Hva er det med dette stupide Riise-greiene?

En guttunge som triller en ball og tjener 25 mill i året som han så vaser bort i allslags tull og vas. Og så skyldes det på andre, er det slutt på egetansvaret i dag? Ettersom det kom frem tidligere hadde jo guttungen ikke engang giddet åpne posten med regninger de siste årene, i tillegg sitter en mamma og melker sin sønn? 

Og media grafser og stiller mannsterke for å få siste nytt av sladder og pisspreik, media er virkelig langt ute av fokus på hva verdens virkelighet er. Det er rett og slett flaut hva som er dagsorden i dette navlelandet.

Det er betimelig å spørre om fotballens opphypete stilling i dagens samfunn, i tillegg er det og betimelig å spørre om hvorfor hele Norge skal fores med en rettsak som egentlig er en familiesak og ikke noe viktig for oss andre.

Dessuten, hele greia virker jo flaut, guttungen vet jo ikke noe, har ikke svar på hva han har gjort eller ikke gjort med sine ballmillioner. Men syndebukk lages, er jo selvsagt ikke den stakkars Riisegutten som rett og slett har hatt null kontroll. Media skaper nye guder med baller, men kun baller som trilles.

Hva skal vi med en som triller en ball av og til, slost litt, krangler og driter seg stadig ut i følge det samme media, men får 25 millioner som han atpåtil ikke kan svare på hva han har brukte til? Skjønt mamma har jo sørget for å tappe noen av de da.

Vår verden er helt på trynet noen ganger og langt unna den ekte virkeligheten, og media bruker mennesker uten å så mye som ofre blikk på sin egen "vær varsom" plakat..

12 kommentar to “Hva er det med dette stupide Riise-greiene?”

 1. mariee53 Says:

  Ja sier det samme La dem koste for egen dør og stue, det er da ikke vår sak hva de slenger av beskyldninger om den og den, syns det er helt forkastelig, og kan jo ikke åpne pc uten det sure trynet hans skriker imot oss. Han oppfører seg jo som en 12 åring som er blitt lurt, er det ikke en voksen mann da!!! Kan jo lure!!!Varme tanker fra Mariee53

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja marie, det er nesten Ja marie, det er nesten skammelig på flere måter. Og media tendenserer til å støtte sin fremdyrkete gud som gir de spaltemetere av allslags tull og vas som ikke betyr noe, på samme tid får de han til å fremstå som det motsatte. Hele greia er totalt ute av fokus på verdens virkelighet.

  Tor

   

 3. mirapisani Says:

  Hehe.., Tor har du irritert dæ over media igjen? Men du har piskantoill rætt syntes no æ.
  Mira  ;))

 4. rosl Says:

  Tor Du har helt rett, synes jeg. Men Rise er ikke alene om den slags. Fotballguttene tjener for mye for lettvint og blir deretter.

 5. Lion Says:

  Helt riktig observert Tor. Det er også slik jeg opplever disse fotballmillionærene. Men det stopper liksom ikke der. Når den aktive karrieren er over, kommer de inn som trenere i ligaen og tjener minst like mye. Og alt for mange eksempler går på at de ikke duger til oppgaven i det hele tatt, men derimot trener ned laget til resignasjon, oppgitthet og motløshet. Når de så blir sparket fra trenerhvervet, drar de med seg svære fallskjermer, og får seg jobb i store norske konsern, igjen med lukrative avtaler, bare fordi de har hatt et navn på banen. 

 6. davyen Says:

  Akkurat som Akkurat som politikerne .Som etter at den misslykkede karrieren er et fakta .blir de fylkesmenn og styreformenn .og tjener enda mer enn før.
  ‘Flere  av disse har bare så vidt bestått grunnskolen ,men tråkke over lik for å opnå fordeler kan de .
  davyen

 7. Tante Sofie, avlogget Says:

  Jøss, så enig – jeg er!!!! Jeg har aldri kunnet fatte hva som gjør disse småguttene så spesielle og verdifulle! Alt de kan er å løpe etter en ball, sloss litt og strø om seg med millioner som folk er så dumme å belønne dem med! De fleste av dem har ikke gjort et ærlig dagsverk i hele sitt liv. Jeg begriper ikke hva som gjør slike playboyer til helter???? Grøss og gru, sier jeg!
  Slike skittentøyvasker som vi ser i media for tiden kunne de spart oss for, hvem i huleste er interessert?????

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja Grrrimstad! & Leif Ja Grrrimstad! & Leif O’banna! Mira – tror du det er gunstig for mitt superlave blodtrykk? hehe..

  Men seriøst så er de på en kynisk bærtur, måtte de ikke få fyr på leirbålet.

  Tor

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Du er inne på noe rett der Du er inne på noe rett der rosl, men det er og takket være media som over tid har hypet opp fotballen på lik linje med alle A-Å kjensidene de skaper for å skape et behov. Halve avisene kunne i dag med gunstig årsak vært kuttet ut..

  Tor

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Det er skapt en hel næring Det er skapt en hel næring av samfunsunyttige mennesker i fotballsystemet Lion. Og mye er pill råttent. Ei heller spilles det bedre fotball i dag enn tidligere da den ikke tok mer plass enn det som var naturlig i verdensbildet her på navlesiden av kloden.

  Tor

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ute av proporsjoner kan man Ute av proporsjoner kan man vel si davyen. Man kan og spørre seg om det er et snev av "frivillig" menneskehandel, men dette er ømtåelig og hysj-hysj, for fotballen er jo blitt guddommelig og da kreves sine egne lover og regler..

  Tor

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  For meg er det enkelt å For meg er det enkelt å forstå Tante Sofie. Media tar X og hyper opp, fordi de selv ønsker å skape et behov hos leserne. Eller seerne, og man ser mange ganger i tv på nyhetene hvor langt ute i granskauen dette har tatt av. Idiotiske småting om en spiller, ja nesten hva han spiste til frokost i dag, eller hadde forstuet lillefingeren – får dekning større enn en hungersnød i et eller annet U-land..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: