Bokstavfrukter..

Bananer vokser ikke på epletrær, ikke enda. Ikke aprikoser engang. Men om 100 år så sier man bare: "Jeg skal ha en stk medium Cocktailbusk Mark II takk" – så får man en genmodifisertimplantertpodet busk som inneholder alle frukter.

Eller man ønsker en Mark III utgave – da får man med en apekatt, en undulat, et ekorn og en paradisslange som bor i busken – Eva må man fremdeles holde selv inntil Mark IV kommer. Adam er ikke nødvendig, han vil om 100 år komme løpende av seg selv for å tilby vanning av busken og bestøvning. Samt mer enn frivillig være Tarzan, og ikke bare for Jane, nei alle bokstavene.

Jeg synes denne saken var det man kalte den: Harry

http://www.dinside.no/822109/kun-menn-har-adgang

 

Jeg elsker bobiler, men denne ville jeg knapt parkert på siden av med mitt nye flaggskip, dvs når jeg engang kjøper en ny igjen. Det er rett før jeg lurer på om den er laget av en kvinne som har en Harry, bare for å vise hvor fælt hun kanskje har det? Forresten, hvorfor heter det "Harry" og ikke "Bente"? For eksempel. Er vel likestilling som er inn enda? Begge veier? Ikke det, neivel, verden er som i går fremdeles da..

Jeg advarer med at dette innlegget (også) kan bli noe merksnodig og litt i ubalanse, jeg tester ut meg selv om jeg klarer å skrive et innlegg uten disse ordene:

Kos

Kosegal

Kosesyk

Kysse

Kyssesyk

Kyssenå!

Budeie

Fletter

Vill

Sjel

Rar

Kjærlighet

Elske

Panorering

Seriøst

Motsatt

Stilig

Skulle noen oppdage en glipp, kan premien (kanskje) hentes på nærmeste matbutikk dersom jeg har nok frimerker av rette typen. 

En kjenning som jobbet i en bakerforretning påstod at en stilistisk elegant herre i stripet flamingopyjamas og hatt, uttalte følgende foran disken av laminert bjørk: "Et brød med loff takk min sønn".

Da jeg gikk i 5. klasse, sa norskfrøken mens hun tafset på mitt blonde hode (en uvane hun hadde å tafse bare på mitt hode, mulig min blonde farge var et eller annet) til meg: "Frøken forstår ikke alltid alle setningene og ordsamlingene (rim og vers) som lille (det var alltid irriterende når hun sa "lille" for jeg var jo passe syntes jeg) Tor skaper – men frøken tror at hun vil forstå de bedre når lille Tor blir voksen". Jeg lurer enda på hva hun egentlig mente?

"Di ordhøna!" han ropte det etter henne først da hun var utenfor hørevidde. Han kom alltid til kort i diskusjoner med nabokona. Han omtalte henne bare som "ordhønå" – og som gode naboer har alltid bønder noen disputter gående. Men han stammet når han ble hissig og opptrekt. Så en gang han var skikkelig opptrekt klarte han ikke holde seg til hun var utenfor skuddhold og stammet rasende: "Eg eg eg eg sk sk sk ska …. forresten, her er kanskje sarte ører som leser, så jeg sensurerer resten av historien.

Katten er tatt til nåde igjen etter stuntet i går, dog fikk den bare 1 sardin av boksen i dag – og ikke de vanlig 2 pluss det den alltid knabber fra min del av stimen når jeg ikke følger med. Mulig jeg er noe svak for smisk, men det tok minst et kvarter før jeg ble påvirket etterpå.

Og den har lagt på seg igjen, for nå når rompa snart opp til midten av skjermen her den ligger og studerer hva jeg taster inn, den passer nok på så den ikke blir omtalt ufordelaktig mens klørne leker med backspacen i tilfelle..

I dag har jeg latt alle dører og vinduer stå oppe en times tid, latt Jærvinden få puste gjennom hele kåken – og det føles sannelig etterpå. Nesten som om kåken er blitt yngre, friskere..

.

.

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18″ width=»350″ height=»227″>

2 kommentar to “Bokstavfrukter..”

 1. Penselsvingeren Says:

  Sette på gjennomtrekk, ja. Kanskje det forsvant noen hybelkaniner i samme slengen.
  Ha en fin helg, det som er igjen av den.

  Hilsen Penselsvingeren – i malemodus, vil ikke legge meg!

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Antagelig penselsvingeren, Antagelig penselsvingeren, de får lett vinger har jeg sett.

  Malemodus? Har ikke kommet dit enda jeg, er vel for lyst og mildt ute fremdeles føler jeg.

  Ha en fin søndagsnatt med eller uten pensel..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: