Jakten på hva?

Det er travle tider, jakter på pauser og ro. Andre jakter på ymse, både frivillig eksponert eller i skjul. Også her på Sol, og lite som får meg til å bli overrasket lenger. Undres og enda over konseptet "Jakten på kjærligheten" – hva som får folk til å brette seg ut for hele Norge når de søker det mest intime og personlige.

Nei, jeg ser ikke smørja, men kan ikke unngå å få det i fleisen over det meste når man er på nettet. Også her på Sol, siste var visst ønske til tvteamet om å vise rompa. Sexifiseringen inntar og den saken ser det ut for. Og hva får en godt voksen kvinne på 43 til å akseptere å vise seg frem på den måten med valker og hengerumpe i en avslørende posisjon i det hun bestiger karet med en gubbe i?

Slik jeg har forstått selve opplegget til "Jakten på kjærligheten" foran alles øyne så er det et turboaktig opplegg med tette timeplaner. Hvordan noen overhodet kan på naturlig måte lære andre å kjenne på det nivået på den måten og etter andres befalinger om når, hvor, tid, kameraer osv er en gåte for meg. Men så er det vel slik såvidt jeg har forstått ingen som enda har funnet den ekte kjærligheten som varte i den konseptet?

Er vi blitt en gjeng kikkere? Og et folk som har et unaturlig behov for å blotte hele seg? For hva? Hvorfor? Her er det jo ikke snakk om ungdomsfrø som enda ikke har forstått noe, men voksne som burde ha forståelse? Media tar i mot og utnytter alle som lar seg utnytte. De gir vel pokker som alltid. Personlig synes jeg det er flaut.

Blir vi aldri tilfredstillet lenger på vår søken etter selvrealisering av egne lyster og drifter? Og det vil av naturlige årsaker alltid bli liggende vrak igjen i kjølvannet etter slike mennesker. En følelse av at for mange er alt som betyr noe en selvs behov samme om andre måtte lide av det. Media er jo ikke bedre de heller, men de er jo endel av trenden i dag som kort er: meg, jeg – og intet annet. Metodene er samme pokker bare en selv blir tilfredstillet, da er det visst blitt legitimt det meste, også likene som ligger igjen i stien..

Spørsmålet er vel hvor mye man skal akseptere i egoismens gullalder?

Ellers er det som sagt travelt, og diverse, så jeg må gire videre i solskinnet..

14 kommentar to “Jakten på hva?”

 1. ¨bamse¨ Says:

  Ha ha ha….
  …det virker Ha ha ha….
  …det virker jo som om du ser på denne "kikker-såpa"
  Skal ærlig inrømme at jeg har sett noe av det selv.
  Til en forandring synes jeg den er ganske morsom…

 2. Moonlight Says:

  Synes også nevnte program,
  Synes også nevnte program, + så mange andre i samme stilen, blir ganske så langtekkelige etter hvert. De går vel alle ut på det samme – en søken etter et menneske å bli virkelig glad i. Jeg tror at av 100 par, så vil 99 bli skuffet – og dette til underholdning for alle oss TV- seere.

  "Egoismens gullalder" må vi nok leve i, og akseptere, om vi vil eller ikke. Det er vel prisen vi betaler for økonomisk velstand og fri tilgang til all mulig skitt på TV og på nett, + aviser/blader osv..

  Men for all del, vi velger selv hva vi ser på TV, hvor vi er på nett og hva vi velger å lese. Der er mye bra også, hveldigvis .. og, ingnting kan vel endres om ikke hver og en av oss begynner med oss selv ..

  En fortsatt fin dag ønskes ..

   

 3. trultemor- Says:

  du vet jo atjeg følger med på den greia der men det har helt mistet din sjarm.
  Alt er blitt så voldsomt regissert og lagt opp etter et heseblesende (?) skjema.
  Jeg kommer nok til å følge med til endes denne gange også, men men med langt fra samme "engasjement" som tidligere:)

  Sexfisering ved å vise den rompa?? neppe.
  Og den dama var slettes ikke komfortabel med å få rumpa si bretta ut sånn. Calle var heller ikke komfortabel med en sånn oppkonstruert badekarscene…sies det.

 4. Tineling Says:

  kikker? Nei disse opptyggede programmene orker jeg ikke se på.
  Skjønner ikke at sånne egentlig flotte jenter og gutter hopper på sånne opplegg. Jeg kikket litt på opplegget for .. var det to år siden?  Han ene holdt jentene for narr og på direkten i et program senere sier han at han ikke var interessert i jenten som "vant" likevel. Hun stakkars satt med haken i navlehøyde fullstendig satt ut. Det var direkte pinlig og dermed takk og farvel til slike opplegg fra min side.
  Likeså det fjollete "da damene dro" som er sendt denne høsten.
  Teitere program finnes nesten ikke.  Her skal noen damer forlate familen i en drøy uke og hva de klarer å tvære ut av en sånn situasjon er bare så "på trynet"  at jeg finner ikke ord.  Det er i allefall ikke noe i veien med fantasien til produsenten av programmet.  Men heldigvis finnes det sånne zappedingser. Selv om jeg selvfølgelig ikke vet hvordan de brukes …… men det vet min kjære …. så finner han alltid en fotballkamp!!!!  og jeg en god bok.. Og freden senker seg i heimen… Godt julemessesesongen starter snart..

 5. Ingeborg Says:

  Jeg følger ikke fast med på … akurat den jakten på kjærligheten. Når en har flere kanaler må en prioritere. Like mye skitt der, har sett så mye krim nå at jeg føler for å skifte beite snart.
  Men så var det rompa og boblebadet. Såg tilfeldigvis den episoden. Amatør var det som sto bak det kameraet. Klart dama ikke likte det som ble vist. Så var hun jo forplikta til å stille seg kritisk, hun jakter jo på mannen som klaga på hele oppsettet.
  Hva var det å klage om? Han har skryte av det badet sitt, han er frivillig med. Og han får med en dame i vann og skum, blomster, sjampis og levende lys. Omgivelsene var perfekt laga. Flink designer der. Klage. Skulle gjerne vært dame der, men ikke med den gubben.
  Dem jeg fikk sansen for var guttegjengen. Det er noe ærlig der, noe ekte. Og det bordet han pynta var virkelig fint, Skulle bare hatt andre talerkener.

 6. Mona-Lisa Says:

  Rare greier. De fleste kommentarer her oppe går på at "følger ikke så mye med"… Om det er gjengs for hele befolkningen, da forstår jeg ikke hvorfor det lages så mye "såpeserier"? TV-selskapene gjør det neppe bare for seg selv vil jeg tro…?
  Det blir nok som at "ingen" leser Se & Hør heller, men den blekka er likevel Norges største ukeblad! Det er "noe" med slike utsagn som ikke stemmer… Selv ser jeg ikke på såpeserietull i det hele tatt, og Se & Hør kjøpes kun til høytider pga. programoversikten!
  (Joda, også det sier "alle", men for min del er det sant)! Så det så.

  Mona-Lisa.

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe nei bamse, men jeg så Hehe nei bamse, men jeg så vel 2-3-4 episoder såvidt de 2 første årene før jeg synes det ble rett og slett både flaut og litt trist på en måte. Men nå tyter de jo i media om dette hele tiden så man får noe servert både her og der dersom man er på nettet av og til..

  Tor

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Enig i det meste du sier Enig i det meste du sier Moonlight. Ja vi velger, og det er noe som undrer meg, dvs hvor mange som velger å se på slike serier. For dette er ikke drevne skuespillere, men "vanlige mennesker" som du og jeg. Har leste om flere som har fått problemer etterpå. Media vet hva effekt dette kan ha, men neppe en person som aldri før har prøvd eller følt på det.

  Man kan jo spørre seg om veien fremover, om grenser, om hvor langt slikt skal strekkes før grensen nås.

  Ha en fin kveld..

  Tor

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Når du sier det trultemor Når du sier det trultemor så husker jeg at du visst følger med, hehe. Har mistet sin sjarm? Det betyr ganske mye når det kommer fra deg som jo vel har sagt før at du likte serien. Men det er kanskje pga utviklingen og at du etterhvert ser det litt med andre øyne?

  Nei mente ikke sexfiksering bokstavlig, men grenser strekkes og strekkes, så neppe er noen grenser nådd på det feltet i den serien heller. På samme tid når jeg leste hva hun selv mente om den scenen som var det kamerateamet som ønsket det slik, i såfall kan det jo nok føles som et lite press. Samtidig kunne hun jo nektet.

  Tor

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Har vel forstått av Har vel forstått av bruddstykker jeg har lest at det har skjedd mye rart, og useriøst i den serien oppover årene Tineling. Jeg vet ikke hva mennesker som melder seg på forventer, eller tror. Kjærligheten kan det neppe være for de fleste. Er det virkelig kø med mennesker som gjør nesten hva som helst bare for å komme på tv?

  Det er jo rimelig privat, både ordene og endel handling – jeg fatter ikke at de tør å utsette seg for dette.

  Julemesse? Høh – jul er i desember for min del, begynner så smått den første desember..

  Tor

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Har han skrytt av badet sitt Har han skrytt av badet sitt Ingeborg? hehe.. Du skal se at han har fått pussa opp badet på tv’s bekostning, de gjør litt av hvert for å få alt til å se best mulig ut.

  Men ikke ville jeg satt meg oppi der med en fremmed kvinne og 20 kamerafolk og linser, samme hvor mye flaskefor de serverte, hehe

  "Og han får med en dame i vann og skum, blomster, sjampis og levende lys"

  Ja hørt på maken? Så klager han attpåtil? hehe

  Tor

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Vel, du er inne på et eller Vel, du er inne på et eller annet "Mona-Lisa".

  Tor

 13. Ingeborg Says:

  Jeg ser mye rart på andre kanaler … og det er helt etter den amerikanske boka, den badeepisoden. Nesten som klipt ut. Og såå malplassert, i denne serien.
  Leste her på nettet at det omtrent var noe av det første han fortalte damene, om badekarret sitt.
  Jeg er enig med deg, det ble nok pynta på og betalt av tv. Men jeg har sett for lite til å vite om han er typen som kunne dandere det slik på egenhånd. Og om resten av huset hans er i samme stil.
  Tv er gøy …

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tror du han har en fetisj Tror du han har en fetisj for badekar Ingeborg? hehe

  Du må regne med at tvteamet pynter både her og der for å få det slik de vil.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: