Nettshoppingens gleder.

Shoppe er gøy, og dersom kvinner trodde de skulle få ha den gleden alene så må jeg dessverre skuffe dere. Shopping er da å forstå som alt utenom klær samt det ordinære kvinnetilbehøret. Den typen shopping kan kvinner få ha alene for min del.

Her i nærmeste favn finnes tusenvis av butikker, føles slik om ikke annet, og tilbudene er ubegrensente pga konkurransen.  Utvalget av varer er astronomisk. Men noen få ganger finner jeg lettere mine dingser og annet viktig på nettet. Jeg er jo litt kresen og kjøper kun kvalitet.

Å shoppe på nettet er enkelt og safe, har aldri blitt lurt. Men med nettet kan en kjøpe saker som aldri fantes på denne siden av kloden tidligere, f.eks en personlig utvalgt fra palmen uthulet kokosnøtt som da er hulet ut fra venstre mot solen på en pen dag av en selvutvalgt uthuler og polert av den kvinnehånden man så personlig har nøye valgt. Etterpå har da en annen personlig valgt person montert den minitv’en man så selv har valgt etter nøye studier inni den nå høyglanspolerte nøtten, i tillegg har man så valgt ut hvilken type bein nøtten skal få, f.eks fra en metoritt eller et tre man personlig har valgt som den personlige trenedhoggeren så har felt, for you, and you only Sir.

Det er ikke grenser for hva man nå kan kjøpe på nettet. Alt kan kjøpes. Også det som enda ikke er oppfunnet, man må bare finne opp det man vil ha som enda ingen andre har funnet på, da får man en dings som man er alene om i verden. Og når man kjøper fra landene på den andre siden så føles det gratis, ja selv om man for skam skyld selv gir dobbel pris og betaler en 10 retters middag til vedkommendes svigerbeist. Man kan på en måte si at man leier sine egne personer til å lage den unike personlige dingsen, nesten som om de er ens personlige ansatte, og uten at man får arbeidsgiveransvar for de.

Så det er bare å bruke fantasien, hva med f.eks en uthult kano av et selvutpekt tre og håndplukket stab til å hule ut og med innfelte krokkodilletenner? Rette stedet kan man velge a) kunstferdig innfelte krokodilletenner eller b) tenner innsatt av krokodillen selv – det siste valget er det noe mer usikker leveringstid på. Men man kan sikkert og få avtrykk av tennene til formannens svigerbeist i stevnen. Kanskje og få den døpt av en ekte jomfru med jomfrusertifikat? Hva med et ekte jomfrukyss i akterstevnen med valgfri type farge som så er kapslet inne med 10 stjerners klarlakk?

Og alt er så greit med leveringen, man får en mail fra f.eks jungelen, eller steppene, om at den kjekke sak nå er sendt i posten, så følger det med et nummer i mailen man kan klikke på. Der får man så opp hvor pakken til enhver tid befinner seg, bare det er veldig spennende å følge med på. F.eks blir den mistenkelig lenge værende på et lugubert poststed i et tvilsomt land, må man kanskje sende en mail med tilbud om en tanke smøring av den lokale postmesteren for å få en viss bevegelse i godset man venter på.

Faktisk kan man og bestille med en selvvalgt person for å f.eks fintune tv’en i nøtten her hjemme, eller jomfruen til å være med på jomfruseilasen. Dog må man da beregne noe tid hos NAV for å ordne med tillatelsen, de er jo blitt verdenomspennende nå vedrørende arbeidskraft (tror jeg?). I tillegg blir frakten noe dyrere. Og husk returfrakt på personalet..

Er bare å sette i gang!

8 kommentar to “Nettshoppingens gleder.”

 1. Penselsvingeren Says:

  He he
  Jeg har en mann som shopper vilt på nettet, til og med et vindu har han shoppet.
  For min del går det mest i bøker, jeg har ikke bruk for uthulte kanoer og slikt.
  ha en fin kveld.
  Penselsvingeren

 2. tante BØ Says:

  Akkurat så finurlige saker Akkurat så finurlige saker har jeg aldri handla på nettet da : )) hehe
  men jeg har kjøpt en del (8-9 biler og sikkert en bil i deler)
  på ebay gjennom de siste sju åra og det har gått helt fint.
  Jeg har brukt Paypal for overføring av penger og det har åsså fungert smertefritt.
  Det er fryktelig lett å handle på nettet, og man har vel litt lett for å kjøpe en del man egentlig ikke har brukt for på impuls.
  Fraktkostnader kan bli litt av en overraskelse enkelte ganger.
  Åsså den forbaskade lave toll/moms grensa på 200,-kroner er håpløs.
  Den har visst ikke blitt høyna siden 70 tallet.

 3. ¨bamse¨ Says:

  Må nok inrømme at jeg Må nok inrømme at jeg handler på nett….
  og har vært heldig til nå også med vare fra utlandet…
  Kjekt også at man kan spore forsendelsen underveis….

 4. Anonym Says:

  Vil ha Jeg vil ha kokosnøtt med tv, hvor fant du den?🙂

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Sier du det penselsvingeren? Sier du det penselsvingeren? Selv handler jeg ikke så mye på nettet for det meste finnes bare en kort kjøretur unna i alle varianter. Men av og til så handler jeg der fremfor å tråle en haug butikker for å finne det jeg vil ha.

  Bøker, og da brukte, kjøper jeg rett som det er på nettet. Det er veldig greit å kunne få tilgang til slike så enkelt.

  Ikke bruk for en uthult kano? Si ikke det, tenk på alt den kan brukes til? F.eks den one of a kind blomsterkassen i stua? hehe

  Tor

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Er du sikker på det tante Er du sikker på det tante B? Tenk etter, kanskje du har glemt med vilje noe smårart du har kjøpt? hehe

  Ja som sagt har jeg aldri blitt lurt eller svindlet, selv om jeg har hørt og lest om andre som har. Tror det i dag er uhyre sjeldent. Men best å sjekke frakten først dersom mulig, den kan bli rimelig stor noen ganger. Enig med grensa på 200 som er latterlig, tror aldri jeg har kjøpt noe under den grensen.

  Jo, er nok vanskelig for endel å ikke gå beserk når det er så enkelt som det er å kjøpe på nettet. Er kanskje en bakdel der med dette.

  Tor

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  I dag er det vel ganske få I dag er det vel ganske få som har hatt nett over tid som ikke har handlet via nettet bamse.

  Ja, greit å kunne følge med pakken på reisen, hehe

  Tor

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Vil du det Anonym? Vel, Vil du det Anonym? Vel, beklager, jeg har ikke bestilt den enda, så da tror jeg ikke den er oppfunnet heller, men kanskje senere, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: