Høh!

The stubborn Coconutta. Det var noe slikt hun mente. Bak linsene, lesebrillene var fraværende i dag. Vel da for søren klypesen, en villmann må ha noe bevegelsesfrihet – var svaret hun fikk med en grimase. Men, selv villmenner kan ikke fly, kom det raskt. Der fikk jeg litt problemer – og lekte med høreslangen for å avlede mangelen på avvæpnede ord.

En ting er sikkert og det er at kvinner kan være infernalsk sta. Jeg er og sta, men på en mer tilpasset stilig måte som seg hør og bør. Vel, jeg nektet gjennomlysning av skroget og aksepterte delvis dommen. Gidder ikke sitte i kø for at hun i tillegg skal le hånlig etterpå for å ha hatt rett i sin gjettende diagnoseringskunst – og jeg må sitte skolerett for belesningen over livets farer og menneskekroppens begrensninger. Og ikke minst at jeg ikke får unntak.

Premie for beste og mest eksklusive kunde er om ikke annet innrømmet. En ekte rarietet som nekter å godta. En alle medisindoktorne sloss om der i lunsjen, dvs jeg antar det. Jeg mente etter en vurdering at jeg kunne godta halvdelen av diagnosen, såvidt. Men jeg fikk ikke tilgang til tastaturet. Hun mente det ikke gikk å skrive ett og et halvt ribbein, så det måtte bli 3. Selv 2 ble heller ikke godtatt. Knærene? Hun ser nå pokker alt og. Nei, jeg har bare en stein i skoen – prøvde jeg som forklaring på den litt snodige gangen. 

Jaja, hun skriver, jeg bestemmer – til slutt. Ellers forblir jeg taus, det får være grenser for hva jeg fremlegger av årsaker, noe får være hemmelig.

Nok om det, overlever gjør jeg alltid. Jeg mente jeg burde få rabatt snart. Da lo hun og jeg håper hun da glemte å føre opp noe av det skumle hun holdt på med, gudene vet hva hun skriver inni der om meg..

Boxermafian er på jakt etter meg igjen. Nå har de ringt 2 ganger på en uke og skal nok en gang slite meg ut med deres terror og få meg til å si ja til abonnement på måndlig forsendelse på assorte boxere. Lurer på om de tror jeg ikke har vaskekasse? Hva skal jeg med fancy boxere? Jeg er mest fancy uten boxer sa jeg til den første. Den andre fikk til svar at jeg brukte string.

Humøret? Åh – selvsagt helt på øverste topp! Vi ville manner elsker jo å bli desarmerte.. Som om det var noe å bråke om! Vel – litt irritert da, litt. Ok, litt mer da. Javel! Mye! Tror jeg må kjøpe et klippekort på polakker snart.

En kompis som er i den vanlige syden mente han hadde oppdaget et ekte eksemplar av en budeie, hun skal vistnok være fra Vinje sier fyren. Men jeg synes det høres mistenkelig ut. Jeg må se ekthetsbevis og fagbrev før jeg går på den. Det er så mange wannabe budeier rundtforbi. Men hun ser ok ut, og har deilige fletter om ikke annet. Noen som dra kjennsel på Flettfrida?

.

Da jeg selvsagt er i topp humør så.. Ja! Vel, litt da, høh! Just sleng over ei budeia så ska du få sjå! Musikk følger med siden humøret altså er.. der..

.

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»400″ height=»320″>

4 kommentar to “Høh!”

 1. retired Says:

  Budeie Jo da, den budeia ser OK nok ut og du har rett i at hun har pene fletter. Tannpussen ser også ut til å være i orden, men spørsmålet er – kan hun lokke?? Er ikke så helt sikker på hvordan kyrne vil reagere på det antrekket, kan være greit nok til sommerbruk.

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg forstår du er en Jeg forstår du er en budeiekjenner av rang du og retired, ikke mange av oss igjen. Og få ekte budeier og. Flettene får godkjent synes jeg, resten av eksteriøret er som du og sier ok. Tennene og, hun behøver ikke fores på graut ser jeg.

  Ja så var det den lokken da, den mangler vi jo autentisk bevis for, likeledes kokkekunstene, melking på ekte budeiekrakk, og kosekunstene. Jeg antar, uten å vite, at hun kan dufte ekte sommereng, men må selvsagt la min supre nese avgjøre rett blanding.

  Vi får se om hun melder seg for godkjenning, de få må jo vernes om..

  hehe..

  Tor

 3. mona-lisa Says:

  Eh..!😉 Flettene kan vel ok’es, dvs. de virker nesten helt ekte og akseptert lange nok, dog såvidt, hehe..😉 Hmm, og litt mye sot rundt øynene til budeie å være, synes jeg da. Enig, tennene ser sunne og ekte ut, hun er sikkert også glad i melk og sånt. ;D Boobsene, heh, seems to be real and okey, though.. ;P No further comment!
  Men den brunfarven er enten påmalt eller jobbet opp i ekte syden, for her i landet har budeier hutret i sommer, hvertfall er det hovedfølelsen fra dette budeieståstedet, hehe..

  Ikke bra å høre at du er hos doktordama, vel, dvs. det er bra at du endelig går dit når du trenger det, det er jo bort i mot umulig å få rokket staskalden avsted dit. Hvordan knakk du ribbeina da? Uff. Og knærne som murrer. Du trenger hvile og varme. Budeien her foreskriver x antall hvileøkter på seng/sofa i løpet av dagen i et par-tre uker fremover, da selvsagt som supplement til god og lang nattessøvn. Føre skalden lukker sine pene øyne så skal han tulle et godt ullpledd rundt sine knær, og med en passe myk pute dandert under for å få en god hvileposisjon. DA kan det soves, i det minste lukkes et par øyne og puste roooooolig..🙂

  Forøvrig begynner stuen å bli ferdig malt. Alt er kommet på plass igjen, til og med de nye forede silkegardinene som ble perfekt, synes jeg da. Nå er listene malt hvitt og skal spikres opp på fredag, pene lister med hjørneklosser. Det er koselig å male, jeg liker å drive med slikt og, faktisk. Men, dette ble uhorvelig mange kvadratmetere i en sleng da, puh.. men, men.. det gikk. Og snart kommer ennå en pus i hus. Ja, faktisk en liten kattunge av samme type, og bare knapt tre mnd gammel. Nusselig, bløt og søt, og ja, jeg gleder meg!🙂

  Klem!😉

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  (beklager sent svar, men jeg (beklager sent svar, men jeg ga opp etter 3 forsøk i går kveld da alt hang, og akkurat nå passer jeg på en liten krølltopp som river ned alt her mens jeg prøver å skrive, hehe)

  Godt å få en ekte budeies syn mona-lisa, du er jo sertifisert og godkjent som selveste kremen av budeier av meg selv, hehe..
  Ja hun ser ok ut som retired og sier. Nei hun matcher nok ikke dine fletter, det skal mye til. Ellers tror jeg dere er nokså like eksteriørmessig, men så var det sjelen da, har hun en ekte budeiesjel med sine omtanke og godhet som deg? Vi får se hvis hun søker opptagelse i budeiemanntallet, hehe..

  Doktordame er nådeløs noen ganger, tror hun bestemmer, høh! Det var bare et lite uhell, ikke noe å skryte av. Sånn som skjer aktiviserte skalder. Dog er det slik at jeg snart skjemmes av å ymte noe om at jeg ikke er usårlig, det sliter på image’n og jeg må tenke meg om neste gang, hehe

  Jeg takker for omtanken og oppskriften, skal ta vare på den og prøve å ta hensyn til ønsket og meg selv. Jeg må vel snart innse at jeg er bittelitt eldre enn 18.

  Godt å høre at det nærmer seg slutten i stua, du har jammen stått på der, din stue er jo ikke akkurat noen hybelstørrelse. Jeg synes du har all grunn til å være stolt av deg selv, for det er sannelig ikke noe lite prosjekt du har tatt på deg, dessuten vet jeg du er ei pirkeguri i posetiv mening så resultatet blir da meget bra.

  Lister med hjørneklosser er stilig, og jeg antar at de i tillegg er rimelig brede. Jeg liker og å friske opp inne, skape nytt inntrykk og da helst lyst og trivelig, tross alt er det i hjemmet man oppholder seg mest i livet. Å utføre arbeidet selv gir en stor selvtilfredsstillelse.

  En pus til? Men hvorfor ikke, husker vi hadde på det meste 13 eller 14 da jeg var liten, de ynglet jo som kaniner og ingen ville avlive noen. Jeg tror aldri vi hadde mindre enn 3-4 på en gang. Selv har jeg bare den ene gamle sjefen her enda, tror den er 12 år nå?

  Klem..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: