Nå skal du være søt og sexy!

Jepp, nå er det avgjort, tør du ikke er du ei pysinne. Forstod du ikke? Altså nå skal du som er kvinne være: uskyldig, søt og halvnaken sexy, ok? I tillegg kommer selvsagt alt det andre du som kvinne skal være – noe som innebærer at du i perioder for å styrke likestillingen må opptre som mann og.

Kan ikke være greit å være kvinne med dagens krav? Nå er det atter den forpestete blekksmørja KK som har fått en dose Soloppmerksomhet, mulig de har felles interesser i gjensidige kronerullinger.

http://www.kk.no/818520/er-du-toff-nok-til-aa-bruke-dette

Når man leser hvordan ordene er brukt, setningene er satt sammen så ser man bak utvetydig hint og småpress. Det der bladet kan ikke være sunt å lese for påvirkbare sjeler? Ei heller for deres bankkonto..

Men som mann forstår man bedre hvorfor kvinner behøver 100 kvm skapplass til sine klesplagg og fottøy straks man ser noen sider av den smørja. Det er mye vakkert i klær, men og mye vulgært. Samtidig, for en mann som ikke er femi: Herregud for en jungel!

Lurer på hvor lang en liste hadde blitt på navn på kvinneklær innerst til ytterst? Vi menn har: Boxer, strømper, t-skjorte, bukse og jakke. Og av og til dress. Sko er det to typer av, de man pusser, og de man ikke pusser.

Hipster?  Hva er det? Bridget Jones-truse?

Det kan ikke være lett å være moderne kvinne, ihvertfall ikke for de som føler presset. Men hvem skaper presset? Er det vi menn? Neppe. Og da er man ved kjernen: Hvorfor skaper kvinnene selv denne karusellen?

Men da er vi tilbake til overskriften: Tør du være søt og sexy – og halvnaken?

16 kommentar to “Nå skal du være søt og sexy!”

 1. Moonlight Says:

  Smusslitteratur ..

  KK`s
  Smusslitteratur ..

  KK`s overskrift er: "Er du tøff nok til å bruke dette?"

  Tror jeg vil skrive det om litt: "Er du dum nok til å bruke dette?"

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Det var og en måte å se Det var og en måte å se det på Moonlight, men jeg tror i sum blir mange kvinner i lengden påvirket av alt slike blader mener kvinner skal være, og selvsagt faller mange av det lasset.

  Nå har kvinner vel alltid vært opptatt av mote, klær osv, men jeg synes det har tatt helt på trynet av de siste årene. Og merkelig at det finnes marked for slike unødvendige blad? For KK er jo slettes ikke alene.

  Tor

 3. Anonym Says:

  Vet ikke om jeg er helt enig
  Vet ikke om jeg er helt enig med deg der Tor. Der finnes da også mange forfengelige menn som har et like stort pengeforbruk på klær etc. som kvinner.

  Som alltid går kvinnene først, en stund etter kommer mannfolka tuslende i kvinnenes fotspor.. hehe

  Moonlight

 4. bramaputra Says:

  det har gjerne noe med at oldeforeldrene besteforeldrene våre knapt eide klærne de sto og gikk i– fra å være lutfattig-har vi blitt så rike

 5. davyen Says:

  Lenge leve kvinners femininitet Og hurra for den lille forskjellen på oss.Men `s  femininitet gir jeg faen i.
  god helg Tor og  Moonlight

 6. bramaputra Says:

  må du gje de dayvi- hadde du vert homo-kunne du hett gayvy tror det er veldig morsomt å gå i kvinneklær jeg-men mangen transvesitter er 100% lesbiske,tror jeg ?

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tror ikke det finnes Tror ikke det finnes "mange" forfengelige menn Moonlight, noen er det nok, men neppe "mange" i prosent. Hvor nå da grensen for "forfengelig" går..

  Tor

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Joda davyen, enig der. De Joda davyen, enig der. De naturlige forskjellene lenge leve..

  God helg til deg..

  Tor

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Har skjedd store Har skjedd store forandringer fra den tiden til nå som du sier bramaputra, men dagens unge kjenner kun til nåtiden, ihvertfall følt på kroppen..

  Tor

 10. Ingeborg Says:

  Søt og sexy det er vel jenter det … og har alltid vært det. Den kvite kjolen var nydelig. Vanvittige forslag tegnet av store moteskapere, det er ikke noe nytt.
  Og menn kommer etter oss jenter, vær sikker du. Gutta står lenge foran speilet de og. Behøver jeg si at jeg har mine ord i behold om jeg hennviser til de unge.
  Det er ikke noe feminint med en mann som er ren og ordentlig. Velpleide negler, god hårklipp og rent hår, en mann som lukter godt, som bruker klær som passer ham og typen han er, farger som er pene til ham, som vet hvordan han skal kle seg til de forskjellige anledninger o.s.v. o.s.v.
  Ingenting gjør seg sjøl og det er en masse single menn som ikke har mamma til å kjøpe eller legge frem dagens, kveldens garderobe.
  Mitt poeng er at en velstelt og velkledd mann må ikke bli stemplet som noe annet enn det han er. Velstelt og velkledd.

 11. Penselsvingeren Says:

  Hmpfr!
  Får fnatt av slike duster som dikterer hvordan andre skal se ut. Jeg ser ut slik som jeg ser ut. Ser ikke ut som om det annet kjønn misliker det akkurat, blir ofte sjekket opp når jeg er ute aleina på vingen. Trenger ikke ha gjennomsiktige klær en gang.:-))) Ble til og med sjekka opp sit gan jeg var og hengte opp ny forsyning av bilder.
  Stakkars de kvinner som er så teite å gi etter for slikt
  Ha en fin kveld
  Hilsen Penselsvingeren

 12. Moonlight Says:

  Du har nok rett i at der

  Du har nok rett i at der finnes flere forfengelige kvinner enn menn. Og at reklame og moteblader påvirker oss er der vel liten tvil om.

  Mener der burde vært en advarsel på noen av de antrekkene som er avbildet.

  "Gå aldri ut i dette uten å ha minst en livvakt med deg!"

  Ha en fin kveld videre ..

 13. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei du har kanskje noe rett Nei du har kanskje noe rett i det Ingeborg, om det vil bli slik når dagens unge er mer voksne gjenstår å se. Nei ren og pen er jo noe naturlig og selvsagt, og nok noe som ikke bare gjelder noen få, men de aller fleste er vel "rene og pene".

  Velpleide negler på en mann? Hva er det? Vi menn har da alltid klippet neglene, men før var de med silkebløte hvite hender i et stort mindretall da de fleste menn tross alt brukte hendene til arbeide eller gjøre noe f.eks på huset sitt eller mekke på bilen. Og da blir naturligvis både hender og negler preget av dette.

  Velstelt er vel de fleste, nå som før, men rene moteløver eller veldig opptatt av utseende, kroppen og klær har det vel egentlig stort sett vært kvinner som er, noe en jo og ser på den enorme mengden utvalg for kvinner på disse områdene, moteblader for kvinner i haugevis osv.

  De fleste av oss menn kler seg vel passe etter "forholdene" og glaner av og til på speilet trodde jeg? Men tror nok kvinner glaner mye mer og på mye mer enn menn generelt, uten at det var ment som negativt.

  Tor

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Er nok ikke alle Er nok ikke alle kvinner som er like upåvirklige og har et naturlig forhold til dette som deg penselsvingeren.

  Teite og teite, vet ikke om de er det, det handler vel mye om påvirkningskreftene, og særlig er de sterke ovenfor unge mennesker.

  Ha en rolig natt..

  Tor

 15. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja tror ingen kan benekte Ja tror ingen kan benekte det Moonlight, og samtidig er det vel litt av de naturlige forskjellene mellom kjønnene dette.

  På en måte berører du et annet problemområde i den setningen med livvakt, for enten man liker det eller ei i disse voldtektstider så dessverre er ikke verden alltid snill, og hadde jeg vært kvinne ville jeg ihvertfall ikke latt være å huske på det som er fakta..

  Tor

 16. Penselsvingeren Says:

  Tja…. Helt upåvirkelig er jeg ikke. Eeeelsker fargene på klærene som er i butikkene for tiden.
  Man blir hjernevasket uten å merke det, men et sted går grensen. Dette var vel bilder tatt på catwalken. Mange av disse kommer ikke i butikken en gang, heldigvis.
  Mote kan være gøy, men det mye som er helt korka. Det er akkurat som om produsentene av slikt prøver å sjekke ut hvor langt de kan dra strikken.
  Og stakkars de som følger motene ukritisk og hjernedødt.

  Hilsen Penselsvingeren


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: