Stjernekjerrer..

Stjerner finnes i mange former. De ekte på himmelen, samt alle de menneskeskapte. Grovt formulert. De på himmelen er mine favoritter, de andre har jeg vel et mer labert trekk på skuldrene av. Stort sett mye styr og liten nytte er vel konklusjonen der.

Cruiser i rundt i stjernebil. Min egen kjerre er på verksted for en garantigreie, setevarmen er bilers viktigste sak foruten å trille forover og andre veien, og min er inne for en defekt på det viktigste området. Så nå cruiser jeg rundt i stjernebil, min egen har ikke stjerne.

Pga garantigreia fikk jeg selvsagt låne en annen kjerre, og som vanlig prøver de da å snikselge med å låne bort en modell et hakk opp av ofte samme fabrikat. Men denne forhandleren selger både mitt merke og stjernekjerrer. Jeg traff en kjenning som er selger for stjernene da jeg leverte min, ok, en kaffekopp i hans avdeling og noe drøs om gamledager.

Selgere er selgere, selv kjenninger. Kort sagt gikk jeg med å bytte den andre lokkekassen ut mot en med stjerne på, så nå cruiser jeg i ekte stjernekjerre. Har aldri hatt noe særlig forhold til de kjerrene med stjerne på panseret, får en slags satt gubbefølelse av de, eller minner om kona til den satte i en toseters med røde negler, bleika brushår og diverse selvforskyldte Ikeabulker rundtforbi.

Men nå cruiser jeg rundt i en sånn kjerre, ikke toseters nei. Nei, for pokker, tror en hvilken som helst direktør ville blitt litt avensyk. Her er alt, alt er mulig i denne kjerra. Dekk som på en dragster, motor som på… ja vet da søren jeg, en millimeter brågass og blårøyken tilkaller brannbil og ungdomsryper som straks haiker med hele kroppen, plutselig er den grønne bussen glemt.

Så nå crusier jeg delvis rundt i en stjernebil, delvis fordi resten er burning og sladder mens en haug eksosrør kviner opp i reneste himmelsymfoni. Jævlig (beklager kraftsalven) gøy! Men… sukk, det er jo en stjernebil, og jeg ingen satt herre. Om bilen er aldri så vill og direkte rå, den er fremdeles en stjernebil som vil gjøre meg om til en satt herre, dessverre..

Prisen er og selvsagt noe "satt", dog skulle jeg få det samme for min i innbytte som den kostet ny, skulle bare mangle, den gamle kostet omtrent like mye som bagasjelokket til stjernebilen (og den gamle var heller ikke særlig billig), dog er det selvsagt auto alt "Sesam, lukk deg opp" – Sesam, bare halveis takk, det regner" – "Sesam lukk opp autospoileren så damen får vasket under" – "Sesam, vink til rypa" – Sesam, hold fast på kiresebærbordet til vi kommer hjem" osv..

Vel, rabatt i megastroklasse er innrømmet. Men, den er en pokkers gubbebil samme søren hvor mye den er fordekt av råskinn, megafelger, hylende rør bak (har ikke talt alle enda), motor som 5 ordinære famSUV’er i høyere klasse, og en haug andre rå herlige saker. Men sukk som sagt, den er bare en stjernebil, til og med på rattet blir en påminnet at tross alle gummimerker av 100meters lengde er den kun en stjernebil, en kjerre for satte herrer..

Jaja… Men, pokker så gøy!! Jippi! hehe..

(Får bare håpe ingen sjekker gummibeholdningen når jeg leverer den back)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: