God dag forresten..

Når jeg blir gammel nok skal jeg ha slåbrok, vandre rundt med tær ut av slitte slåbroksko og klø meg på magen, men først må jeg få mage. Slåbrok uten mage ser feil ut, og jeg kan da ikke se feil ut. Og håret – det som er igjen må stå bustet rundt som seg hør og bør. Så klyper jeg tjenestejenta der hun liker det, men først må jeg få tjenestejente og utvikle klypetendenser.

Men magen først, den kan det være at uteblir, så da må jeg nok dessverre vandre rundt med den naturlig atletiske kroppen uten slåbrok, hva den atletiske da skal ha for hensikt å drasse med når en blir gammel nok. Mulig det da heller blir tjenestejenta som klyper meg der hun liker det best?

Værgudene krangler i dag, den ene vil henge ut sola, de andre alt annet, i mens puster og peser de og lar vinden krype rundt hjørner og over jorder hvor enda jordeplene sover, mulig bonden er på sofaen enda han og.

Ari Behn – jeg leste denne til frokost sammen med egg og etpar skiver: http://massiv.no/gladfolk/en_reise_til_aris_indre

Og jeg fant ut at Ari er allright han, i grunnen er det for få Ari’er i verden. For få mennesker som våger gå mot den etablerte standard. I tillegg fant jeg ut at han og jeg ville blitt skikkelig gutta på tur sammen med mye som bare vi forstod.

Ellers hadde jeg en enormt livfull drøm i natt, såpass livlig og ekte at jeg reiste meg opp i senga og skulle betale for lunsjen før vi dro tilbake til fjellteltet. Men siden jeg ikke fikk betale så ble det ikke noe mer i fjellteltet, selv om jeg prøvde å få til fortsettelsen. Neste gang jeg våknet var det fordi en liten krølltopp prøvde å tape ansiktet mitt med 50 mm maskeringstape..

Noen dager er det ok å sitte i ro og titte ut vinduet, se på verden og la tankene få suge inn. Enda dominerer sommerfargene, som om sommeren har vippet en tanke over middagshøyden og anlagt litt gråskjær i skjegget. Forresten, sommeren må da være kvinne? Ingen maskulinitet over sommeren, den er lun og varm som en ekte kvinne..

Tirsdag står det på kalenderen til høyre på skjermen. Føler det nettopp var tirsdag? På torsdag er det oktober. Oktober er her på Jæren en måned uten substans, ubestemmelig, selv om det opprinnelig er høst her i den måneden. Oktober tror jeg må være den måneden jeg har minst forhold til? Tid er relativt, en relativ opplevelse. Tid kan oppfattes i samtid ulikt fra menneske til menneske. Og vi mennesker er de eneste dyrene som lar det relative styre våre liv..

Lurer på om jeg skal mekke meg et solur? Må da være et som kan justeres til sommertid? Eller vintertid…

Hula-hula.. give me a banana and som koooos, thanks..

God dag forresten..

6 kommentar to “God dag forresten..”

 1. ¨bamse¨ Says:

  En ny Hugh Heffner med En ny Hugh Heffner med slåbrokk???

 2. davyen Says:

  Det var som Strilen sa da han på sykehuset ble spurt han hadde slåbrok med seg.Hvorpå strilen svarte Nai du da hev eg ikje .Doktoren sa at da va vanleg  brokk eg hadde.
  ha en fin dag.
  davyen

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Får da ikke håpe det Får da ikke håpe det bamse, dvs at jeg blir så tam, hehe..

  Tor

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe ja davyen, har du Hehe ja davyen, har du slåbrok forresten? Og tjenestejente du kan klype på? hehe

  Tor

 5. davyen Says:

  nei og ja Ikke slåbrokk .men flere jeg kan klype på ,men det gjør jeg ikke .De klyper på meg.
  Ha en fin kveld.
  davyen

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ikke slåbrok, men klypende Ikke slåbrok, men klypende tjenestejenter davyen? hehe..

  Mangler kanskje slåbrokmagen du og?

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: