Og..

EU-standardiseringstrollet brer stadig mer om seg og påvirker oss i alle retninger. Neste ut er lyspærer, lurer på når en får EU-kyss? EU prøver å bli Europas svar på USA, mens det sta landet Norge som er en einstøing og står utenfor, klarer seg bedre enn et hvilket som helst EU-land. Et tankekors. Greit med sammarbeide, men ikke grenseløs tilpasning. Over tid mistes nasjoners særpreg og gamle kulturer når alle skal bli EU-A4.

Det var dagens seriøse ord..

Brokete høner flyr bedre enn hvite italienere. Hvorfor vet jeg ikke. Men bare prøv selv hvis du ikke tror meg.

Man ser ofte følgende: "Søker drømmemannen" eller "søker drømmekvinnen". Selvfølgelig vil slike begrep være inviduelle. Og dermed kan man vel si at det er en søknad uten begrepsforståelse for andre enn den som søker? Men hvorfor søke "drømmemennesker"? Er vel ikke uten grunn at begrepet har med seg drømmefaktoren? Av og til undrer jeg på om slike søker har mistet realitetsforståelsen – det handler nemlig like mye om søkeren selv..

En scooter kan være sexy, kommer an på den som kjører saken. Er den tilpasset det momentet, kan det være ok at den bare går i 50 og man må ligge bak saken i etpar mil før man kommer forbi, som regel kjører de midt i veien som en anorektisk buss..

Mennesker systematiseres ihjel. Må være strukturerte for guds skyld. Ok at man er strukturert og har system i jobbrelasjon, men når man er fri skal man være fri. Man må ikke følge stimen om det føles feil for en selv. Og man skal ha respekt for å bryte ut og være med og bevare mangfoldet.

Da jeg var liten skulle jeg bli så mangt – mente andre. Nå er jeg litt større, men er ikke enda blitt hverken ditt eller datt som de mente, ikke professor engang – så fremdeles er jeg bare meg, heldigvis. Tror jeg..

Epler rødmer på kvist, det høstes. Fugler tanker opp for en tur til syden. Høsten er tanktetiden for mange, tiden for blandete følelser. For noen er mørketiden da de trives best, tiden hvor elementene skaper drama og de pakker seg inn i sine trygge huler.

Mange store menneskeskapete tankeverk er kommet til om høsten. Sommermennesker kan bli ensomme om høsten, høstmennesker er ofte mest ensomme om sommeren. Menneskers indre er ulikt, og det beste man kan gjøre er å forstå det kompliserte, men akk så enkle – selv for EU og andre A4 ryttere..

Og – der kommer en usynlig strek, sluttstrek med musikk og vakre bilder..

.

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18″>

6 kommentar to “Og..”

 1. Teia Says:

  Jøss.. Nytt Jøss.. Nytt profilbilde??
  Å plutselig har man ( nesten ) ett ansikt bak alle tekstene..
  Måtte bare nevne det..
  NÅ skal jeg lese det du skriver.
  He he he:)

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Var bare litt lei Var bare litt lei "hedersmerket" Teia, om dette blir stående er en annen sak. Ansikt, vel  jeg har mekka det til litt diffust for safety, hehe.. I tillegg er det nokså lite, så vi får se..

  Tor

 3. Anonym:) Says:

  Tor:)) *smask*😛

 4. Anonym Says:

  Se på hennes profil… http://blogg.sol.no/user/aaliyhahotmail-com

  Du treffer fler i hjertet en du aner…

 5. Anonym Says:

  titter innom; musiksmak har du å den her var nyyyyydeli! Ser ikke vill ut du vilmannnen, heller snill; hihi:=)) nå må je surfe å finn fleire av dei som spill på den her!

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Eh anonym 22:09, rødmer mer Eh anonym 22:09, rødmer mer enn solnedgangen allerede har gjort på bildet..
  ………
  Hm.. anonym 23:01, kikket på det nå, får ta det som en ære at noen setter pris på ordene mine av og til.
  ……..

  anonym 23:33, ja den er vakker den sangen, skulle bare ønsket den varte litt lenger. Mulig det finnes en lengre versjon. Jo jeg ser da skrekkelig vill ut? Det ser vel alle? hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: