En to fem og ferdig. På flere måter..

Det kan være mulig at tørket flått anvendt som krydder har et potensiale for å bli en omsnuing til heder og kroner for det lille utskjelte krypet. Vitterlig syntes jeg at smørbrødet smakte bedre med 2 ferske flått. Eller jeg var bare forskrekkelig sulten.

Hvorfor de begikk selvmord mellom rød paprika, agusk, tomat, gulost og skinke vites ikke, noe skriv var ikke etterlatt. Hvorfor 3 fnisende kompiser ikke fortalte om krydderet før etterpå er dog kjent – revestreker og en lavlandskjøter som er den fødte flåttmagnet er det logiske svaret.

"Nå gidder jeg ikke mer jobbe for dere 3 latsabber pluss meg selv", ga jeg klar beskjed om i begynnende kveldslys. Men da var jeg ferdig – og hadde laget saken alene, men de var selvsagt enige etterpå. Det er ikke bare bare å ha kompiser med tommeltåtter til fingre og tær – den ene smisket med at jeg jobbet så jækla hardt at jeg slet ut 3 handtlangere og kjøteren, den lekte vaktdog og bjeffet på alt som rørte seg, ja til og med vasken til nabokona.

Skutt – er navnet og varm, forferdelig varm, nakken er svidd som bacon uten fett, solfanten kom bakfra i dag og grillet nakkekotelettene. Fuktige kyss bak der ville nok myknet opp, men slike vokser ikke på busker eller trær. Gradestokken danset rett under 30, men det føltes som 40 der jeg jobbet og svettet mens 6 sløve øyne fulgte med, dog er den ene en flink kokk, så bensin var det nok av. Alle oktaner – samt diesel pluss.

Jeg tror jeg må montere en autobremse på meg selv, og henge en stor plakat med NEI på foran lesebrillene til fremtidig bevarelse av meg selv..

Hm… hvor var satt jeg kassen med paracet?

8 kommentar to “En to fem og ferdig. På flere måter..”

 1. frk-jettegryte Says:

  hmm.. Ta vare på deg selv da.
  Flått? Usj, ekle kryp. Katten er full til tider, men de må jo taes. :-p

 2. luxcat Says:

  Morsomt🙂 Høres ut som at du har hatt en herlig dag😀

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk for omtanken Takk for omtanken jettegryta.

  I grunnen er de litt stilige og der de labber av gårde med full tank, tenk på det lasset? hehe. Men de jeg spiste var visst tomme enda, sier de 3 fjompene, hehe..

  Tor

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tja, egentlig var det Tja, egentlig var det meningen jeg skulle på laksefiske i  dag luxcat, men jeg rakk ikke å bli ferdig i går. Men herlig, vel – er stiv og stør over hele det utsøkte skroget, men overlever nok.

  Tor

 5. luxcat Says:

  Laksen er der i morgen også.
  Men det er ikke hver dag man legger til livs flåttsmørbrød😉

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Joda luxcat, skjønt det har Joda luxcat, skjønt det har vært historisk lavmål hittil på laksefisket her. Men, det slutter ikke før  20. september, og jeg har hele roen. Flåtten ja, hehe, men tenk på alt vi spiser av småkryp vi ikke vet om?

  Husker en gang jeg spiste en humle, dvs jeg var litt mindre enn nå og syklet som pokker nedover en vei og jublet med åpen munn, plups – og en humle for med rekordtempo inn i munnen og jeg svelget i samme sekund. Tror det var bedre at jeg svelget den enn at den prøvde seg på tunga mi, eller ganen? hehe

  Tor

 7. davyen Says:

  Flott om Flått Har ikke mer å tilføye enn" Flott omFlått."
  davyen

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk davyen, og ikke så Takk davyen, og ikke så lite det..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: