LB’s rare verden: I himmelen..

United 747’en skinte i solstrålene fra sola over oss. Vi vinket til jetfuglen der den hastig for forbi oss. "Antagelig på vei til Japan eller hva tror du LB?" St. Peters behagelige stemme laget ingen ekko her blant myke skyer i vår verden. "Tja, mulig det kjære venn, retningen stemmer". Jeg la meg litt bedre tilrette på den lysblå skyen mens min venn ekspederte noen nye inn Perleporten. I grunnen burde han satt opp en automat foran porten, så kunne han fått bedre tid til å filosofere litt mer. Hele hans jobb er jo bare til å dele ut kart og en bok med alle mulighetene i Paradis. Alle slipper jo inn uansett og de som ikke er snille blir sprayet automatisk av Snillhetserum i det de går forbi detektoren. Han skulle snakke med sjefen om mitt forslag, men den stae Herren er en gammel stridbukk. Gått ut på dato og burde pensjonere seg. Her trengs å ryddes opp i denne butikken er min mening.

De lyseblå skyene er mest behagelige synes jeg. Lette å forme og har passe mykhet for min slanke kropp. St. Peter er litt tyngre i baken, dessuten har han en liten uskyldig pilsmage, så han foretrekker de med en mørkere nyanse, de har en større fasthet. Men han tar det som kommer, han er ikke kresen den gamle kroken. Så der, nå kommer han tilbake ja. "Vil du ha en kald pils LB?" "Jo takk, jeg likte den siste, hva bryggeri skal prøves nå?" "Hmm….et øyblikk kjære venn, må bare gni brillene med en flik hvit sky. "Taddeus East Eden? Jeg er ikke sikker, tror jeg må bytte brilleglassene snart, men vi gir vel pontus i hvor den kommer fra som vanlig LB?" "Det er tostemmig vedtatt med innersiden av klubba." St. Peter er ikke født i går, for noen hundre års siden kapret han en ishavssky, akkurat passe stor, den er parkert til venstre for porten der og inneholder næringsmidlet pils og etpar ting til. Med jevne mellomrom fylles så The Beercloud som den er døpt, av de forskjellige bryggeriene i Paradis og omegn. Det er vederlagsfritt levert, en smøring og takk for de nye kundene han slipper inn. Smøring er lovlig her, for ingen blir misunnelige, de er jo sprayet med de nødvendige stoffene for å fjerne slike jordiske uhemskaper.

"Ahhhh…." han smatter fornøyd med skummet flaksende rundt det lange skjegget. Jeg kikker ned i et lite hull, "Du Petter (jeg kaller han Petter, det er ok sier han siden det er meg), når skal vi ta oss en fisketur igjen?" Han lyser opp. "I morgen ettermiddag tror jeg at jeg kan lure meg vekk etpar timer, skal vi ta tunafiske som sist? Det var inni helsinki morro!" "Selvsagt kan vi det, men ikke bli sur om jeg vinner igjen, du vet at du er dømt til å tape, hehe" "Hah, bare vent min venn til jeg får den ny jiggen! "Flying Josef" kommer til å danke ut din "LB Killer!" "Pøh!, men vi kan ta et veddemål, greit?" "Ah ja, jeg taper aldri der! Engler spill og pils! Hva skal vi ha i potten LB?" "Tja, jeg støvsuger fremfor porten de neste 10 år, og du slenger oppi din St. og medfølgende herlighetene?" "Ok det er en avtale! Hah! min venn! Se frem til å støvsuge i 10 år!" "Nåja, ikke prøv noe tjuvtriks nå din snik, jeg er ikke født i går jeg heller! Kan du slenge bort en tube brent umbra Petter? Jeg er tom og vil male den gråmåken der borte før den forsvinner inn i den gule skyen."

"Du Petter? Hva synes du om utviklingen på New Earth, jeg ser at de på jorden har oppdaget den og kaller den POX 186?" "Et øyeblikk LB, må bare starte laptopen min på ny, det nye MyLord Future er noe pinokkios rotesystem!" Jeg kikker med superkikkerten OhMyGod mark XXII mot New Earth, den har begynt å bli litt smågrønn og blå. Den skal jo overta etter den gamle jorden. Sjefen er tydeligvis i gang der borte, hm det er jo søndag i dag? Men han gir vel pokker den gamle stridbukken. Han er sur på meg for jeg klager på at han er klar for å pensjoneres for han har heller ikke passet på jorden de siste par tusen årene. Han ble forbanna i går og spurte om jeg utfordret han? Måtte bare prøve sa han. Hva som helst. Han vant alltid og den som overgikk hans evner skulle han bøye seg for. Jeg ymtet frempå om han fisket? Nei sa han, men han vant 100% sikkert en konkurranse der og som i alt annet. Ok, jeg skal tenke på det sa jeg. Vi får se………"Har du ikke fått svev på den pokkers laptopen enda Petter?" St. Peter ristet i laptopen og på hodet. "Jo LB, men det interne nettet, JesusWire, ligger nede igjen, pukkers!" "Det heter pokkers, men du kommer deg. Etpar uker til så sitter det skal du se Petter, men fortsett å øve, det er et viktig ord vet du, pokker så anvendelig." "Du er en klok mann LB, det var på tide at du kom, jeg har ventet på deg, men du er en poukkers seig type!"

Vi hopper frem en uke i tid…

Ahhh dette er livet! Den utsikten, jeg har snudd hele greia, tåpelig at sjefen ikke tillot en annen vinkel på porten, han har alltid ment at fristelsene kunne bli for store for Perleportens vokter dersom han fikk se inn i Paradis hvor alle menneskene er vakre. Oisann! sjekk den der du! "Oi oi" kommer det fra Petter, stakkars Petter, alt han har gått glipp av i alle disse årene. Han er alfor føyelig til et stivbent regelverk laget av en sjef som er gått ut på dato. "Afrodite? Kan du kose litt med håret mitt imens du holder på å småkysser nakken min? Nei slapp av! Du får lov til å kose så mye du vil, ikke vær redd for det." "Åh nå ble jeg pokker så glad! Da fortsetter jeg kosingen kjære." " Kos i vei Afrodite, du kan er jo eksperten etter meg. Pokker, men du Athene ligner på Siri? Og er like klok, og du liker og å holde meg i øret av og til?" "Klart det, gutter som deg må holdes litt i øret, må ikke tro at jeg for pokker ikke følger med deg!" "Hva sier du Petter? Ligner hun ikke på Siri vel? "Et øyeblikk, skal bare pusse av pilsskummet fra brillene, jo vist pokker! Du har rett som alltid St. LB!" Stakkars Peter, han har jo aldri fått ha en kvinne på sitt fang før, et idiotisk regelverk av den gamle stivbukkete sjefen. Men jeg gir vel pokker i det reglementet. Så nå har han to gudinner som koser litt med han, han smiler fra øre til øre. Peter er en sann venn og fortjener bare det beste nå som jeg har pensjonert han.

"Nå er det andre boller her St.LB! Takk og lov for at du endelig kom. Men neste fisketur hvor skal den gå synes du?" "Tja, hva med en tur til Alaska Petter? Kongelakssesongen er jo i gang nå og etter at jeg automatiserte Perleporten så er det jo ferie året rundt nå. Hva med i overimorgen? I morgen skal jeg på en liten fisketur med sjefen." "Herren, Sjefen? Skal du på fisketur med Han St. LB?" "Ahh det er bare en liten tur, raskt gjort Petter, bare et lite koselig veddemål……."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: