Gjeesp… Hvor..? Sukk… Jaja…

Jeg sover litt dårlig for tiden av ymse årsaker, så jeg falt for fristelsen til å ta en villmannsblund etter dinner. Veldig tåpelig, for nå er jeg ihvertfall trøtt. Tror ikke jeg er skapt for slike stunt, så helst unngår jeg det. Blir litt som han her når man våkner etter en slik blund.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»250″>

.

"Når du finner er rosa frosk så kan du kysse den – og den blir en prinsesse, de andre blir jo bare prinser" – Har enda ikke sett en rosa frosk, men bare de "andre" så jeg lurer på om olden hadde vært i skapet med de mangefargete sinte bruser da han kom med utsagnet. Ei heller en skarve rosa padde har krysset mitt blikk.

Jeg lurer på om jeg skal bytte ut meg selv her, dvs bytte ut den orange heder med noe annet, hva skjer da? Blir det nye bildet bare på de nye innleggene og det gamle stående på de eldre? Eller blir de eldre da tomme? Jeg synes alle burde hatt et eller annet i det lille vinduet, behøver ikke være en halv pupp, men f.eks en pen blomst eller pus.

Egentlig forstår jeg ikke at endel kvinner må vise sine pupper i mer eller mindre dekket tilstand før de tror at vi andre ser de? Ok, de helt unge er forsåvidt enda grønne og påvirket av media, men mødrene og deres mødre igjen burde ikke være det. Tenk hvor stupid hvis vi menn skulle stadig vise frem våre lårmuskler, egentlig er de begge deler bare et stykke kjøtt og sier null om eieren av biffen. Tror jeg foretrekker pus eller en rosebusk heller da. Eller ansiktet for de som våger det, øynene.

Foran hvert valg blir jeg stadig tidligere møkklei av å høre på og lese alle ditt og datt overskrifter, etterpå når stemmene er talt er det ingen forskjell og alle fortsetter med sitt som før. De på tinget mente jeg. I år har jeg bestemt meg for å ikke gidde høre på noen debatter, eller partienes reklameinnslag er vel mer rett. Etter noen år vet en jo hva de står for alle, dvs det samme dersom de kommer i de mest stoppete stolene. Rebeller leker de bare når de må sitte på kjøkkenstoler og ikke behøver ta ansvar for hva sprø og tåpelige saker de skriker om, eller papirflyene de sender mot de i de mykeste stolene. Hm.. lurer på om de og klistrer tyggien under stolen?

Det går mot høst, blader takker stille for seg, for tiden de fikk – og sakte daler ned mot jorden. Hver dag skjer et bittelite steg mot innetider med kosefyr og lukt av bjørkeved. Dager en kikker ut på verden som ikke blir ferdig med dusjen – og trær som peker med sorte fingre på alt som finnes. Hver årstid her nord er markant, noe jeg er glad for..

Livet – hjertedans på roser

Livet – avgrunnsdans på tårer

Livet – undringsdans på fjelltopp

Livet – ensomhetsdans i usynlighet

Livet – sistedans mot evighetshvilen

.

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»250″ loop=»true» play=»true»>

23 kommentar to “Gjeesp… Hvor..? Sukk… Jaja…”

 1. Teia Says:

  Gubbeblund:) He he he, ny Gubbeblund:) He he he, ny den..
  Blir fort mange og ofte.
  Er du i faresonen??
  Hahahaha…

 2. tante BØ Says:

  Gubbeblund ?? Hvor er Gubbeblund ?? Hvor er villmannen ?? : ))
  Er du i ferd med å bli "tam" Tor ??
  Men det er sant det. Jeg og blir … eller ble trøtt og helt gå’en hvis jeg tok en tupplur på ettermiddagen. Nå de siste åra kan jeg faktisk gjøre det uten å bli groggy resten av kvelden.

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Neppe Teia, jeg har aldri Neppe Teia, jeg har aldri vært noen fan av det, men kan gjerne ta meg en flat out og slappe av med en bok. Ja, blir nok lett en (u)vane vil jeg tro.

  Makan, ler av meg! Høh, ungdommen av i dag! hehe

  Tor Meget Vill

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Eh.. han er her enda tante Eh.. han er her enda tante B, men tror bare det var et forbigående dynevirus eller noe som overfalt meg? hehe

  Hm.. du mener det "går seg til" dersom jeg hadde fortsatt? hehe, niks, har ikke tid til sånt vas. Jeg er jo villmann!

  hehe..

  Tor

 5. Teia Says:

  Vill??? Hadde du da enda kallt det "Power nap", så hadde jo saken stillt seg noe anderledes… Men gubbeblund….??
  Nei, her ser jeg ett rykte som begynner å slites..
  Mulig villmannen viser sin mykere side..

 6. tante BØ Says:

  : ))

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tror du fantaserer Teia, ser Tror du fantaserer Teia, ser ingen "gubbeblund" jeg? Gjør du? hehe..

  (men likte Power nap, hehe)

  Tor

 8. Teia Says:

  Ha ha ha Så du tar den kjekke der???
  ( Hadde jeg også villa gjort)
  Nå kan du sove ( med ett øye åpent, tenker jeg ) godt i natt alikevel.
  He he he. Sov godt da villmannen

 9. ¨bamse¨ Says:

  Har du tenkt å ta opp Har du tenkt å ta opp kampen med jentene?
  Tenkte på lårmusklene du ville vise…..

 10. Penselsvingeren Says:

  Hm…. Tenkte jeg skulle legge meg nedpå litt på formiddagen. Men jeg tror jeg hopper over det etter å ha lest dine ord, selv det var en ettermiddagslur du hadde.:-)))

  Og så vil jeg bare understreke at jeg er meget positiv til litt mannelår, du får finne noen fine bilder og kliste dem opp i utstillingsviduet ditt.. Kanskje det blir en ny bevegelse her på bloggen, muligens Bamse finner fram noen flotte bilder av seg selv også. Tenk, hvor mange a-poster dere hadde fått fra all slags kvinns. ;-)))))

  Men fra spøk til alvor, jeg har undret meg over det jeg også. Hvorfor tror mange kvinner at de må kle av seg for å bli sett.
  Jeg undrer meg over annet i enkelte kvinners profil. Det er så mange som har slike forskjønnede bilder av halvnakne indianerjenter alver, havfruer og feer, med masse glitter og slikt på. Synes de ser en smule lite spennende og masseproduserte ut. (Det er vel en fabrikk et sted som produserer slike.)
  Jeg hadde forstått det mer dersom damene hadde klistra på litt lekre menn som pynt.

  Ha en flott dag, du tar deg vel ikke en blund i dag

  Hilsen Penselsvingeren

 11. luxcat Says:

  Vel, vel: Jeg har da sett ymse bilder av menn (eller gutter – faen vet hva dere vil bli titulert nå til dags) som gjøre seg mystiske i bar overkropp eller med undebuksa på vei ned. Sexy? Ne-hei!

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe nei helst ikke bamse, Hehe nei helst ikke bamse, holder de for meg selv, ellers blir det vel ikke fred å få fra kjøttmarkedet på alias.

  Tor

 13. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tror ikke slike Tror ikke slike ettermiddasgslurer er for alle penselsvingeren. Eller mulig man må ha en innkjøringstid, noe jeg ikke er særlig lysten på, hehe.

  Niks, ingen lår vises frem her, lårene er ikke meg.

  Vet ikke hvorfor de pynter med noe som ikke er de selv, det burde være forskjell på en tenåring og godt voksne.

  Ha en fin dag du og..

  Tor

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Joda luxcat, er nok endel Joda luxcat, er nok endel menn/gutter og som har misforstått noe her i livet.

  Tor

 15. mona-lisa Says:

  Vel, høres ut til å være noen småsure gulp her. Om du velger å ikke vise lårene dine er helt ok for meg. La meg si det sånn; du bruker tidvis ord som i langt større grad åpenbarer seksualitet. Du pakker det bare «bildene» inn i ord i stedet for et konkret, visuelt bilde eller flere.
  Å sette seg til doms over andre mennesker med kritikk av den type du gulper opp er betimelig når du selv serverer paralleller er noe .. nærsynt.

 16. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Vet ikke hvem som gulper Vet ikke hvem som gulper mest personrettet kritikk og dom over andre her nå mona-lisa, jeg nevnte ingen konkret, men snakker generelt, noe du vel ikke gjør. Jeg er nok heller ikke alene om mine meninger omkring dette.

  Om du synes at kroppsfiksering er viktig/ok (noe man vel kan tolke av det du sier) for å vise hvem man er, så er det ditt syn. Man sender de signaler man ønsker at andre skal oppfatte hva man er, også i bildeform som er en av de sterkeste måtene å vise hvem/hva man er for nye og ukjente mennesker. Samtidig støtter man (dersom man er voksen) opp under medias kyniske verdisyn som dyrker kropp og som mange unge i dag får lavt selvbilde av. Vi som er voksne bør normalt forstå dette forholdet.

  Mine ord og bilder her innestår jeg for som meg, men tviler på at særlig mange vil oppfatte meg slik du prøver her nå, eller slik du mener jeg er som menneske.

  En annen mona-lisa jeg kjente hevdet ofte samme generelle syn selv som jeg alltid har hatt, dvs at mennesket ikke er kroppen..

  Tor

 17. Anonym Says:

  Kroppsfiksering er negativt ladet, og jeg synes at det får være ok for de som gjør det, og ikke nedgradere slike valg generelt, slik du gjør. Det har alltid jeg ment, selv om du omtaler meg i fortidsform, og som om jeg ikke eier disse meningene dd. Jeg har muligens aldri presisert begge sidene av saken/kroppen og sjelen tydelig nok, før nå. Jeg synes at du tiltar deg en fasit på hvem som eier verdiene rent menneskelig, og generelt så mener jeg at ingen av oss har rett til å dømme andre mennesker nord og ned fordi de viser litt fysikk i steden for sjel. Eller kanskje begge deler, til og med.

  Jeg vet hva du står for rent menneskelig, men jeg liker ikke tonen din nå.
  Du er vel mer voksen enn som så, trodde jeg da.

 18. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Antar at det er deg Antar at det er deg mona-lisa som Anonym og har bare glemt å signere.

  Vel, du "dømmer" alle mine ord, dvs konkret hvem jeg er – jeg (og andre) snakket generelt. Mulig du bør lese dine første ord om igjen så ser du det selv.

  De fleste som f.eks som i dette tilfellet, legger ut bilder på profilene ønsker med disse å si noe, ofte hvem de er via signalene disse bildene gir. Det er bevisste valg vi alle tar. Sammen med tekst og info ønsker man å gi signaler til andre for hvem/hva osv. Det er jo mye av hensikten bak tanken med profilene i alias.

  I min tid her er det mange forskjellige som har stillet samme spørsmål som meg, og hatt samme syn. Og en viss mona-lisa som har tidligere uttalt seg mye sterkere enn jeg har gjort mot all denne kroppsfikseringen/fokuset på alias. Derfor poenget med forskjellene i meninger mellom de "to" mona-lisa’er.

  Selv har jeg alltid hatt samme syn på dette. Men klart og at du som andre, må jo ha lov å forandre mening på dette området som på andre her i livet. Men jeg vil ikke bli arrestert om du skifter syn dersom det påpekes det enkle forholdet bare, nemlig at du har et annet syn nå enn før på dette forholdet.

  Voksen? Jeg prøver bare å forholde meg til fakta. Og fakta er at det er mye kroppfiksering, og ikke bare blant de yngste. Og at dette sender signaler. Og at dette er bevisst gjort av de fleste.

  Tor

 19. mona-lisa Says:

  Helt kort; Du vet utmerket godt hva jeg sikter til, og hva som ligger bakenfor her.

 20. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei det vet jeg ikke noe om Nei det vet jeg ikke noe om mona-lisa, jeg sa min mening om dette temaet allerede for ca 4 år siden her på Sol, og meningen er den samme i dag som den gangen.

  Jeg må ha lov å ha samme mening, like mye som du eller andre må få lov til å forandre mening.

  Tor

 21. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Beklager mona-lisa, men det Beklager mona-lisa, men det er grenser for hva du får lire av deg her, så jeg slettet din siste kommentar.

  Du får holde deg til tema som andre.

  Tor

 22. mona-lisa Says:

  Riktig det, Det bør være grenser for hva du lirer ut av deg du og. Egentlig lurer jeg på når du skal forstå det, innpakket eller ei. Må jeg virkelig «si» mer for at du skal forstå hva jeg forsøker å formidle. (!)

 23. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Selvfølgelig mona-lisa. Er Selvfølgelig mona-lisa. Er noe urett så får de som mener det si ifra. Jeg er ikke alltid bedre enn andre selv. Her er ikke noe "innpakket", det er bare en mening i innlegget om et tema nevnt i forbifarten, og da sagt i klartekst som resten av innlegget. Og min mening er vel kjent for endel fra før omkring akkurat det punktet.

  "Si mer"? Nei, hvorfor det? Vi er bare uenige som det vel kommer frem ovenfor.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: