Så var vi i gang igjen..

Altså det er noe som kalles "rettferdighet" og "likebehandling" – tror noen må ta seg en salt sitronbrus og vaske pelsen snart. Jeg vil kalle det rimelig et eller annet jeg ikke vil uttale her så jeg slipper å sensurere meg selv. Og jeg synes ikke det innlegget om samme sak som ligger lenger nede her nå tar for seg de momentene som har med virkelighet å gjøre.

Hva da? Jo selvsagt de pokkers listene igjen. Dvs den ene. "Mest leste" som kunne, uten å bli usaklig, heller blitt kalt "Solredaksjonens favorittliste". For det er slik i virkeligheten at det faktisk er Sol’s linking som har alt å si for hvor bloggerne er på den lista, ikke vanlige faste lesere, men de som klikker seg inn via fremsiden på de blogginnleggene Solredaksjonen ønsker å fronte.

Er det rettferdig at f.eks "milky" med 1 ett skarve innlegg siste 30 dager har nesten 8000 lesere mens den trofaste og flittige bramaputra med 66 innlegg siste 30 dager har mindre lesere enn den med 1 innlegg? Hvis det er rettferdig så heter jeg Snurre Kalkunstjert..

Som jeg skrev i mitt innlegg om den pokkers listen, så fikk jeg selv 5000 lesere på 1 innlegg bare fordi Solredaksjonen linket til det – selv jeg syntes det slettes ikke var verd det, eller rettferdig at plustselig skulle jeg fra passe sted midt på lista som og harmonerte med antallet innlegg, i ett jafs nå helt til topps bare pga at Solredaksjonen likte innlegget. Og samtidig fikk jeg da "betalt" like mye for det ene innlegget som alle mine andre tilsammen… Sorry, men det blir helt feil.

"milky" (beklager at jeg nevner nicket, men det er ikke personen jeg har noe mot, men listesystemet) med sitt ene innlegg ligger på 7. plass, mens f.eks "kogi" med 14 innlegg enda ikke er synlig på lista en gang, han ligger lenger nede enn de 25 lista viser. Er det rettferdig? Nei, det er ikke rett når en blogger med 1 skarve innlegg skal gå inn blant 10 mest leste bare fordi en eller annen linking. Og i tillegg altså også forbi den bloggeren som har flest innlegg av oss alle, samt mange flere.

Poenget er at sålenge det er såpass få vanlige blogglesere som stikker innom utenom linkingen til Solredaksjonen, får deres linking enorm betydning for hvor bloggerne havner på lista. Dermed er "mest lest" egentlig styrt av Solredaksjonens smak. Ikke av normal og naturlig blogglesing fra andre.

Sol må gjerne linke så mye de vil for meg, all reklame bloggen kan få er bare positivt (sålenge det de linker til ikke er rene "pøbelinnlegg" som og trekker inn samme ulla til bloggen) slik at man kanskje får flere bloggere.

Men lista "mest leste" er en parodi om man vil. Og veldig urettferdig for de som er flittige maur her og aldri blir oppmuntret med linking av Solredaksjonen fordi deres innlegg ikke faller i redaksjonens smak fordi de kanskje ikke skriver bråkete "dagsaktuelle" googlete saker eller klipper ut fra nettaviser osv. Jeg har alltid ment at den lista er feil, samme om jeg selv lå på toppen eller i bunnen, eller på midten der jeg trives best, dette handler om alle, og ikke minst de som ikke tør kanskje si sin mening.

I min lange tid her har det stadig vært småbråk osv pga den pokkers lista øverst der. Ja, denne gangen har jeg tatt det opp, for en gangs skyld. Jeg var ikke klar over at betydningen i antall lesere var så til de grader styrt av linking eller ei før jeg oppdaget det selv med mitt ene innlegg. Det bør heller ikke bli slik at enkelte føler de må skrive noe som Solredaksjonen liker for å komme seg oppover, eller bli synlige.

Jeg har enda til gode å se en eneste gyldig og rettferdig for alle forklaring på hvorfor den lista det gjelder må være der. Den må ikke være der. Solredaksjonen kan linke så mye de vil, men de har heller ikke bruk for den lista, selv om den er nært et barometer på deres linking, deres "smak"..

Personlig har jeg null behov får å "toppe" den lista, var det målet så ville det vært enkelt for min del ihvertfall – for jeg vet hva Solredaksjonen setter pris på av innleggstyper. Men det er ikke derfor jeg blogger her..

Her er det andre innlegget med sine forslag om å gjøre en forandring som burde vært gjort for lenge siden, og som da vil gjøre at alle stiller likt uansett om Solredaksjonen linker eller ei.. http://blogg.sol.no/blogg/solredaksjonens-listepop

Prøv å tenke rettferdighet og likhet for alle her, det er det jeg snakker om, ikke noe annet. Jeg våger den påstanden at flertallet av bloggerne har ikke behov for den lista så lenge den ikke fungerer rettferdig, og neppe har Sol bruk for den til annet enn pynt og fyllmasse. Det er nok med de andre to listene mener jeg ihvertfall..

22 kommentar to “Så var vi i gang igjen..”

 1. ¨bamse¨ Says:

  Jeg skrev en kommentar om Jeg skrev en kommentar om min mening i Mona-lisa’s inlegg som du sikkert har sett.

  Går ut fra at SOL fronter inlegg som de tjener mest på i forhold til sponsorer.
  De driver jo butikk her….eller prøver…

  Jeg leser heller ikke alles blogger, selv om de skulle ha mange. Noen har mange med få lesere….kanskje er de for uinterressante for de fleste?

  Jeg leser ok kommentere det som fenger, interesserer og engasjerer meg uansett lesertall. Og smaken….ja den er sikkert som baken,….delt…

  Ja…jeg ser på lesertallene, men for min motivasjon her inne har de ingen betydning. Selvfølgelig synes jeg det er "gøy" når jeg en sjelden gang befinner meg på øvre halvdel av listen….men ellers har tallene ingen betydning for meg.

  Vi kan jo velge å se på eller ikke se på de tallene.

  La oss ikke bruke for mye negativ energi på dette.
  La oss heller lese, kommentere og blogge om det som engasjerer og interesserer oss…..

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg så din kommentar Jeg så din kommentar akkurat da jeg logget meg ut bamse. Men:

  Det innlegget du referer til angår ikke det momentet jeg tar opp. Sol kan fronte innlegg så mye de bare orker. Dette handler om den ene lista som da blir sterkt påvirket av "Sol smak" – og dermed blir det feil.

  Hadde man kunnet unngå å telle med de klikkene som kommer fra linkingen var det ingen  problem, da var det likt for alle. Problemet er ikke bare det med den ofte kunstige toppen det da blir, men det at dette så igjen faktisk hindrer andre bloggere å i det hele tatt komme inn på lista, den går jo bare til 25.

  Lista er slik den fungerer i praksis i dag mer eller mindre kun et barometer på Solredaksjonens favorittinnleggstyper, ikke på hva de naturlige leserne bringer inn.

  Over tid har man justert og flyttet på listene for å prøve å finne den beste løsningen, og den mest rettferdige for flest mulig. Så det er ikke noe nytt dette at listene bør justeres eller endres/fjernes, dvs det er kun den ene det er snakk om denne gangen.

  Tor

 3. Et realt rotehue Says:

  God morgen Tor🙂
  Bryr meg God morgen Tor🙂
  Bryr meg egentlig fint lite om di listene,
  men jeg er likevel enig med deg.
  Jeg var innimellom på forsida før jeg også,
  helt til jeg havna i "bråk" her på sol.
  Etter det får jeg ikke svar på henvendelsene mine til sol,
  og andre innlegg,
  som er så å si helt like mine,
  kommer på forsida.
  Rart???? Neh
  Men samma søren det,
  jeg er ikke ute etter talla på lista likevel.
  Ha en fin dag🙂

 4. Lillesøster Says:

  Så du får «betalt»? Jeg Så du får "betalt"? Jeg gir katta i alt det der.🙂

  illesøster

 5. SOL redaksjonen Says:

  Rettferdighet? Jærskalden: Dette innlegget, med noen få endringer, ble også sendt til deg per a-post.
  Tusen takk for innspillet ditt. Vi synes det er viktig med slike konstruktive tilbakemeldinger, og skal helt klart ta det med i vurderingen når vi snart skal gjøre kraftige oppgraderinger i hele bloggtjenesten.
  Du har nok rett i at topplistene kan være noe misvisende og at det er forbedringspotensiale i hvordan disse listene er bygd opp. Topplistene er nok en viktig motivasjonsfaktor for mange bloggere, selv om besøkstallene ikke gir noe godt bilde av hvilke blogger som er mest populære.Vi tror likevel ikke bloggerne her skriver sine innlegg først og fremst for å avansere på topplisten, og er noe tvilende til at "topplisteproblemet" er så stort som det her fremstår.
  Topplistene er ikke ment å gi noe rettferdig bilde av hvilke bloggere som er mest trofaste, slik at det er fullt mulig at en blogger uten noen innlegg tidligere, plutselig havner på forsiden, mens en blogger som har vært her i et år, ikke en gang er i nærheten av å komme dit.
  Når vi legger ut en lenke til et blogginnlegg på forsiden, er ikke rettferdighet en faktor for hvilke bloggere som havner der. Som kjent, lever vi av trafikk på våre sider, vi lever av antall klikk på lik linje med alle andre nettmedier med annonser på sidene sine. Av den grunn ønsker vi selvsagt at brukere skal klikke på sakene vi legger ut på forsiden, og derfor er vi også avhengig av å finne leseverdige blogger som skaper engasjement og interesse. Her vet vi av erfaring hvilke blogger som går bra, og hvilke som går mindre bra. Antall besøk er en god indikasjonsfaktor på hva som faktisk har gått fra.
  Ellers takker vi nok en gang for innspillet ditt, og skal se på hvilke muligheter vi har for å forbedre topplistene.

 6. SOL redaksjonen Says:

  Et realt rotehue Etter det får jeg ikke svar på henvendelsene mine til sol,
  og andre innlegg,
  som er så å si helt like mine,
  kommer på forsida.


  Du skal selvsagt få svar på henvendelsene dine, Et realt rotehue. Dersom du ikke har fått det, er det selvsagt beklagelig. Når/hvor ble disse sendt? Vi minner om vårt kontaktskjema hvor du kan sende inn din henvendelse dersom det er noe du lurer på.

 7. bramaputra Says:

  det er ikke noen tvil om at jærskalden alltid har rett-dette greiene her med bloggen er det vel han som kan best,han har sikkert skrevet mer her, en oss alle tilsammen,og vet mye mer om tendenser og problematikk en oss andre- det er veldig viktig å holde bråkebøtter (av feile slaget) borte,for de klarer å skremme bort kjekke folk uten problem- dette bloggsamfunnet her er stort sett koselig,og det er ikke gale.
  jeg har ingen problem med å bøye meg i støvet for synsingen din om dette jærskald-hadde det vært mulig ville jeg og reservert meg mot å komme på forsiden-jeg kunne gjerne blogget under fuldt navn,og har begynt å fortelle venner at jeg blogger som bramabutra-det er ikke det at det er noe hemmelig-men jeg har ikke lyst å ta meg sammen og hele tiden tenke over hva jeg skriver,fordi folk kan finne på å lese det. det er bra du nevner kogi- han har mye intresange ting,som er kontroversielt og spennende.

 8. davyen Says:

  Jeg skjønner ikke Dersom dere ikke bryr dere om disse listene.Hvorfor i herrens navn skriver der om dem da og lager diskusjoner.
  davyen

 9. Lillesøster Says:

  Tor, jeg har fått kjeft i Tor, jeg har fått kjeft i dag og får høre at jeg mister lesere fordi jeg skifter overskrift. Jeg aldri sett på den lista til høyre. Jeg ønsker bare å være fornøyd med overskriften, og noen ganger tar det tid… Når jeg har bestemt meg så glemmer jeg "saken." Men jeg skal prøve å vente til lenger ut på dagen før jeg trykker på "publisér"-knappen, siden jeg har rotet sånn i det siste. Har hatt søvnproblemer, så knotten har kanskje gått litt "sakte"… Men har prøvd å lese alles blogger i rekkefølge; den ene etter den andre som de står i rekkefølge nedover "framsiden", og jeg har ikke kikket på hvor høyt de står på listen først, for det har nå overhod ingen betydning, siden de fleste skriver om et nytt tema hver gang, ikke sant? Noen som står nederst, der jeg antar jeg har stått mesteparten av tiden, kan en dag ha noe akkurat like interessant å si som den som står i midten eller øverst? Er dette et sånt konkurransested? Det var i hvert fall ikke derfor jeg kom hit. Synes jeg har nok "sjalusi" i livet mitt, er møkka lei av "sjalusi" o.l. Veldig slitsomme følelser. Man får heller skrive for seg selv, på en måte, så man selv er fornøyd med at man har fått uttrykt det man har på hjertet og ikke skammer seg over det man skriver, så får alle andre bare mene det de vil, og om bare 1 person fant glede eller lyst til å lese det man skrev, hvorfor ikke være fornøyd? Kanskje om en måned er det 100 personer som leser det innlegget, når de finner bloggen din eller min, eller noen andre, ikke sant? Journalister kan godt konkurrere seg imellom, men er ikke dette private blogger? Skal man gjøre seg til uvenner bare for banaliteter? Jeg har selv skrevet unnskyld, når jeg skjønte at jeg kunne høres krass ut. Folk kan jo ha en dårlig dag… har hatt mange sånne🙂 For meg er musikken og skrivingen medisin, og jeg liker å lese hva andre skriver óg, også din blogg, den er en av mine favoritter. God helg!
  Lillesøster

 10. bramaputra Says:

  jeg må bare si det du er en helt utrolig sjønn blogger lillesøster(jeg liker ikke navnet ditt)
  skift til rio kongo- den er enda større en brahmaputra- de første skal bli de siste,og de største skal bli de minste,jeg tror på det der-og liker herren
  jeg tok navnet bramaputra fordi det var en figur livet var svært uretferdig med,og selve navnet minner jo om et mobbeoffer,- jeg tror det må ha vært selveste Rolandsen som var forlovet med bramaputra,og hold henne for narr,- da kan man lese om bramaputra i mysterier av hamsun- det er skitne greier- og manfolk er ikke alltid snill- det er helt riktig

 11. Mona-Lisa Says:

  «Ok Mona-Lisa»… I evt. motsetning(?) til deg, føler jeg meg ikke for "stor"(?) til å kommentere på ordentlig vis på din blogg, så: Det er ingen uenighet her om at det rent prinsippiellt burde vært større plass på Sol sin forside for mange andre. Kanskje det burde vært en "gruppeinndeling" etter tema el.l., det vet jeg ikke. Og jeg er enig i at bloggoversikten burde vært utvidet til å vise de 50 øverste uten å måtte klikke videre, slik du sier.
  Utenom det er det tydelig at jeg har rett mht. det kommersielle aspektet på Sol, og at majoriteten (innkl. Sol) er helt enig med meg, uten at det kom overraskende på meg! Butikk er butikk, og ingen vil for alvor "styre butikken" sin mot konkurs med vitende og vilje. Til det er konkurransen for stor i våre kommersielle dager! For de som ikke så mitt innlegg i går:
   
  Det er her: http://www.blogg.sol.no/blogg/solredaksjonens-liste-topp
   
  Så da gjenstår å se om du igjen besvarer denne kommentaren med bare ”Ok Mona-Lisa”, slik at alle etter mine påpekninger om det virkelig får det med seg…
   
  Mona-Lisa.
   
   

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg synes det er greit med Jeg synes det er greit med liste/lister slik at en finner de bloggerne en ønsker å lese kjapt rotis, men den lista jeg snakker om er vel den det alltid har vært diskusjon/støy omkring.

  Sol kan linke så mye de vil, men så lenge da den ene lista blir såpass påvirket av deres linking så har den egentlig ingen misjon lenger da den stort sett bare avspeiler linkeakiviteten til Solredaksjonen. Og jeg kan ikke se at Sol heller har reelle behov for den ene listen.

  Jeg har vært uenig med redaksjonen flere ganger angående noen innlegg de frontet som slettes ikke burde vært frontet. Det burde være et minste etisk krav de fulgte. Dessuten trekke slike innlegg ofte inn pøbler som ikke uvanlig sprer sin galle i andre sine blogger og.

  Vel, jeg har og sett det noen få ganger at de har litt lett for velge samme blogger som "vanlig" dersom 2 bloggere har skrevet om det samme samtidig. Hvorfor må de selv svare på, men etpar av gangene var det innlegget de ikke valget mye bedre enn det de valgte følte jeg. Og de lå nesten rett under hverandre så de burde ha sett begge.

  Men det er de selv som avgjør, vi kan bare mene noe – hvis vi mener noe av og til, noe de får tåle er min bestemte mening. Og som regel tåler Sol kritikk utad.

  Jeg ser vel at Sol har svart etpar linjer til deg her, vet ikke om det sier deg noe?

  Ha en fin kveld rotis..

  Tor

 13. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nå var jeg ikke helt med Nå var jeg ikke helt med Lillesøster? Men hvis du trodde at noen fikk betalt for å blogge her så er svaret nei.

  Tor

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Sol redaksjonen:
  Takker for Sol redaksjonen:

  Takker for svaret og redegjørelsen.

  En viktig sak der ser jeg:

  "Kraftig oppgradering av bloggtjenesten" – Først, det setter vi nok alle pris på antar jeg. Men, vi hadde vel engang et innlegg hvor ønsker osv ble samlet med tanke på oppgradering? Jeg husker ikke helt lenger, men tror bestemt at dere svarte at dere skulle prøve å ta det med når oppgradering skjedde(?)

  Er det mulig å få mer info om den oppgraderingen før den skjer? Hva som konkret er oppgraderingen.

  Og: Jeg håper inderlig at dere ikke ødelegger de gamle innleggene slik som sist dere hadde en stor oppgradering, for da ble som kjent all formatering (og bildelinking etc) nullstillet og alle gamle innlegg en eneste ordsuppe. Husk at mange av oss har rimelig mange innlegg her etterhvert, og å få alt det ødelagt vil være tragisk for enkelte.

  Jeg hadde håpet dere kunne tatt en dialog med oss som bruker bloggen tross alt. Og før dere oppgraderer, etterpå er som regel for sent. F.eks er backup av ens blogg ønskelig å kunne gjøre enkelt, som en sikkerhet.

  Selv håper jeg dere gjør kort prosess og bare innstallerer f.eks WordPress og skiller bloggen ut i fra debattsystemet. På sikt vil dere og tjene på det. Og bare det punktet alene vil nok gi flere faste bloggere, er det ønske fra Sol’s side om at bloggerne også etterpå må være registrert på Alias er det i såfall heller ikke noe problem å få til tror jeg selv om man skiller ut bloggsystemet og innstallerer et ekte bloggverktøy.

  ………….

  Om listesaken og deres kommentar:

  Først er det viktig å si at det er ikke linkingen som sådan jeg kritiserer, men det denne gjør med den angjeldende listen. Tror alle forstår at dere lever av "klikk" – og alle er vel interessert i at dere skal leve – vi bloggere er jo og avhengige av det.

  Jeg stiller meg tvilende til at den lista er en viktig motivasjonsfaktor for mange bloggere slik den fungerer i praksis i dag. Tvert om vil jeg si, kan den virke andre veien for mange som aldri blir linket, flertallet av bloggerne blir veldig sjeldent linket til tror jeg bestemt.

  Spørsmålet koker ned til om Sol har noen sterke behov for den listen. Noe jeg ikke kan se at dere har? Det var vel og snakk om tidligere da listene ble forandret at vi skulle prøve oss frem til hva som var best for oss bloggere såvidt jeg husker.

  Har Sol selv sterke ønsker om å beholde den ene listen det er snakk om av de 3 så burde dere finne en løsning slik at linking fra fremsiden ikke påvirket listen. Noe som antagelig er datateknisk mulig ved å kode en eller annen faktor i puslespillet.

  Men igjen: Link i vei, det er ikke det dette egentlig handler om som noen få misforstår. Det er altså igjen: Kun den påvirkningen linkingen får på den ene listen som skaper reaksjoner.

  Tor

 15. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei han har nok ikke alltid Nei han har nok ikke alltid rett bramputra, men han har ofte meninger, hehe. På den annen side søker jeg å gjerne si noe, heve stemmen dersom jeg føler noe burde forandres til flertallet og bloggmiljøets beste. Klart at lang fartstid her gir en viss innsikt, og noe jeg har lært meg over tid er at Sol tross alt som regel er på samme linje som oss når det gjelder de sakene vi tar opp. Men av og til må de ha det med teskjeer, andre ganger sugerør. Summen blir uansett at de som oftest prøver det de kan å tilfredstille våre ønsker.

  Det som er unikt med Solbloggen er dens intime miljø, den er liten, på godt og vondt, mest godt vil jeg hevde. Mye bedre å være på en "personlig blogg" enn en hvor man knapt finner sine egne innlegg igjen 1 minutt etter at de er lagt ut. Og ofte kjenner man knapt en sjel i de store systemene. Man blir kun et tall blant tusener, kanskje mange mange tusen.

  Jeg mener man absolutt ikke bør bruke rett ut sitt eget navn her dersom man ikke har helt særskilte årsaker som rettferdiggjør å blotte seg helt for "hele verden" som privatperson.

  Tor

 16. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Langt de fleste har et Langt de fleste har et forhold på en eller annen måte til listene davyen, f.eks den største fordelen for min del er at det er lett å finne den man vil.

  "Mest lest" har alltid med gjevne mellomrom fått noe støy på seg, i grunnen forståelig da den er som jeg hevder ikke korrekt som tenkt i utgangspunktet da den kom på plass som et forsøk, men viser vel heller mer Solredaksjonens smak, eller valg om du vil. Tror ingen av oss den gangen forventet så store/skjeve utslag pga Sol’s linking.

  I stedenfor nesten daglige håndplukkete innlegg av redaksjonen var det tidligere en bloggrull på fremsiden som viste de siste innlegg hele tiden, den jevnet ut mye og stilte alle likt.

  Tor

   

 17. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg kjenner ikke til det Jeg kjenner ikke til det Lillesøster. Skifter du hele overskriften? Det hender at jeg redigerer den dersom jeg har skrevet et ord feil, men har aldri skiftet den helt.

  Sover du dårlig? Huffda, ikke greit det. Håper du får sove bedre snart.

  Det hender at listene henger av og til, kanskje en dag eller 2-3, så gjør de plutselig et rykk i alle retninger. Har i grunnen vært slik så lenge jeg kan huske.

  Noe av årsaken til at jeg tar opp dette er nettopp det du sier at de nederst skriver som regel minst like bra som de øverst, men forskjellen er som regel at de øverste blir oftere linket til av Sol, dermed er det vanskelig for de nedre å bevege særlig på seg oppover.

  Nei, de aller fleste her skriver ikke her fordi det er konkurransebetont, de skriver fordi de liker å skrive, og liker miljøet og menneskene her. Så der kan du slappe av.

  Joda, alle kan ha dårlige dager, men da er det en god egenskap det du har når du kan si unnskyld etterpå, ikke alle gjør det.

  Men bare slapp av, dette jeg har tatt opp her er ikke noe du behøver bekymre deg om, og det blir ingen "krig" av dette. Så skriv så mye du lyster og kos deg med det.

  Ha en god helg du og..

  Tor

 18. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei du har ikke rett, men: Ok "Mona-Lisa".

  Men, du har nok ikke rett.

  Tor

 19. Lillesøster Says:

  Bramaputra, nå var du nå Bramaputra, nå var du nå søt🙂 Visste ikke det der om Hamsun. Har kun lest det vi måtte lese i grunnskolen av Hamsun.

  Lillesøster

 20. Lillesøster Says:

  Takk, Tor. Har bestemt meg Takk, Tor. Har bestemt meg for å droppe togturen, orker ikke alt maset nå, tar det senere, så man kan nyte turen.

  Lillesøster

 21. SOL redaksjonen Says:

  Jærskalden: Er det mulig å få mer info om den oppgraderingen før den skjer? Hva som konkret er oppgraderingen.

  Foreløpig ikke. Vi kommer selvsagt med mer informasjon om dette til dere brukere så snart vi har noe konkret og håndfast å melde om.

  Og: Jeg håper inderlig at dere ikke ødelegger de gamle innleggene slik som sist dere hadde en stor oppgradering

  Forutsetningen for en slik oppgradering, er selvsagt at eksisterende blogger og blogginnlegg beholdes og importeres i det nye systemet.

  Vi takker ellers for innspillene i denne tråden.

 22. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Solredaksjonen:
  Takk for Solredaksjonen:

  Takk for svar.

  "Forutsetningen for en slik oppgradering, er selvsagt at eksisterende blogger og blogginnlegg beholdes og importeres i det nye systemet."

  –> Det jeg tenkte på, og som skjedde forrige gang, var at dere måtte "nullstille" all formatering ved overflytting, men da ble de fleste bloggene uleselige og heller ikke mulig å gjenopprette i leselig form. Alle linker til bilder og videoer døde og selvsagt. Forsøk på å gjenskape f.eks flere hundre innlegg er jo en håpløs oppgave.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: