Noen som vil tjene noen hundre mill?

Etter en hypershoppingtur svingte jeg innom en ny sjappe og handlet mat og det evindelige toalettpapiret som man aldri får nok av, dermed ble og middagen hyperforsinket. Det som slo meg da jeg stod foran en 50 meters vegg med forskjellige typer av det nevnte papir: hvorfor så stort utvalg av det samme like triste papir?

Toalettpapir, dasspapir osv, rullene har endel navn. De finnes i utgaver fra det ru og stive man lurer på om kan settes på slipemaskinen til det ultra softe man må godsnakke med og lirke forsiktig av rullen så det følsomme og nervøsne papir ikke skal gå i oppløsning av sjokket.

Forskjellene er stort sett mykheten, og prisene man aldri forstår meteren av. Ellers er de like kjedelige alle mer eller mindre, kun en blanding av ensfarget hvitt. Noen få har kanskje noen utvaskete forsøk på intetsigende hjerter eller en blomst i repetisjon til endes.

Hvor blir det av de som endevender alt for å lete etter en forretningside som man kan subbe inn noen hundre mill på etpar måneder fra? Her er jo alt klart for et marked som er like safe som bensin og melk. Toalettpapir med skikkelige motiver på, "velg motiver selv, og vi bringer hjem" månedsabonnement på toalettpapir med egne unike trykk på.

Her ligger jo et formidabelt verdensmarked og bare venter. Man kan velge blant f.eks rosemalingsmotiver, natur, hav, himmel, panorama av mange ting, men først og fremst sine egne bilder. I dag kan man sende inn via nettet sine bilder og få de tilbake på alt man vil, kaffekrus, t-skjorter, lerret, osv. Så man kan bare sende inn det man ønsker ens toalettpapir skal ha av motiver.

Potensialet er enormt, tenk på alle fjortissene som stadig blir uvenn med sin forskjellige venninner, nå kan de få de på dasspapiret og riktig hevne seg på en stilig måte. Eller de som hater en eller annen kjendis, ei bitch på reality, eller noen har kanskje et ufordragelig svigerbeist man har stille bedt gjøre et eller annet der bak?

Og kommer det gjester på besøk kan man f.eks briljere stort via toalettpapiret som da kan bli en hel rull i en odyssè over alt man ønsker å vise frem som stolte objekter i ens samlepark av glitter og stas. Eller siste feriereiser til ukjente strøk der gjestene slettes ikke har vært.

Så kan man bokstavlig dra det et hakk videre. I dag får man sanger og lyder i selv de aller minste leker, hele dingsen som lager lydene er på mikronivå. og koster 10 rosiner. Dermed kan man levere toalettpapir med både selvvalgte motiver og selvvalgte lyder, eller musikk. Et drag så åpnes en ny verden både i lyd og bilde.

Hadde jeg hatt tid og giddet skulle jeg tatt patent på ideen, men hvis andre gidder skal jeg nøye med med 11% royalties (netto selvsagt)..

14 kommentar to “Noen som vil tjene noen hundre mill?”

 1. tante BØ Says:

  Haha Jeg fikk en (do)rull med tusenlapper av Web-Linn i bursdagsgave i sommer, men den har jeg ikke råd til å bruke : ))
  Den er riktig så fin : ))
  .

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe tante B, har sett de, Hehe tante B, har sett de, men de er noe gamle nå, og det finnes jo endel hvis man leter eller bestiller med ymse standardtrykk på, men mye bedre å få det med egne motiver i ekte fototrykk, og med musikk, hehe

  Tor

 3. mariee53 Says:

  hehehe tørke seg bak med sin uvenn, likte den ja, meeen trykksverte i enden—ikke helt lurt vel???Varme tanker fra Mariee53

 4. tante BØ Says:

  Tenkte litt på det der med Tenkte litt på det der med feriebilder på rullen …. Kansje ikke så lurt
  hvis man har selskap eller no besøk. Da måtte hvertfall hele rullen ha samme motiv, ellers hadde de vel blitt sittende der inne å titte på hele rullen kansje : ))
  Fryktelig mas å rulle opp igjen : ))

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tante da, det er jo noe av Tante da, det er jo noe av det lure med denne ideen, forbruket vil gå enormt opp, og millionene ruller inn, hehe

  Tor

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Du likte den ideen marie ja? Du likte den ideen marie ja? hehe.. Neida, selvsagt trykket med kun kvalitetsblekk, ikke noe problemer eller fare for at noen må gå rundt med bildet av f.eks sitt svigerbeist på skinka som en annen tatovering, hehe.

  Tor

 7. tante BØ Says:

  Åååå jaaaa … der ser Åååå jaaaa … der ser du : ))
  Nei jeg er nok ingen forettningskvinne… : )) haha

  Jeg så bare for meg panikken i blikket på den stakkarn som "kom til seg sjøl" ved siste tørket og så alt papiret som fløyt utover gulvet jeg : ))

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Vel, ikke noe problem det Vel, ikke noe problem det tante, selvsagt kan man da og bruke det til å fyre opp i ovnen med dersom man ikke gidder rulle det inn igjen, samme hvordan det brukes, her skal jo millioner inn, så bruk i vei! hehe

  Tor

 9. davyen Says:

  I USA Kan du kjøpe dassruller med bilde "Bin Laden, Sadam Hussein Mao,Putin osv i det uendelige.
  davyen.

 10. retired Says:

  Jeg foretrekker å kjøpe vanlig hvitt papir – fargelegging og parfymering tar jeg meg av selv …

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jepp davyen, men antatt ikke Jepp davyen, men antatt ikke med svigerbeist, fæle venninner, ekser eller valdresmønster i alle farger, hehe

  Tor

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe retired, du sier noe Hehe retired, du sier noe der, men du vet det er nok mange som kunne tenkt seg å… ja, hehe

  Tor

 13. Anonym Says:

  Har dasspapir der hvert Har dasspapir der hvert tørk er trykt som en tusenlapp HAHA!! Morsom sak når gjester er innom !!

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe har sett de Anonym, og Hehe har sett de Anonym, og etpar andre jeg ikke vil nevne, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: