Mirapisani er sletta?

Her minker det på stabile bloggere on mass pga problemer og bråk, mangel på moderatorer som funker, spamming, heng – og i tillegg får jeg beskjed nå om at Sol har sletta mirapisani?

En kan lure på hvordan Sol har tenkt denne bloggen skal fungere som et bloggsamfunn, om den skal videre og vokse i antall faste blogger, eller bare minke og bli et sted for døgnfluer.

Nå vet jeg ikke hva som er årsaken til at Mira er slettet, men det bør komme frem da det er i alles interesser å få vite hvorfor bloggere blir slettet for å vise til likebehandling som skal gjelde for oss alle.

Sol bør og tåle selv mer enn vi gjør, dvs dersom de får kritikk, når Sol får kritikk er det som bedrift, mens vi får det personlig, det er to helt forskjellige ståsteder..

70 kommentar to “Mirapisani er sletta?”

 1. davyen Says:

  Støtter deg Tor Jaja noen sentimeter mer av mit venstre ben er nå ute av Sol.blogg.Vi får se hvor lang tid det tar før hele skrotten er ute.At mira er slettet er rett og slett en skandale .Etter detj eg har lest av henne er der ingenting som skulle tillsi sletting. Hun forsvarte sine synspunkter i et katteslagsmål og det må hun som alle andre få lov til .
  Hun vender ikke det andre kinnet til og sier" værsågod ,slå." den damen.
  davyen.
  ps .synes at denne slettingen minner om barnslig  "narraktighet "

 2. Et realt rotehue Says:

  Jeg har gitt opp sol for Jeg har gitt opp sol for lenge siden jeg.
  Di overser visst meg,
  noe di har gjort siden den gangen jeg fikk lagt ut navnet mitt her.
  Di sa det var min skyld,
  at jeg hadde gjort det sjøl,
  og etter det har di helt slutta å svare meg.
  Ikke så rart at ryktene går om redaksjonen kanskje?
  Fikk melding av Mira jeg også,
  så skal bli spennende å se om sol svarer på hvrfor.
  Sånn ellers får vi ha en fin dag Tor🙂

 3. retired Says:

  Mira slettet? Ja, man kan sannelig lure på hva det er som foregår nå hos SOL.

  Mira har da forsvart sine synspunkter og meninger men har da aldri vært ufin på en slik måte at det skulle kvalifisere til utvisning.

  Har en følelse av at SOL ikke ønsker bloggere med selvstendige meninger.

 4. alias23 Says:

  Alltid trist når bloggere Alltid trist når bloggere blir slettet, men kan det ha noe med at den personen gikk over streken av hva reglene her tillater? Jeg kjenner så absolutt ikke til hvorfor den personen ble slettet, men det virker da logisk for min del å tro…

 5. Anonym Says:

  En liten bande Et lite nettsamfunn utenfor SOL, men som har folk her inne på SOL har lenge ønsket å slette Mirapisani. Jeg fikk beskjed – av folk fra dette nettstedet – om at de hadde klarert med moderatorer på SOL for en uke siden. Mira skulle ut, også andre skal ut. Deretter skal denne lille banden inn å synes synd på seg selv igjen. Her er den lille banden http://eventyrskogen.ning.com/

 6. Anonym Says:

  XDustaa her, jeg er også XDustaa her, jeg er også well done med blogginga her inne..
  Sol liker tydeligvis ikke ytringer her, og ei heller noen som sier dem imot..
  Ha en fin dag!!!

 7. Anonym Says:

  HEI Jeg er en fast leser av solblogg. har ikke profil inne på alias og blir da en av de talløse anonyme som leser dere.
  at mirapisani har blitt slettet kan være ett skritt videre for å få ro på bloggen, men da bør sol følge opp og renske ut mer,er vel ikke lov å nevne navn eller nick her inne, men tror hadde de fjernet tre damer til, som har sitt eget nettsted no da som de reklamerer for her inne og to herrer, en ung vimsekopp og en gammel traver, da ikke denne blogger som jeg nå kommenterer hos. pluss kanskje fått sperret en anonym løve som er inne her i tide og utide og sprer sin eder og galle så tror faktisk jeg at bloggen med litt tid kunne bli bra igjen.

 8. Anonym Says:

  Er flere bloggere som Er flere bloggere som beveger seg i ytre grenseland og over den også så dem har blitt sletta av sol etter tur. Noen er der nå. Rart dem ikke ser det selv ? Alt dritet som har blitt skrivi i offentligheta og alt drit som sendes i Aposter er sikkert summen av grunnene ?

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 16:17: Fant ikke noe Anonym 16:17:
  Fant ikke noe der som kvalifiserte til sletting av blogg/nick, det som stod der er peanuts i forhold til mye annet fra andre tidligere som ikke har blitt reagert på (dette sagt slik at jeg ikke bifaller noe av det som står der). En annen sak er at bloggeier burde slettet endel innlegg i den tråden, et ansvar vi alle har når vi legger ut innlegg.

  Anonym 16:27:
  Ingen moderatorer fra chatten eller debattforumer skal ha tilgang til bloggen, kun Sol selv har det. Men, dersom du, som du antyder, sitter på konkrete opplysninger om noe av det du hevder, så vil jeg gjerne se dette, eller at du sender det til Sol.

  Tor

 10. May-Britt Says:

  hei synd at bloggere her blir slette for å forsvare seg mot folk fra andre forum som kommer innom kun når det er mulig å få til bråk!
  men sånn har det vært her i det siste, noen kommer inn og slenger med leppa til tross for at de sier de slutta og har sagt det maaaange ganger.
  hvor mange nettsteder trenger de?

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 16:37:
  Vel, Anonym 16:37:
  Vel, foreløpig ser det ut til at ingen (selv ikke mirapisani) vet konkret hvorfor hun ble slettet, normalt er det opplagt for de fleste av oss når en blogger til slutt blir slettet, eller vekommende vet det.

  Poenget er at Sol må behandle alle likt, og dermed henger det endel spørsmål i lufta nå..

  Personlig mener jeg nå som før, og bare enda mer bestemt at her blir det ingen "ro og orden" før det er på plass minst 2 moderatorer som er voksne og utfører moderering på en måte som inngir respekt og tillit. Nytter ikke å bruke f.eks moderatorer fra andre områder av Sol da bloggen er annerledes enn f.eks debatt. Man må ha en forståelse for hva en blogg er, og hvordan samfunnet fungerer osv..

  Tor

 12. Wakka_innom Says:

  Forsvar, May-Britt..? Jeg ser ikke annet enn at angrepene mot «andre nettesteder» alltid blir plantet her inne FØRST.
  Er det merkelig at man kommer inn for å svare på dem???? Underlige moralbegrep.

 13. Anonym Says:

  Planer
  16:27
  Jeg har sendt til SOL alt jeg vet. Jeg har for lengst sluttet å sende til SOL på vanlig måte, men direkte til ansvarlig redaktør. Det er en klar kobling mellom enkelte bloggere her og moderatorer inne på SOL. Opprenskningen som måtte komme må i første omgnag bli et krav til lojal medarbeidere. Eg vet med sikkerhet at det foreligger planer om å kupp SOL som nettsted. Derfor må mira vekk.

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 16:38:
  Mye her kunne Anonym 16:38:
  Mye her kunne vært unngått med egne moderatorer i tillegg til Sol, eller i sammarbeide med Sol er mer korrekt å si..

  Aposter kan ikke Sol gjøre noe med, de er private, og man selv må ta ansvar og beskytte seg der. Men apostinnhold skal ikke ut på bloggen..

  Tor

 15. May-Britt Says:

  hva så? mot ett nettsted er langt unna mot en person!
  skal alle som snakker nedsettende mot ett nettsted bli slettet?
  da er det maaange her som forsvinner. mot sin vilje.
  mot andres vilje.
  hadde ikke hørt ett pip om deres sted jeg før jeg så reklamen til lady i "bobla" hennes og så det ble nevnt i en blogg samtidig.
  Men det som er så snedig er at noen møter opp i samlet flokk mot en person her inne, og flere enn en av dem har sagt farvel med sol bloggen for n`te gang!

 16. Anonym Says:

  1 ting jeg lurer veldig på 1 ting jeg lurer veldig på her, hvordan kan noen kvele sol sin linja når vi skal taste inn passorda våre på profilene? Skjedde med meg, og vips,,sperret..

 17. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 16:52:
  «Det er en Anonym 16:52:
  "Det er en klar kobling mellom enkelte bloggere her og moderatorer inne på SOL."

  –Hvordan vet du dette? Og hva menes med "kobling" i denne sammenhengen? Jeg mener at slike påstander kan tolkes forskjellig, og derfor vanskelig å konkret mene noe på bakgrunn av kun den setningen alene.

  Såvidt meg bekjent funker det slik at moderatorer på chatten kan kun moderere på chatten, moderatorer på debattforum kan kun moderere på debattforum, og ingen av disse utenifra kan moderere på bloggen, i såfall har Sol et betydelig forklaringsproblem, minst..

  Kuppe Sol? Neppe mulig, men spamme, dvs forsøk på å forringe bloggen for bloggerne har vi sett litt vel mye av i det siste..

  Tor

 18. Major Tom Says:

  Støtter Mira for alt det er verdt…

 19. Anonym Says:

  Den som «følger med i timen»… …vil forstå hvorfor mira ble sperret. Mer er det ikke å si om den saken, enn at det var jo obvious!

  Til deg May-Britt vil jeg si at det ikke er noe rart at enkelte ønsker å opprette andre bloggforum for å komme seg vekk fra all hets og nedrighet som foregår mot enkeltpersoner. Jeg er også medlem av en rekke andre nettforum, men ønsker fortsatt og være medlem av SOL alias. Og jeg ønsker å BLOGGE, og det er ikke ensbetydende med at man daglig må stå i forsvar mot noen som bare er ute etter å ødelegge for den interessen.

  Hilsen Lion.

 20. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg svarer litt i hytt og Jeg svarer litt i hytt og vær her nå, tar i hovedsak de "anonyme" først siden det tydelig er noe viten eller annet som noen av de kjenner til som bør frem i lyset.

  ………

  Personlig synes jeg at det har vært for mye av for mye i en lang stund nå, og at hele bloggen lider av at det ikke kommer moderatorer her som man kan forholde seg til, og ikke minst stole på at er seriøse og gjør sine saker korrekt til fordel for oss alle..

  Det uvisse av påstander om ditt og datt bør frem i lyset slik at det kan få en avslutning.

  Tor

 21. May-Britt Says:

  Leone Jeg skjønner hva du mener her, og jeg vet ikke akkurat hvorfor Mira er sletta!
  Det jeg derimot har lagt merke til er at endel av de som sier de slutter, kommer innom kun for å krangle!
  De blogger ikke lengre men kommenterer kun når Mira, Virre ol. sier noe de er uenig/ enig i!

 22. bramaputra Says:

  jeg tror ikke man blir slettet fordi man kritiserer sol,-syntes egentlig det er litt sløvt å hele tiden å skylle på sol-de driver jo bare butikk,som man har muligheten til å benytte seg av gratis, jeg så på virres blogg i går at det var noe drittslenging og masser av tredjepersoner som ble nevnt,-det virker som det er en del folk her som ikke tålererer hverandre,overhode,kunne vært frekk og kaldt det en ubehagelig studie av kvinnenaturen,-så er gjort.en del folk her har kommet altfor nært innpå hverandre / s verden.det burde være allverdens plass i dette universet her-ikke trengsel.  trist om ikke mirasipani kommer tilbake. det virker som det er så mye greier som foregår under overflaten her mellom en del mennesker så slike som meg sjønner lite av hva som egentlig  foregår.-

 23. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Lion:
  «Den som «følger med Lion:
  "Den som "følger med i timen"..vil forstå hvorfor mira ble sperret. Mer er det ikke å si om den saken, enn at det var jo obvious!"

  –>Tydelig er det mange da som ikke "følger med i timen" dvs din oppfatning av dette Lion.

  Men du kan jo forklare konkret (uten å gå over streken) for oss som du mener ikke følger med i din versjon av timen, ikke glem å balansere med alle de andre timene i såfall som veier andre siden..

  Tor

 24. Anonym Says:

  Svar Anonym 16:52:

  «Det er en klar kobling mellom enkelte bloggere her og moderatorer inne på SOL.»

  –Hvordan vet du dette? Og hva menes med «kobling» i denne sammenhengen?

  SVAR!

  Når det gjelder mira så har vi sett flere blogger av henne blitt fjernet og satt opp igjen opp til 5 ganger på en dag. (snakk med henne selv). Dette taler sitt eget språk. Slik jeg forstår på den lille gruppen av banditter så har de personlig bekjente blant moderatorene. Disse bryr seg ikke med regler, men her handler det om VENNSKAP mellom disse bandittene og moderatorene.

 25. Anonym Says:

  Feam i lyset…? Hva mener du Tor? SOL har fått klare dagen lyst rett oppi fjeset på seg da de gikk til det skritt og utestengte vedkommende blogger! Jeg ser ingen hensikt å smøre utover hele bloggen repriser over hvilke sjikanerende kommentarer som førte til at SOL til sjuende og sist reagerte. Og jeg kan også ærlig innrømme at jeg var en av dem som klaget på vedkommende.

  Så da er vel alt såre vel? SOL har gjort sin oppgave og ryddet litt. Er det ikke det alle ønsker? En profil som har vært medlem av SOL har overtrådt deres reglement, derfor handlet de som de gjorde. Burde ikke komme som noen bombe etter nitidige ønsker om at SOL må engasjere seg mer. Ingen vits å tråkke opp en ny sti i ettertid for å måle alvorlighetsgraden av tilfellet. Hvis du tviler på at SOL har gjort noe galt, må du heller forsøke å sette deg bedre inn i tingenes tilstand før du uttrykker skuffelse.

 26. MayBritt? Says:

  May Britt Du synes altså at det er på sin plass at bloggerene her inne kan si hva de vil, henge ut hvem de vil uten at de som blir forsøkt hengt ut engang får lov å protestere..?
  Wow. Du tar kaka, MayBritt.
  Og ingen har møtt opp i samlet flokk.
  Kun jeg, hva jeg kan se.
  Og maiste.
  Og hvem som forsvinner her eller ei, er det vel helt opp til sol å avgjøre.
  Men jeg ser at den som skriker høyest om at «Man skal ikke spekulere offentlig» tar de anonyme kommentarene til etteretning først.

 27. Viol_a de dame Says:

  Hvorfor slette?? Sol trenger vel ikke slette bloggerne. Kan de ikke de heller få en utestengelse for vist antall uker, etter hvor grovt sol mener at personen har vært??

  Viol_a

 28. Wakka_innom Says:

  Feilskrevet Den siste var fra meg til MayBritt.
  Wakka

 29. Wakka_innom Says:

  Dessuten. Er det vel mitt eget valg om jeg vil kommentere her inne?
  Jeg er en registrert bruker ennå, selv om jeg ikke alltid logger inn.
  Greit nok at dere ønsker å bare lukke øynene og late som om verden er en rosehage her inne. men den er ikke det. Og Virre kommenterer jeg fordi han er min venn.
  Og andre blogginnlegg jeg kommenterer på..? Om helt andre ting?
  Ser du det?
  Om du, MayBritt, har imot at jeg er her, kommer jeg desverre ikke forsvinne bare for å tilfredstille deg.

 30. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 17:02:Det må du be Anonym 17:02:
  Det må du be Sol svare på, og det bør de ha svar på..

  Tor

 31. Anonym Says:

  ny Moderatoren som slettet Mira er med all sansynlighet medlem av eventyrskogen. Vi etterforsker.

 32. Anonym Says:

  Er kun Sol som modererer Er kun Sol som modererer blogg.

 33. Jærskalden Tor Vidle Says:

  bramaputra 17:19:
  Sol bør bramaputra 17:19:

  Sol bør som jeg sier tåle konkret kritikk, dvs som som bedrift, man kan ikke fraskrive seg det ansvaret de har som eier, og egentlig den eneste som kan moderere her. I perioder har det vært så mye bråk her uten at Sol har løftet en finger at mange har fått kjøre på med alt negativt personrettet i lang tid. Jeg har opplevd dette selv og ved endel anledninger.

  Makter ikke (kanskje forståelig nok) Sol oppgaven å overvåke bloggen, får de gi etpar seriøse voksne mennesker en mulighet for å hjelpe til ved å la de på en eller flere måter kunne gripe inn og moderere. Dette er noe av Sols ansvar, og derfor de har moderatorer på chatten og debatt.

  Nja, det er nok endel blanding av private saker som tilhører apost/alias osv sammen her i endel tilfeller, men det skal ikke ut på bloggen.

  Tor

 34. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 18:00:
  Det er en Anonym 18:00:
  Det er en sterk påstand, og etter min viten skal det ikke være mulig da kun Sol selv kan moderere/slette her på bloggen, så du bør kunne forklare noe der som jeg ikke kjenner til dersom din påstand er korrekt..

  Tor

 35. Jærskalden Tor Vidle Says:

  May-Britt 16:57 (antar at May-Britt 16:57 (antar at den ikke var direkte til meg)

  Du har noen poeng der man ikke kan se bort fra, og kanskje noen bør ta seg de poengene ad notam..

  Tor

 36. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 17:26:
  Nytter ikke Anonym 17:26:
  Nytter ikke med allverdens bekjentskaper med moderatorer dersom disse moderatorene ikke har tilgang til bloggen.

  Joda jeg vet "litt" som kanskje ikke tåler lyset, det finnes seriøse moderatører, og ikke seriøse, men det er ikke saken her så lenge det er kun Sol som kan moderere på bloggen..

  Tor

 37. May-Britt Says:

  nei den var ikke rettet til deg, men svar på blogg lengre opp.
  Mulig som Wakka sier at Mira har vært "frekk", men det har da gått to veier?
  Og Jeg siktet ikke til Wakka alene nei, jeg siktet til minst 5 stk. og heller ikke bare i en blogg, men over lengre tid!
  Og nei, jeg hat ikke ønsker om at noen ikke er her inne, ønsker ingen ut, men mange har da sagt de ikke kommer hit mer?

 38. Anonym Says:

  Livet er levende. Trygve Andersen_Starbear_Paliaq_virre501_mirapisani_toxica_Leone……..
  Vinninga går opp i spinninga.

 39. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 17:27:
  Vel, her er Anonym 17:27:
  Vel, her er mer enn en vinkel å se ting på, hvor var Sol før da den nå sletta bloggeren ble trakassert selv i uttallige kommentarer eller i innlegg? Vi som har vært her så lenge at vi har fått mose på ser kanskje ting litt annerledes dersom man ser på helheten..

  Når det er sagt er det ingen som får min støtte dersom trakassering foregår kun en vei, foregår det begge veier prøver jeg å være nøytral. Hadde jeg da hatt muligheten selv, ville jeg sletta begges innlegg/kommentarer..

  Tor

 40. Jærskalden Tor Vidle Says:

  May-Britt 18:24:
  Er vel noe May-Britt 18:24:

  Er vel noe av det du sier jeg og prøver å si, nemlig at man (Sol) må ta med seg alle deler i en vurdering, ikke bare enveis..

  Tor

 41. Anonym Says:

  May-Britt Jeg gjør akkurat det samme som dem som er inne og «krangler» etter at vi er utestengt/utmeldt, eller forsvarer seg som vi andre sier da…

  SOL prøvde også å sperre min IP. Dette reagerte jeg kraftig på, fordi de da også sperrer muligheten for at man kan forsvare seg mot sjikanering mot ens egen person i ettertid. Eksempelet kom som kommentar også i denne bloggen, men den ble også raskt slettet etter at jeg sendte klage til SOL.

  Hilsen Lion

 42. virre501 Says:

  virre501  personelig synes virre501  personelig synes jeg at det er leit at hun er ute ,,,Miras bane var hennes språkbruk mot wakka….ellers så har sol for strenge regler, men mulig Mira fikk flere advarsler, og da er det opp til hun…

 43. Teia Says:

  HÆ???
  Neimen folkens HÆ???
  Neimen folkens da…
  Litt av noen konspirasjonsteorier.
  Har sitti å lest, og må si jeg er litt overrasket.
  Tenker Mira sier sitt når hun vil..
  Men det tyder jo bare på at denne lekeplassen er man kansje blitt litt for gammel for nå..
  Jeg gidder da ikke vente på at Sol skal bli forbanna på meg og slette meg.
  JEG KAN NEMLIG GÅ SELV!!!!
  Hjelpes, den takhøyden nærmer seg farlig fort gulv nivå.
  Jeg aner ikke hva som har skjedd, men at det skal være grovere enn mye annet vi har sett her inne, ja det skulle jeg likt og sett.
  Ikke rart folk rømmer.

 44. May-Britt Says:

  som jeg skulle sagt det sjøl Teia=)
  Og Tor, ja tror vi mener omtrent det samme her=)

 45. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Teia:
  Personlig vil jeg bare Teia:
  Personlig vil jeg bare vite årsaken, og er det pga som det antydes her, så er det jammen mye Sol har unnlatt andre veien før i tiden når det gjelder den bloggeren. Hvor var Sol da hun ble trakassert gang etter gang? Greit at hun kan være noe kvass av og til, men ofte er det noen da som heller bensin på bålet.. Så jeg vil gjerne se den balansevekta som er brukt i dette tilfellet..

  Gå selv ja, det begynner å bli mange som har gjort det etterhvert, og som sagt tusen ganger: Det aller meste kunne vært unngått dersom Sol tok ansvar for lenge siden og fikk inn moderatorer her..

  Og jeg som kun skulle inn å svare på de siste kommentarene på mitt forrige innlegg – og gå igjen..

  Tor

   

 46. Anonym Says:

  Spekulasjoner. Nå synes jeg det kommer så mange åpne spekulasjoner her, at jeg må få si at det hadde vært på sin plass at noen og enhver setter seg inn i flere sider av saken før det trekkes konklusjoner.

  Hlsen Lion.

 47. Andy innom Says:

  Hadde brukera her hatt vett Hadde brukera her hatt vett til å moderer seg sjøl så var det ikke no problem vel?????
  Kanke skylde på andre hær.

 48. Anonym Says:

  SOL som sletter?

  SOL ledelsen har delegert ansvar til den/de som sletter. Dette mennesket/menneskene har full rett til å være i eventyrskogen og på SOL samtidig. Så selv om dem/de som sletter på SOL er på MEDLEMMER på eventyrskogen er dette lov. Dette er bare det første skritt. Eventyrskogen har flere i kikkerten. Det er bare å ta en telefon…… SOL er privat.

 49. Wakka_innom Says:

  Anonym 20:06 Ta en telefon..? Herregud..
  Ingen moderator fra sol er registrert hos Eventyrskogen hva jeg vet.
  Og jeg er faktisk administrator der.
  Og de spekulasjoner som opprinnelig ble lansert fra mirapisani blir fulgt opp av disse anonyme som forhåpentlig kan bevise alt det dritten de kommer med?
  Jeg startet Skogen FORDI det var helt Texas her inne og jeg pluss endel andre ønsket fred og RO.
  Men hva skjer? joda.
  UTEN at noen av oss har hatt noen «reklame» annet enn som link inne på profilene våre, starter en uthengningkampanje mot Skogen HER på SOL?
  Og hvorfor? Joda. Fordi vi straks skulle stigmatiseres og ingen skulle få lyst å melde seg inn der. Men ingen av oss har skreket opp her inne for å få medlemmer over fra SOL og inn dit.
  Og ikke kommer det til å skje heller.

 50. davyen Says:

  Dette er ikke Dette er ikke noe sted for gamle folk lenger..
  davyen.

 51. Anonym Says:

  Ikke syte Wakka! Vel og merke OM det har vært «trakassering» mot nettstedet ditt her! For du selv deltok i sin tid også i hetsen mot LF da det ble etablert. Eller plages du av korttidshukommelse kanskje?

 52. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 20:06:
  De påstandene Anonym 20:06:
  De påstandene du kommer med, kan du konkretisere disse? De er temmelig alvorlige, og er det noe i dette bør Sol se på forholdet, noe jeg nok tror de sterkt vil ønske selv og.

  Slik jeg har forstått dette er det altså at kun den/de Solansatte som har dette som endel av sine arbeidsoppgaver kan slette noe på bloggen, samt slette profiler. Noe annet virker urimelig å forstå for meg ihvertfall.

  Tor

 53. virre501 Says:

  virre501  blir det ikke virre501  blir det ikke gruppe sex no, så vet ikke jeg:))

 54. Anonym Says:

  Eventyrskogen… …er et livsfarlig sted. Der kryr det av farlige mennesker som gjemmer seg bak nifse dyre-nick. Der skriver vi livsfarlige blogger om helt dagligdagse ting. Også har vi ett par tre mystiske grupper om det uforklarlige, forskning og teknologi, myter og legender osv. Huff ja, det er jo til å få frysninger av. Dessuten så er vi alle gode venner og tør å si at vi er glade i hverandre. GRØSS OG GRU, tenk at det går an å si sånt til hverandre i ett nettforum! Dessuten er det så enormt stort at det kan true SOL-bloggen med hele sine 12 medlemmer!

  Hilsen Lion

 55. Anonym Says:

  Moderatoren som slettet Mira!!! Denne moderatoren heter også Tor, og er i familie med Ulva… Jeg vet også hvor han bor. Jeg legger ikke ut mer nå.

 56. rosl Says:

  Mange sterke meninger her, ja.. …jeg kjenner alt for lite til hva som har skjedd til å blande meg inn. Men det skal vel en saklig grunn til at noen kastes ut? Om SOL har hatt det i dette tilfelle ved jeg ikke.

 57. Anonym Says:

  Nå synes jeg… …at denne bloggen for lengst har tjent sin hensikt. Jeg tror ikke at SOL vil troppe opp her inne med en kommentar for å gi deg svar på hvorfor Mrapisani ble sperret Tor. Nå fungerer den jo bare mer og mer som et uttrekt fluepapir, som kun gir plass for useriøs møkk fra uregga. Du har vel fått nok input nå til å gjøre deg opp en mening selv…?

  Lion

 58. Jærskalden Tor Vidle Says:

  rosl:
  Jeg håper ihverfall rosl:
  Jeg håper ihverfall at Sol nå forklarer/avklarer endel av dette som er påstått angående hvem som har tilgang til bloggene, og kan slette disse, og profilene.

  Jeg håper for alles skyld at det svaret blir "kun Solansatte"..

  Tor

 59. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Og der stenges det for Og der stenges det for anonyme, jeg ønsker ikke ha denne stående åpen når jeg ikke er tilstede og da ikke har kontroll lenger..

  Tor

 60. Wakka Says:

  Anonym 20;54 & Tor Punkt en. Jeg syter aldri.
  Om du ikke tåler at jeg svarer på dritten som legges inn, er det din sak.:-p
  Jeg plages av kortidshukommelse?
  Nei. Hva jeg vet så funker den supert. Den plager meg ikke. Den er meg derimot til hjelp.
  Men også langtidsminnet.
  Og jeg kan jo si såpass; Enhver kritikk jeg noensinne har uttalt mot LF har vært på grunn av at jeg selv ble plaget av mennesker derfra som hetset og var uspiselig i min blogg, intermessoet med Ulva og endel andre brukere som ble slettet derfra og all styret som kom i etterkant.
  Jeg kritiserte hva som ble sagt og gjort. Jeg satt aldri og spekulerte i ditt eller faens datt om at moderatorer fra sol var regga der, blabla. Om du oppfattet mine kommentarer om LF som hets..? Hm. Det er jo synd,da. For da burde du ha rapportert det og de burde blitt fjernet om det var av like grovt spekulasjonsmateriale som dukker opp her.
  Hvilket det ikke var. Jeg spekulerer ikke for å skape stemmninger eller spre mistanker. Jeg forholder meg til konkreter. Sorry.

  Tor;
   Jeg synes det i det hele tatt er helt vanvittig at noen her, inkludert deg selv, kan sitte og spekulere i om andre enn solansatte har mulighet til å stenge profiler/slette innlegg/kommentarer, ect.
  Hvordan skulle det foregå i praksis, mener du..?
  Og i såfall: Når sol ble gjort oppmerksom på dette av rasende utestengte brukere/brukere som har fått slettet innlegg, tror de ikke at de ville sluppet vedkommende inn igjen/lagt ut innleggene på nytt??

 61. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Da har jeg slettet en anonym Da har jeg slettet en anonym kommentar til pga direkte personlige angrep/påstander mot en annen person som jeg ikke kan godta blir stående. Jeg ber dere bruke fornuft og respekt når dere kommenterer.

  Er det flere som burde vært slettet får en enten klage til Sol eller skrive det her, dog er jeg usikker på når/om jeg kommer til å svare mer.

  Wakka 22:07:
  Les hva jeg sier – jeg sier selv flere ganger at jeg ikke tror det er tilfelle, det er andre som kommer med de påstandene, og jeg lar Sol selv få sjansen til å forklare seg for hvordan dette fungerer, det har vært slike spekulasjoner før, og jeg mener Sol kan nå enkelt si hva som er hva angående hvem som har tilgang til bloggene våre/profilene, så slipper en flere spekulasjoner.

  Tor

 62. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 21:30:Jeg ba ikke om Anonym 21:30:

  Jeg ba ikke om noe nicknavn her, men hvordan du mente moderatorer fra chatten eller debatt skulle kunne slette noe på bloggen, eller slette profiler tilhørende bloggere. Men jeg håper Sol selv forklarer dette med moderatorer en gang for alle..

  Tor

 63. Wakka Says:

  Tor Jeg trodde ditt svar til rosl innebar at du selv var av samme mening.
  Jeg misforsto den.
  Beklager.
  Mvh
  Wakka

 64. ¨bamse¨ Says:

  Hjelp!!! hva er det som skjer her inne???

 65. Wakka Says:

  One last En ting jeg finner mer enn merkverdig med denne diskusjonen, er at så mange ber SOL komme på banen og tilbakevise anonyme spekulanters påstander. Kun anonyme (som også ynder å nevne Eventyrskogen pluss gjerne slenge så mye dritt de våger om de som er der) påstår at det er noe "muffens" med hvem som kan sperre hvem. Jeg synes det meget… Skal vi kalle det; spesielt å se at folk som fnyser glatt av anonyme til vanlig, nå tar de anonyme både ad nota og synes dette bør undersøkes.
  Rart det der.

 66. SOL redaksjonen Says:

  Til informasjon Det ser ut til å være noen misforståelser ute og går hos noen av dere brukere. For å oppklare et par av disse misforståelsene, vil vi påpeke følgende:

  1. Det er kun ansatte i SOL som har tilgang til å fjerne kommentarer, blogginnlegg og bloggere. Kundeservice har én ansatt. Det kunne sikkert være en idé for vanlig brukere å få tilgang til å moderere, men dette krever utvikling av selve bloggtjenesten. Her er det andre funksjoner som har langt høyere prioritet for øyeblikket, f.eks forhåndsgodkjenning av kommentarer en funksjon som ikke er langt unna.
  2. Vi har høy takhøyde her på SOL og tillater mye. Negative kommentarer i egen (og andres) blogg bør man tåle når man først er her og skriver, men når det går så langt at det går over i gjentatte personangrep og ren trakassering eller andre brudd på våre retningslinjer, sperrer vi brukeren. Brukeren selv vil i de aller fleste tilfeller få beskjed om grunnlaget for dette og kan om ønskelig ta dette opp med oss per e-post.
  3. Vi fjerner de verste innklagede kommentarene, men minner samtidig om at hver bloggeier fritt kan fjerne kommentarer i sin egen blogg.
  4. Vi har overhodet ingen problemer med å få kritikk og kan vanskelig se hvordan vi skal kunne gå inn å stoppe kritiske kommentarer om oss selv. At vi fjerner brukere som kritiserer oss, faller på sin egen urimelighet.

  Håper dette er oppklarende.

 67. davyen Says:

  Bamse 0040 Ja du kan gjerne rope om hjelp.
  her slettes profiler for utsagn som for et par måneder siden vill glatt gått igjennom.
  Her må man altså paase seg ellers så kommer det store stygge "Sol Trollet "og tar deg
  Jyplingene overtar mer og mer med sin nyinnkjøpte moral kodex .
  Jeg greier snart ikke følge med lenger og jeg synes at takhøyden blir lavere og lavere .Jeg ønsker deg en god dag bamse og ber deg som meg selv om å holde ut ,men selv om dette ikke lenger er et sted å være for gamle menn (Som meg ).
  Din venn davyen.

 68. davyen Says:

  Bamse 0040 Ja du kan gjerne rope om hjelp.
  her slettes profiler for utsagn som for et par måneder siden vill glatt gått igjennom.
  Her må man altså paase seg ellers så kommer det store stygge "Sol Trollet "og tar deg
  Jyplingene overtar mer og mer med sin nyinnkjøpte moral kodex .
  Jeg greier snart ikke følge med lenger og jeg synes at takhøyden blir lavere og lavere .Jeg ønsker deg en god dag bamse og ber deg som meg selv om å holde ut , selv om dette ikke lenger er et sted å være for gamle menn (Som meg ).
  Din venn davyen.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: