Day one: The Injectionday..

Da var det gjort, no return. Sitter og kladder på testamentet, en hederlig og ansvarsfull skald må ta sine forhåndsregler. Hm.. lurer på hvem jeg skal testamentere bloggen til? Noregs Mållag? Riksantikvaren? Tante Bø?

Til selve inngrepet:

Først var jeg svinheldig, hm.. svin..? Altså meget heldig og fikk søster Drøm som skulle få lov til å gjennombore armen med den ekstraordinære 8 toms nålen, på herda villmenners skjulte muskler nytter ikke vanlige damenåler. Nålen var selvsagt spesialbestilt til skalden. Og søster Yppig stod parat for å eventuelt hjelpe den usedvanlig vakre søster Drøm dersom hun ikke klarte å presse nålen inn. De er særdeles omtenksomme og verner om den eneste skalden i omegnen.

"Host" kom det fra skalden da han kledde av seg og fremviste den atletiske overdelen som søster Drøm fikk et drømmeblikk av. Det lille host ble lagt merke til og han måtte tilstå at han var litt småforkjøla, men ellers virket alt som det skulle. "Hm.." kom det fra den vakre med de nydelig blå øynene og for anledningen en perfekt blond hestehale som fristet over evne når den svinget foran skaldeansiktet da hun måtte lytte på lungene, jeg tror det var bare for å ha en unnskylding for å beføle på kroppen min.

Men ok så lenge den fristende  hårsaken av og til berørte huden. For å safe stappet jeg hendene i lommene så jeg ikke skulle la fristelsen få vinne. "Nei, vi bør kanskje utsette noen dager til du er bedre Tor" kom det. Hva? Nei det kunne jeg ikke godta, nå hadde jeg jo fått sett den herlige nålen som lå og bare ventet på å besøke de indre muskler. "Ok, vi får ta en crp først" kom det allernådigst.

Så kom de med den barbariske nålepistolen for å skyte et passe hull i fingeren for å tappe en skvett edelt blod. Etter å ha tappet et melkeglass så rørte de noe stoff oppi og alle ventet spent. "Hm.. på grensen" kom det fra søster Yppig. "Utmerket, kom med nålen" svarte jeg. De kikket på hverandre. "Jo men den var ikke over grensen?" Til slutt fikk jeg overtalt de og sprøyten ble trillet inn. Så begynte søster Drøm å jobbe nålen inn, hun svettet litt på den nydelig pannen, frøken Yppig var med og presset på ryggen til den vakre.

"Kjenner du noe? Er det vondt?" kommer det fra de bedårende øynene. "Vondt? Nei, bare trø på." Etter ca et kvarter var de ferdige å pumpe inn det beige stoffet og med felles anstrengelse slet de nålen ut igjen og pustet lettet ut. 2-3 sting med en bøyd nål og fiskesnøre tettet så hullet og en runde med gaffateip ble surret over for å holde sømmen på plass.

Så var det å vente ca 20 minutter for å se om jeg flatet ut eller et eller annet. De første 10 minuttene ble hodet kokende varmt, men et bøtte vann innpå døyvet. Så satt jeg de siste 10 minuttene sammen med en liten gutt i venteværelset og bladde i et bilmagasin, han skulle ha svart Mercedes når han ble stor ble vi enige om. Han sa mamma hadde en "sånn" og pekte på en sølvfarget sporstbil, men moren lo og sa hun kjørte buss.

Vel, nå venter jeg på enten eller, dvs om alle skremselsmenneskene har rett, eller de med utdannelse. Skulle jeg bli borte plutselig mer enn en uke har de førstnevnte rett. Hm.. begynne å bli varm i knollen? Tror jeg..? Og lurer på om den ene foten har blitt lenger? Jeg får holde øye med den, nå må jeg fortsette på kladden til testamentet … i tilfelle..

 

6 kommentar to “Day one: The Injectionday..”

 1. Moonlight Says:

  hehe

  Et par setninger formet seg i tankende under lesning. Min gode oppdragelse hindret meg i å skrive dem ned her ..

  God bedring ønskes ..

  Moonlight

 2. tante BØ Says:

  Hehe Det er en ære å bli vurdert som arving, *ler*
  men jeg håper da virkelig at du ikke får bivirninger av injeksjonen.
  Det hørtes ikke ut som det var no spøk det der

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Greit med god oppdragelse Greit med god oppdragelse Moonlight, det har jeg og, hehe.

  Takk for bedringsønske (litt på forskudd, hehe)

  Tor

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Koselig du satte pris på Koselig du satte pris på det tante B, hehe. Nei jeg vet ikke, noen får litt bivirkninger, noen ikke noe, andre mer av forskjellige nivåer. Akkurat nå er jeg noe varm i knollen, men det kan kanskje være ettervirkningene av hestehalen til søster Drøm? hehe

  Tor

 5. trultemor- Says:

  det er helt sikkert hestehalen til søster Drøm ja *ler* Skal bare se det varer etpar dager, gjerne blir du litt mo i knærne også.
  Og så går det over;)
   

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja var nok det trultemor, Ja var nok det trultemor, hehe. Går over, tja, til neste gang? hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: