Min mening om nye Jens & Co.

Når noen spør så må man jo ha en mening? En må da for guds (liten g i dag, sorry du der oppe) skyld ha meninger. Har man ikke meninger så kan man jo bli oppfattet som…. ja et eller annet man ikke er selv om man altså ikke har noen sterke eller svake meninger.

Må man ha meninger om alt her i verden? Sterke sagt som. For pressen er det primetime når slike happenings skjer, dvs når de kommer ut fra kongen med sine planter i armene og smiler fordi a) kongen godtok de (selv om han ikke har noe reelt valg, eller neppe bryr seg særlig) og b) fordi det er pålagt å smile og å gå ut i korrekt orden slik at Jenseguten går litt foran i midten.

Herregud så kjedlig gjentakende! Kunne de nå for pokker en gang brudt det kjedlige mønsteret. Hadde jeg vært sjefen skulle det blitt andre boller! F.eks kunne jeg kommet ridende ut i cowboyhatt og vannpistoler i beltet med champagne i.

Kristin kunne kommet i budeieuniform, Giske på en offroader med bakoverskrevende solbriller, Sigbjørn i et rullende boblebad som boblet i gull og andre mynter, Storberget i maja uten sirene, for den ville jo skremt hesten min, Anniken lett bedugget i kunstnerdrakt med malingsflekker, koster og rufsete hår med heavy utringning og stram jeansbakende ala Marianne Aulie… forresten, Anniken kan jo passe ypperlig i en budeiebekledning hun og? Har alt utstyret som behøves, mangler bare litt flettings..

Resten av gjengen: osv osv..

Men ok, min mening da for pokker:

Den nye gjengen ser ok ut, greit nok, ikke noe å bruke mer tid på..

Greit? Kan jeg nå glemme den greia og konse om noe viktigere heller? Ok..

6 kommentar to “Min mening om nye Jens & Co.”

 1. Tineling Says:

  Tja Det er alltid spennende hvor lenge de nye statsrådene sitter da..
  Stakkars Faremo fikk en lurvete sorti sist. Det var beint frem pinlig.. ikke for henne, men for statsministeren som ga henne fem sure tær bak.

  For øvrig sukker seniorblabla ett eller annet forening henført over at det endelig er noen tilårskomne medlemmer i regjeringen.
  ja ja. kanskje seniorbunten  omsider kan trekke frem et smilefjes?  Makan til surpomper finnes vel ikke…
  PS!! viktig. jeg er godt over senioralderen selv.. MEN hiver tilbudet om abonnement av "vi over 60" i bosset.. Orker ikke sytingen.. og forgubbingen av en bestemt aldersgruppe.
  Tineling

 2. Moonlight Says:

  Jepp ..
  Like greit å se det litt humoristisk. Det positive i dag er vel at der er flertall av kvinner i ministerposter ..

  Mener de sa at der var ti kvinner og ni menn ..

  Etter mange solkinnsdager har Vårherre funnet ut at naturen skal vannes i dag .. Men fin temperatur og flotte farger ..

  Ha en fin høstdag …

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tja tilbake Tineling – er Tja tilbake Tineling – er det nå særlig spennende da? Er jo egenlig et spill med sine skrevne og uskrevne regler som ofte er meget forutsigbart.

  Nei du er inne på det med "nei til forgubbing"! Veldig enig i det. Det beste er alltid en salig blanding i en selv og, ikke bare i en regjering, hehe

  Tor

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja hvorfor ikke litt humor Ja hvorfor ikke litt humor Moonlight, det har neppe skadet mange. Flertall av kvinner? Var det ikke 50/50? Men jeg har ikke talt, betyr lite bare det er en fornuftig balanse.

  Regn? Ok her er det en slags "summertime" i oktoberformat med sol som nesten vanlig, standard..

  Ha en fin dag med eller uten paraply og håndveske..

  Tor

 5. Mona-Lisa Says:

  Alt er jo bare en stollek jo. Vel, en taburettlek da! Noen ut og noen inn er sikkert vel og bra, men denne uvanen med å flytte sittende statsråder fra ett departement til et annet, det skjønner jeg ingen ting av hvorfor skjer. Uansett blir regjeringen den samme, så dette forekommer meg temmelig unødvendig. Men det er jo selvsagt mulig at jeg er håpløst teit mht. dette da!

  Mona-Lisa.

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Skal man si noe «seriøst» Skal man si noe "seriøst" om kabalens resultat Mona-Lisa så er det litt vel mye gjenbruk og safe, altså neppe noe grensesprengende, og nærheten til Jensegutens indre krets skinner noe vel mye igjennom.

  En regjering som ser ut til å ha "å holde fortet" som målsetting..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: