har engenhendig kalibrert regnestaven, så den ikke skal være manipulert av meg selv, når det gjelder meg så må jeg alltid være føre var for at jeg vil prøve meg på en fransk en, men den biter jeg ikke på.

Etter å ha befølte kandidatdingser så – ooh yes! Den måste jag ha! Meen – så sier dusten bak dollargliset at den må bestilles, dessuten, hvisket han i det venstre øret som frisøren hadde skrellet rent for det krattet jeg ikke selv når med min frisørdings, at min superdings kanskje kommer på tilbud etter nyttår. Hva gjør jeg da? Kjøper 2 dingser i januar og ikke 1 til jul? Jeg har som standard å kjøpe en obligatorisk dings pr måned – pluss impulsdingsene.

Ikke lett nei, så jeg la det litt på is og kjøpte meg en impulstrøstedings i mens. Kan jo ikke komme hjem fra shopping tomhendt..

Tenk jeg kom inn nå – her på bloggen mener jeg. Da jeg skulle legge inn siste kommentar hos trultemor fikk jeg ikke logget inn. Igjen. Mulig jeg er uheldig og treffer de få gangene når det henger? Har ikke hatt særlig tid til å være på nettet i det siste. Dermed beklager jeg noe sene svar på kommentarer og få kommentarer hos andre i det siste da jeg knapt har hatt tid å lese andre innlegg.

En nisse jeg traff på hilste med mitt navn, ved nærmere ettersyn fant jeg ut at det var en kompis som sikkert skulle tjene noen skattefrie kroner, er jo skattefritt nå før jul. Hm.. ja hvis man tenker lurt nok da, og han er lur, ihvertfall på å få kroner ut av ikke noe.

Penger kommer og går, er vel det som er meningen? Joda, noen reserver her og der under steiner, men ellers skal de jo glede – ellers kan man bare gi de bort.

Jeg nyser, håper på gjester, eller blir det vel forkjølelse etter utskeielsene i går. Mulig jeg bør ringe etter noen gjester for å slippe å bli forkjøla?

4 kommentar to “The big pakke..”

 1. tante BØ Says:

  Veit du hva jeg virkelig Veit du hva jeg virkelig hater her i verden ??
  At når man har bestemt seg for å kjøpe no …
  så får du høre den der …
  Den har vi ikke på lager, det må bestilles.
  .
  Jeg mangler fortsatt fire spisestustoler på hytta,
  nettopp av den grunn.

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja du er inne på det der Ja du er inne på det der tante B, møbelbransjen er jo blitt ekstreme på det å kun ha utstillingsmodeller – for å spare på lagerutgiftene. Men jeg tror de mister salg på den måten, mange som kjøper på impuls, men så faller de av når impulsen daler og avbestiller. Eller går til en som har sakene på lager.

  Tor

 3. frk-jettegryte Says:

  hehe. Du er en liten luring du, Tor-gutten.🙂
  Hehe.. Skjønningen. Eh, nei, det var tøffingen? :-p

  Ha en riktig flott fredag, vennen!

  *Strileklem*

  (og så et syn for øyet.. :-p)

  [img]http://images.zwani.com/graphics/days_of_the_week/friday/images/friday54.gif[/img]

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk for «damen» Jettegryta, Takk for "damen" Jettegryta, ikke helt heldig for gamle gubber å se slike vel? hehe. Men siden jeg er tøff gubbe får jeg takle det med stil, hehe

  Håper du får en flott helg.

  Klem tilbake

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: