Fritt ord: The art of kos – or banging..

(kun for voksne)

"Åh! Vi hadde deilig sex!" – Etterpå gikk de hver til sitt – og fortsatte med "Åh! Vi hadde deilig sex!" med neste. Det var på en mandag det skjedde. Den første "Åh!". Til og med edru – man blir ikke full av en cola og en kopp te. Ja det er deilig med sex ja, jo. Mennesker er jo pattedyrenes svar på sexifisert. Naturlig. En del av oss, innebygget. Lurer på hvem det ble på tordag?

"Åh! Vi hadde deilig kos!".. når hørte man den? Selv på en lørdag, kanskje og dritas? Nåvel – dritas, da blir det vel rett på i 6. gir, for mange? Men edru da? Selv ikke en fjortisbrussprit innabords? Eller en lys pils. Er sexlystene sterkere enn koselystene? Noen som tør innrømme? Ikke jeg ihvertfall, jeg er tøffere enn min egen manndom og bestemmer enda over den selv om jeg boblet i karet med Miss Melkeveien og diskuterte primæriske sekundære planeters hypo påvirkning av The Smal Bang! mens jeg oljet hennes forskjellige skinker etter hennes egen oppfordring. Edit: Tror jeg..

Vel, ok – og alt det andre. Er man to som deler sin kjærlighet så styrer tankene om ens kjærlighet og det slik at man bare ved synes av ens elskede som står der og vrikker og knar rundstykkedeigen med mel i ansikt og flette mens hun nynner lokkende "Mellom bakkar og berg…" gjøre noe med styringen. Greit, man er jo villmann i tillegg til ekstremkoser..

The art of Kos.. 13 bind a 600 sider. Pyttsann, ville ikke dekket en brøkdel, for kos er ikke bare "litt småkos under dyna", nei kos er tusener, en verden for seg selv. Og kos gjør noe inderlig godt med de fleste mennesker – noe som aldri kan erstattes med noe annet i hele universet.

Det handler om alt fra de små kjærlighetsblikk og en ekte kjærlig stryk i forbifarten – bare fordi man må – må automatisk og naturlig av ekte kjærlighet – til ekstremkos over flere døgn med innlagt matpauser, mating av pus og guppyer i bolle og vanning av plantepotter. Oppvasken tar maskinen seg av, så der får man ca 2 timer ekstra kosetid pr døgn.

La gå, sex følger som naturlig del av kosingen med passe mellomrom, som endel av kjærligheten. Da blir sexen av en art som ikke kan utrykkes med "Åh! Vi hadde deilig sex! – det blir for tamt rett og slett.

Men videre på kartet, ta det øverste tilfellet – hva gjør så disse "hver dag ny" "Åh! Vi hadde deilig sex! når de blir gamle en gang der fremme? Skikkelig gamle, naturen krever da sitt av begge kjønn til slutt. Sitter de der og ser avensyk på naboparet som enda koser som før og nå er innom bind 79 side 478? Eller rett og slett er de gått over til et substitutt for sexen og nå "Åh! Kabalen gikk opp! – eller kryssordet?

Eller er det hver aldersperiodes "ting"? "Man skal jo leve alltid så lenge hjertet slår" sa en gammel dame på 91 på sykehjemmet, så blinket hun til meg og sa: "Smukken, få en klem!" Og det fikk hun. Men ville vært litt snodig hvis hun sa: "Smukken" Jeg er kåt, kan du hjelpe meg?" og ristet på de to sakene under blusen, dvs de og valken nederst danset sammen. Men så la hun ikke kabal eller løste kryssord. En gang, ja ikke bare en gang, så har noen i yngre dager hvisket i øret at: "jeg er kåt…" Ikke: "Jeg er kosen" eller "Gi meg en klem". Nei, kåt var det.

Ble mye fritt frem på rullen her, men alt er egentlig kun menneskelig. Normalt på flere måter, det er ikke alltid man skal pakke inn for mye for da forsvinner ektheten, dessuten henvender jeg meg til universet, og ikke deg, eller deg…

Jeg har alltid undret meg på hvem som langt der inne i fremtiden kommer til å studere de utdødde menneskene, og hva de vil konkludere med rundt vårt samkvem oss i mellom. Antagelig vil de komme til at vi var primitive og rimelig kropps-og sexfiserte.

På en måte noe lignende vi tenker om urmennesket i hulene hvor det var legalt å bange naboens kone i knollen mens gubben var på bærtur eller banget en annens kone for så å dra henne i fletten inn i egen hule og bange med den andre bangeren. På en mandag, på tirsdag banget man en annens kone eller et villfrø..

Noen som forstod noe? hehe

9 kommentar to “Fritt ord: The art of kos – or banging..”

 1. tante BØ Says:

  Hehe … nei jeg forstod Hehe … nei jeg forstod hvertfall ikke alt,
  men !!! Jeg synes kosen nesten er viktigere enn sexen …
  så jeg tror vi er ganske enige i akkurat det : ))

 2. Amelia Says:

  Glitrende. Og…
  Du får det til å virke så enkelt. Både i utforming av ord og hvis en skulle trekke historien lenger enn til papiret.

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe, var litt nervøs for Hehe, var litt nervøs for at det ble for "mye" tante B, men du vet oppi dette hodet foregår det mye rar og skrå fundering, hehe.

  Ja vi er nok enige der ja, tror det. For kos er noe annet, noe som er i mange former og på en måte hele tiden til stede med ens like. Og la oss si naturen hadde heller tatt fra oss evnene til å kose enn "det andre" til slutt, da ville det blitt et helvete for mange tror jeg, så kosen er nok mer viktig enn mange tenker over..

  Tor

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nå blir slike ord og tanker Nå blir slike ord og tanker alltid amputerte, et slags sammendrag i dette formatet som kalles "blogg" Amelia. Skulle alt med  ville det blitt noen meter nedover, minst, hehe..

  Tor

 5. tante BØ Says:

  Nei detta var da ikke for Nei detta var da ikke for "mye" … eller hva var det for ett ord de brukte før ?? Vovet ?? : ))
  Jo jeg veit godt nå, hvor mye rart som foregår i ditt hode
  og det er bare morsomt. Aldri no stygt og slemt der : ))

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Bra å høre tante B, også Bra å høre tante B, også at du vet at det foregår mye rart inni hodet mitt, hehe..

  (takke for at jeg ikke blir kalt "normal", da ville jeg blitt sur, hehe)

  Tor

 7. Edb.Regadog Says:

  Vel… Kos er helt nødvendig – og det er sex også.
  Man trenger kos – og sex.
  Kos og sex hører jo sammen, og enda er det nesten håpløst å bare kose uten at det ender opp med sex.
  Kanskje når jeg blir kabalgammel?
  Akkurat nå virker det som om jeg aldri kommer til den alderen.
  Kos er lik sex. Slik er regnestykket akkurat nå.

 8. Lillesøster Says:

  Du fikk meg til å tenke på Du fikk meg til å tenke på "Fishing in Vællers"-musikkvideoen til Vazelina Bilopphøggers på youtube. Ha en koslig dag!

  Lillesøster

 9. Anonym Says:

  Wow, Tor… Av: mirapisani Nå er jeg glad du ikke skriver så mye av disse type blogger for dette ble litt for dampende hett for meg.
  Puh.., nei jeg får finne på noe praktisk så jeg får risstet disse følelsene av meg.
  Men godt jobba Tor.
  Mira ;))


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: