2010 er nær..

Noen voksne mennesker er som barn – av og til. Barn går ikke hjem hvis de har det gøy selv om de fryser aldri så mye. Så – jeg er et høyvokst barn. Det og. Hadde ikke lyset blitt skrudd av ville jeg vært der enda. "Der" er i denne saken på en brygge med masse maritimt rot og spennende saker, men og 237 måker, 2 svaner, 26 ærfugler, 1 storskarv og 7 forblåste viper på et skjær.

Selv med pels og tilbehør ble det rimelig kjølig til slutt, snodig når en står der og fryser på land kledd i 2 tommers bekledning og strikkesokker i fjellsko, strikkelue og i le bak en gammel sjark med vridbar propell å se på de tynndressete fuglene bade isvann fra Nordsjøen. Og jeg trodde (og mener enda) at jeg er tøffere enn min egen skygge.

Vel, det ble ca 1800 bilder – mest av måker – havfruer er det feil årstid for. Måker har personlighet og er meget fotogene. Litt menneskelige – de krangler og kjefter som mennesker. Ja mobber gjør de og, og det finnes alltid sjefer, mest hunner faktisk – jeg tror de fleste hanner ikke gidder bry seg om deres evige maktkamp. Mens to damer slåss om en godbit stikker gamle Sylvester av med sardinen.

"Åhh pokker – skulle ikke tatt den siste på julebordet i går, tror jeg stikker hjem og tar en nebbfull parcet og legger meg, de bråker så forbanna disse kjerringene.."

Får ta en runde med måker en annen gang, jeg har knapt hatt tid å se igjennom bildene.

2010 nærmer seg raskt. Et pent tall, bedre enn 2009. Dog går det som regel 2-3 måneder før man skriver 2010 automatisk og ikke 2009. Jeg er midt i en planleggingsfase om noe som kan bli spennende. En ide som er skapt ved endel langsom ruging. Det er "noe" nettbasert kan jeg vel røpe så langt i denne fasen.

Jeg er alltid åpen for ideer, nytenking og utvikling, også av meg selv. Har vært slik alltid, nekter å ankre opp på et ståsted, et stadie i livet. "Abba var en gang – men er ikke nå". Hvis noen forstod..

 

6 kommentar to “2010 er nær..”

 1. bramaputra Says:

  jeg så engang en måke stupe ned på gaten og sluke en hel is kule-sånn kuleis og ta til vingene- lurer på hvordan det gikk med den- jeg mener den må ha død ganske fort?
  det er ikke rare kropsvekten på en måke og med den isen i magen kan ikke den måken ha hatt serlig høy kropstemperatur?  dette sjedde forøvrig i sverige av alle steder,og jeg som trodde at svenskene var så mye klokere en nordmenn?  eller kansje den bare tok seg en lang tur i dvale og våknet igjen?  jeg mener de må ha en viss kropstemperatur for å leve? 27c eller noe sånt?  noen som kan si meg om den levde eller døde?

 2. davyen Says:

  God natt Tor Du blir bedre og bedre synes jeg.Flotte bilder som taler mer enn ord.Sov godt og ha en god dag i morgen.
  davyen

 3. tante BØ Says:

  Hmm … Jeg som akkurat i Hmm … Jeg som akkurat i dag har oppdaga at det bare er noen stakkarslige dager igjen til jul …
  åsså kommer du her å begynner å mase om nytt år … hjælp …
  ta en ting av gangen … jeg liker ikke forandringer jeg .. 
  .
  Om jeg forsto … tror det …
  Prøv deg !!!

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tror neppe den døde av det Tror neppe den døde av det bramaputra, de tåler mer enn de fleste tror. Er ingen forskjell på svenske eller norske måker, hehe

  Tor

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk davyen. Synd jeg er noe Takk davyen. Synd jeg er noe i beit for tid til å blogge og lese andres blogger i det siste.

  Ha en fin kveld.

  Tor

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jepp går kjapt nå tante B, Jepp går kjapt nå tante B, men er slik hvert år, man føler det er lang tid til for ofte snakkes det om jul i mange uker. Vips så er den der. Men det blir alltid jul som vanlig.

  Ser alltid frem til det vipper over, da starter nedtellingen til våren. Og den kommer ofte kjapt her jeg bor.

  Vel, jeg holder på "å prøve" meg, hehe. Men kanskje blir jeg her samtidig, får se..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: