Basic..

En kompis av meg elsker ordet "basic", basic ditt og datt, basic kvinnfolk, basic halvliter, basic joggetur, basic kjøter, basic sex osv. Til min stor skrekk ser jeg nå at mine siste boxere heter "basic man" med store bokstaver – altså jeg er ikke basic man! Jeg vurderer seriøst å la søppeldunken få overta utvalget.

Jeg kjørte noen til undersøkelse på sykehuset i går morges, verste rushtid. Et helvete man heldigvis slipper å repetere hver dag, ørkesløse køer med sure stressa mennesker på 4 hjul er ikke akkurat noe å våkne til.

Men for å komme inn til de hvite og grønne frakker og søte søstre må man gjennom div rundkjøringer. Rundkjøringer er trafikkens største fremskritt siden asfalten ble oppfunnet. Dog er det salt i veien her og, enkelte lærer seg aldri å kjøre i rundkjøringer.

Typisk finner man disse som stopper og venter fordi de har sett en annen bil ute i pereferien et eller annet sted. Så står de der og venter til bilen omsider har kommet seg gjennom rundkjøringen, men, så oppdager de med kikkerten en annen bil et sted, og fortsetter å vente. Og køen bak vokser med lynets hastighet.

Så har man disse som blir helt forvirra, havner man bak en slik sak så ser man et forvirret hodet som kikker i alle retninger, også til himmels, de har et snev av panikk og nervøsne rykninger i øyner og munn. Våger ikke ta spranget ut i den farlige rundkjøringen.

Altså, runkjøringer inntas slik: Gi gass og kjør! Ikke stopp! Kommer det en fra venstre så gi enda mer gass slik at han dersom han kjører på deg, så skjer det bakenfor midten av kjerra, dermed får han skylden. Ok? For å sitere min basic kompis så er det basic måte å takle en basic rundkjøring.

Mer "basic" som kjent har vi fått en basic sak som dukker opp rett som det er, jeg kaller den saken "han i baren".

Riktignok er vi som flere har påpekt få menn her, så hvorfor skal vi få menn også få vrede over oss i form av det mannssymbolet? Altså selvsagt må det være en manns skyld i at alt henger her mer enn det ikke gjør. Noe som jo ikke er korrekt, så hva med litt likestilling kjære Sol?

Jeg har tatt meg den store friheten (og håper Sol har litt selvironi) å komme med noen forslag for å få litt basic likestilling også på dette området.

.

.

7 kommentar to “Basic..”

 1. Et realt rotehue Says:

  He he he,den øverste og He he he,den nest øverste og nederste er mest meg vaffal🙂

 2. tante BØ Says:

  Jammen Tor !!!
  Det ække Jammen Tor !!!
  Det ække sånn. Mannen på øverste bilde står jo bare der å stirrer i skapet uten å vite hva han skal gjøre med den "sikringa" han har i nevan.
  Hadde ett kvinnfolk fått slippe til der, hadde problemet vært løst for lengst…. og ikke no mer tull med at tjenesten var nede.
  Det er basic sannhet : ))

 3. Et realt rotehue Says:

  Tante Bø He he,den var bra :))

 4. mariee53 Says:

  ha ha nå ler jeg godt her Tygge på tastaturet ja Det hadde sikkert løst alle problemene, Herlig Tor!!!Og enig med tante Bø her, sikringen!!!Varme tanker fra Mariee53

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe, er du en liten Hehe, er du en liten sinnatagg rotis?

  Tor

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Eh tante B, jeg har en Eh tante B, jeg har en mistanke om at det er barskapet han skal skifte lyspære i, hehe. Tror du at en kvinne ville fikset saken bedre? hehe (eh best å ikke le før høyt her inne)

  Tor

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Øh nei marie, tror han Øh nei marie, tror han holder på i barskapet, for det skjer jo ikke noe her, hehe..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: