Tja…?

I grunnen skulle dette vært "Day two…..&%¤"!%FF!!" – Men beklager, ikke er jeg hentet av sirenebil eller ligger til overvåking. Nei ikke engang et 3. grads mareritt i natt fikk jeg.

Egentlig er jeg skuffa – hadde ikke trodd antivaksinefanatikerne bommet 100% – nå tviler jeg sterkt på at de selv har noen erfaring fra å bli vaksinert, mistenker at de bare farer med tomt prat. Forsåvidt stemmer det med det søster Drøm sa, i hovedsak er det de som er allergiske mot noe av innholdet i en vaksine, samme hvilken vaksine det er, og særlig litt eggallergiske i dette tilfellet som reagerer – noe vi jo burde forstå som logisk da vaksinen er dyrket i eggehvite.

Ok, jeg er grumsete og småvarm av og til, men det var jeg og før jeg tok den lille saken, altså småforkjøla – og vondt i armen som mange jamrer på? Hehe, herregud, da vet de ikke hva virkelig vondt i armen er. Et ynkelig stikk fra en impotent overvektig veps er verre.

Vel, det kommer kanskje en dag 3 og, men akkurat nå er det ca 1 døgn siden stikket og jeg er akkurat like rar nå som før, og da er status uforandret. Og jeg vil heller ha det slik, enn å bli liggende skikkelig syk av viruset, samt slippe å tenke på om jeg var den som smittet andre nær meg. Da jeg var nede i går hadde de og begynt å vaksinere barn – og de gikk og ut for egen maskin etterpå..

Men nå ser jeg at Mattilsynet endelig reagerer på bakteriebombene som handlekorger og traller er:

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.6857919

Så foreløpig er her lite spennende å meddele, ikke har det vokst horn ut på meg, ikke er jeg blitt selvlysende, ikke hm .. impotent, ikke banker jeg på hos naboen og spør om veien hjem – ikke noe altså, ingenting..

6 kommentar to “Tja…?”

 1. -trultemor Says:

  hvorfor skulle du bli hentet av sirenebil?
  Skulle ikke barna gå for egen maskin?

  Er mange som reagerer på vaksine med vondt i armen og litt feber, det er naturlig når man tross alt tilfører kroppen en liten dose virus. Men det er da ikke meldt om så mange sterke reaksjoner.

  Det vi IKKE vet noe om, er langtidsvirkningen, eller om det er noen fare i det hele tatt.

  Det vi heller ikke vet noe om er hvordan kroppen vil takle det å få 3!! doser vaksine, det er for de som tar vanlig influensavaskine itillegg til de to svinedosene.
  (Og har man først begynt å ta influensavaksinen-den vanlige-så må man også fortsette å ta den)

  I Sveits stoppet de vaskinering av gravide og barn…

  Bakterier har det da alltid vært, på handlevogner og ellers. Det er da bare å vaske hendene sine etterpå. DET kaller jeg hysteri iallefall;)

  H en god dag!

 2. Moonlight Says:

  tja ..
  Synes å ane et lite snev av frykt for bivirkninger mellom linjene ..

  Skulle så skje er jeg ganske sikker på at vi ikke får lese om det ..

  Enkelte får bivirkninger av vaksinen, jeg synes ikke det er noe å harselere over ..

  Ha en fin bivirkningsfri dag ..

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Det var satt på spissen Det var satt på spissen trultemor, og til de som messer fanatisk sin skremselspropaganda over oss. Jeg synes det er uansvarlig av slike fanatiske grupper å holde på slik, for mange mennesker blir nervøsne, kanskje mennesker som burde beskyttet seg og tatt vaksinen blir såpass skremt at de våger ikke. Men som kjent er det slik at fanatiske mennesker bryr seg null om dette bare de får messe sine misjoner.

  Som hun som vaksinerte meg sa så var det likt med alle vaksiner, samme hvilken så ville alltid noen få en reaksjon, men hun hadde aldri hørt om noen med alvorlige konsekvenser eller noen som hadde dødd. Og med alle vaksiner må man vente ca 20 minutter etterpå før man går, dette kun fordi noen kan reagere allergisk på et eller annet i en vaksine, samme hvilken vaksine.

  Her hadde de ikke hatt noen særlige bivirkninger annet enn det vanlige med litt vondt i armen på stikkstedet, eller at noen ble litt småforkjøla en dag eller to. Her hadde helsepersonellet vaksinert seg før alle andre, egentlig skulle det ikke være slik, men det burde jo av logiske grunner da det ville blitt krise om de alle ble smittet.

  Egentlig er det liten forksjell på denne vaksinen og en vanlig influensavaksine, dog er den kun litt "sterkere" og derfor får noen litt vondt i stikkstedet. Selv med den vanlige influensavaksinen får noen samme reaksjoner.

  Jeg har ikke forstått det slik at jeg skal ta mer enn denne ene dosen. Om det blir forandret senere når alle har fått sin ene vet ikke jeg, men jeg bryr meg ikke, sjansene for å få alvorlige bivirkninger/sykdom er mye, mye større ved å få svineinfluensaen. Ingen har dødd av vaksinen, men flere har dødd av svineinfluensaen, også unge friske mennesker. Og ettersom jeg forstår det kommer denne influensaen til å sirkulere noen år, den er ikke en sesonginfluensa som kommer og er borte etter noen måneder, husk at nå er vi allerede inne i andre omgang bare denne høsten.

  Man må velge noe, enten ta vaksinen og håpe den funker, eller gamble på å ikke bli smitta og ikke alvorlig syk. Dessuten er det nå slik at jo flere som blir vaksinerte jo færre blir smitta og jo mindre tak på samfunnet og oss alle får svineriet. Svineinfluensaen er nå den mest utbredte over hele kloden.

  Handlevogner er bakterie-og smittebomber, selv legene sier det. Og det er jo logisk når også smittsomme mennesker handler mat. Det koster butikkene svært lite å desifinisere håndtakene jevnlig, å løpe over med en klut med sprit eller noe er raskere gjort enn fortalt hvordan.

  Tor

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg harselerer litt over Jeg harselerer litt over alle fanatikerne som messer sine skrekkord over oss Moonlight. Joda noen veldig få har fått noen bivirkninger, men de er ikke mange. Og slik jeg forstår det blir de få friske igjen. Det aller meste er mennesker som er allergiske mot noe av innholdet i en vaksine som får "uvanlige" bivirkninger, og samme hvilken vaksine det gjelder, ikke bare denne.

  Joda, får jeg noen bivirkninger så skal jeg nok si det, nå er det gått vel et døgn så vi får se. Men av de som har fått litt, så forstår jeg det er borte i løpet av etpar dager.

  Tor

 5. mariee53 Says:

  Tror som du at de fleste kjenner veldig lite av denne vaksinen. Her fyrer jeg i peisen og er litt deppa, men skal snart synge, så da blir det bedre håper jeg…Mariee53

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja er nok det vanligste det Ja er nok det vanligste det marie. Fyrer i ovnen jeg, er du deppa? Huffda, pleier ikke være det du? Håper det hjalp å synge..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: