Sexsymbol?

Åhh så mett jeg ble! Har sikkert lagt på meg minst 12 gram. Tror jeg skipper resten av nyhetene og heller ser på solen som lager rosa stripeskyer i horisonten når den legger seg. Er bare å heve blikket fra tasteguri så er underet der.

Hvem vil være sexsymbol? Etter hagesjau måtte skroget spyles. Litt tralling inni glassburet mens såpeskum og bedøvende stråler jobbet med muskler, hår og – ja den greia du vet. Den har vi jo alle, så? Ja vi menn altså. Sorry, men vi er født med dingsen, kan ikke for det. Eller sorry og sorry frue og frøken..

På shampoflaska var det bilde av en ukjent søster til Marilyn. Du vet det ekte sexsymbolet – Marilyn Monroe. Til og med Kennedy digget henne. Hun var virkelig bildevakker. Men ble verdens sexsymbol, the one. Ble hun lykkelig av det? Tankene går omkring hennes liv mens hennes søsters shampo lekes med i håret det blonde, snart kommuneblondt, blir slik om vinteren – vinterdrakt?

Sexsymbol gir ingen lykke? Tenker på fenomenet mens kroppen tørkes foran speilfanten som har et rått glis i hjørnet. Ikon, symbol. Et sexikon, symbolet på sex? Sexifisering av selve mennesket? Hvem vil være et symbol på – eller for sex? Og blond i tillegg, ikke rart stakkars Marilyn ble ulykkelig.

Jekker opp en skjult muskel. Nei, sexsymbol? Ikke pokker! Ser på den stramme magen i profil, hm.. Vel, og ok, skroget er enda som det var da jeg liksom ble voksen, på papiret. Ikke en mopedring en gang. Litt bleikt på fargen dog. Marilyn var og bleik, og hadde sikkert ferskenskinn. Hud. Og antatt ikke hårete mannebein.

Selv om hun altså var vakker som få, hadde en flott naturlig kropp, var tilbedt som sexsymbol, alle elsket henne – så var hun dypt ulykkelig. Hun, Marilyn. Hun ingen så fordi kroppen stod i veien, sexsymbolet. I dag er det visst mange sexsymbol. Hva de nå tjener som hensikt å fremvise, dyrke. Men er de lykkelige? Lykkelige sexikon?

Forresten, hvordan blir man sexsymbol? Begynner å kle på meg mens speilet gjør seg viktig. Speil – tror mennesket var lykkeligere før speilet inntok verden. Flyttet inn i alle hjem. Og enten sa det "du er vakker" – eller det skjelte ut og hånlo slik at mennesket ikke våget kikke over kanten til slutt..

Men kanskje sa noen få speil: "Du er sexy!" og så plystret det vilt. Mitt – vel det kremter mer enn det sier noe. Kanskje det er misunnelig eller det bare er skruen som behøver en dråpe olje. Men hvordan blir man et sexsymbol? Er det noen som ønsker å bli det, livsdrømmen? Hvorfor?

Tror pokker jeg hadde blitt forbanna og svidd av hele KK huset dersom de slengte meg på fremsiden og utropte meg til et sexsymbol! Liksom hver gang noen så meg så tenkte de på sex? Alt jeg var her i verden var et symbol på sex? That’s it…? Hvem tar et sexsymbol seriøst? Selv om det er erkeseriøst egentlig..

Så… hvem vil frivillig bli et sexsymbol? Er ingen angrefrist etterpå..

Puddingtid..

17 kommentar to “Sexsymbol?”

 1. Anonym Penselsvingeren Says:

  He he
  Du glemte bilde. Vil bare vite om beskrivelsen stemmer med virkeligheten. :-))))

  Penselvingeren

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Bilde penselsvingeren? Et Bilde penselsvingeren? Et øyeblikk…. her:

  Som du ser var hun en vakker kvinne, men ulykkelig – ser du det?

  Fornøyd med bildet? Eller..? (hehe)

  Tor

 3. Cerridwen Says:

  12 gram? Det var da usedvanlig små porsjoner du spiser  jeg legger på meg 500gram minst hver gang jeg spiser middag. Best å ikke spise god mat for ofte

 4. Teia Says:

  Jeg begynner og gå opp i Jeg begynner og gå opp i vekt når handlelista skrives.
  12 g..??
  Hrmf..
  Sexsymbol ja..
  Symbol på noe, det er jeg iallefall.
  Tenker mere på den Michelin(?)figuren.
  Mmm, det kunne vært meg.
  Neida, ikke så gale…..
  Men Sex?? Njæi, trukje det..

 5. Anonym Penselsvingeren Says:

  Hø! Henne har jeg sett før.
  Jeg mente av deg, din treging.😛
  Tog du an ikkje? Ellår vil du ikkje?

  Penselsvingeren

 6. seterjenta Says:

  tommel* seterjenta liker dette ! Litt tralling i glassburet med såpeskum både her og der og fortsatt flat mage.. sukk… 😉❤

 7. May-Britt Says:

  Heia=) Stikker innom å ønsker en god helg videre=)
  [img]http://i243.photobucket.com/albums/ff240/commentcherry/cherrytap/comment_graphics/funny_misc/images/070208PattyFunny32.gif[/img]
  [img]http://i103.piczo.com/view/2/v/s/8/l/5/i/w/0/y/e/x/img/i180993257_28503_3.gif[/img]

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei jeg spiser akkurat nok Nei jeg spiser akkurat nok cerridwen, akkurat det kroppen har bruk for, men antagelig ble det 12 gram for mye i dag, hehe 

  Jeg spiser lite og ofte, har alltid gjort det, selv når jeg var litt mindre, så mitt bukskinn er aldri tøyd av digre overfylte porsjoner, hehe

  Tor

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Av handlelista Teia? Men da Av handlelista Teia? Men da må den være noe mektig? hehe (jeg pleier å ha min i hodet, men så glemmer jeg ca 1/3 hver gang, dermed blir det også måtehold i handlingen, dog ofte, hehe)

  Av og til stopper jeg og smaker på et velbrukt ord. Hva det ordet i grunnen betyr, og dybden i betydningen. Og da blir det ikke uvanlig noe mer tankefullt.

  Ikke sexikon du heller altså? Sikker på det? Ikke noe små skjulte skapdrømmer engang? hehe

  Tor

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Åhh.. jeg da misforstod jeg Åhh.. da misforstod jeg penselsvingeren sorry, men hun er da blond som meg, så det er litt da?

  Men ok, bare vent litt så skal jeg fikse det.. et øyeblikk.. brb osv etc..

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Traller du i buret du og Traller du i buret du og seterjenta? Ja den magen ser ut til å være standhaftig, så det blir dessverre ingen ølvom eller pondus her nei, men ok, jeg overlever nok, hehe

  Tor

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hei Mai-Britt, det var Hei Mai-Britt, det var koselig, og en stund siden. Litt av et bilde? hehe.. Og når jeg ser på stakkeren til høyre så tror jeg at jeg ikke skal klage på min flate mage, hehe

  Ha en fin helg du og..

  Tor

 13. Penselsvingeren Says:

  ha ha Da får jeg smøre meg med tålmodighet og vente….😛

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Holder på å rigge meg til Holder på å rigge meg til i gunstigste positur for et snapshot penselsvinger, men sliter litt med å bestemme meg, best å være forsiktig i disse ulvetider så jeg ikke får hengende sexsymbol på meg, hehe

  Tor

 15. Penselsvingeren Says:

  🙂 Kanskje løsningen er den mist mulig gunstige posisjon for ditt snapshot.
  For da unngår du å bli stemplet som sexsymbol.
  Det virker, gjør det hele tiden, jeg. Nå er jeg blitt så flink at det kun finnes utrolig stygge bilder av meg.

 16. Anonym Says:

  AV: mirapisani Dette ble veldig levende Tor. ;))
  Trenger ikke bilde av deg jeg. Ser deg gjennom tasteguri. ;D)
  Ha en fin søndag.
  Mira ;))

 17. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe Mira, vel du vet.. Hehe Mira, vel du vet.. hehe

  Tror jeg holder meg til det bildet oppe på toppen, er mest safe det, hehe

  Ha en fin søndagskveld Mira..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: