Tøytrollets blåmandag..

Myser inn i kleshelvete, en dame med målbånd smiler og aner en storkunde. I siste øyeblikk vendes om 180 grader – 14 skritt mot sør og jeg er berget inne hos Clas’en. Tøytrollets fangarmer når ikke inn i The Real Man’s Castle..

Klær – et mareritt og en jungel hvor jeg alltid blir smigret til å fylle 10 bæreposer i stedenfor 2. Alt passer til meg, slank og medium i alt, en drøm for klesbutikker. Og ifølge betjeningene kler jeg alle farger, et slags unifargeobjekt. Alt er stilig på mitt skrog. Sier de.

Som regel er åpningsreplikken min omtrent: Pakk ned 5 ass jeans, 5 ass t-skjorter, 5 ass par strømper, 5 ass 3pk boxere, 5 ass farger av den (peker), og de (peker igjen) – alt i medium, og det haster for privatsjåførens kone sitter i baksetet og har rier med 3 minutter i mellom!

Altså normalt en sak som bør sveives unna på notime. Men… som regel kommer jeg ut en time etterpå og da rigget med bæreposer over hele skroget – kunne gått naken under uten å være naken da alle bærposene ville dekket min villmannshud. I tillegg er summen ofte såpass at jeg må dra kortet 4 ganger for å få med lengden på det krevete beløp.

Så til dere som ikke har en slik perfekt kropp som meg, vær glad for det, da blir dere ikke ribbet av klestrollet. Og ikke minst alle de grådige kvinner med målbånd som absolutt må måle meg i alle retninger hvert minutt, også der de burde holde seg unna, og selv om de altså mener alt passer bare ved et raskt overblikk.

Nå må jeg se over de 11 bæreposene jeg har med fra Clas’en – spennende å se hva jeg har kjøpt, rene juleaften hver gang..

6 kommentar to “Tøytrollets blåmandag..”

 1. la-linea Says:

  Artig d dærre. Itj’nå rart at æ bærre kjøpe klean min i dertilægna småbuttikka.

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Mer luft i de store, man Mer luft i de store, man slipper å føle tøykveling – at slipsene bare venter på fangsten..

  Tor

 3. davyen Says:

  Hola Tor Ante ikke at du er et slikt "Shopping Fantom "Jeg tror det ikke .Like lite som at jeg er det .Verste jeg vet .Ok Klær må en ha og da er det lurt å kjøpe stort når en skal kjøpe.Claesen er Flott .Siste " dippe dutt "derfra er en promille måler .Fungerer strålende og er skikkelig kalibrert .Kjekt å ha dersom jeg skal i studio søndag morgen før 9.Siste gang blåste jeg Gult.Skylte munnen og ventet en halv time .Vakkert og grønt.Går ut fra at en "Skald "kunne trenge noe slikt .Du vet Skalder og mjød er hånd i hanske.
  A su salud.
  davyen

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hola davyen, nei jeg hater Hola davyen, nei jeg hater å shoppe klær, guttedingser er noe annet, dessuten må jo ikke frk Visa bli kald. Jepp Clas’en er en snopebutikk for oss gutter, men den er og snart okkupert av kvinner, vår siste bastion, sukk.. Hehe

  Nei jeg tar bare en kosepils av og til, ellers går det i halvlitere med kaffe..

  Tor

 5. Anonym Penselsvingeren Says:

  Æhem!
  Åffer skal ikke jeg få lov til å gå på Claes eller Biltema? Så slem du er, nesten rett før jeg gråter nå….
  Der er jo så mye kjekt å ha der, alle slags duppeditter som er antatt å gjøre hverdagen lettere. Det er utrolig hvor mye en har bruk for, i allefall i følge disse sjappene.
  Jeg vet at jeg aldri kunne ha jobbet på et slikt sted, lønna hadde blitt brukt på ymse fristelser.

  nattinatt

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei det er bare kjekt det Nei det er bare kjekt det penselsvingeren at kvinner har oppdaget det vi menn har forstått lenge, hehe

  Men de har mye malerartikler og der, maling, pensler, lerret osv

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: