Costa Cosa?

Formiddag i småhøstlige omgivelser – regndråper som kolibriegg faller i fri symfoni på taket. Gradestokken smiler med sine tyve og bare ler av regnet. Snart vil x antall bondefanter klage i avisen – det er ikke lett å være bonde, enten regner det for mye, eller for lite.

Et lass utsøkt bjørkeved avlyste sin ankomst i dag pga regnet, og egentlig er jeg glad til. Er noe kroppslig sliten etter div krum og hopp de siste to dager. Hodet er tilstede, men innholdet er på ferie et eller annet sted. Det føles slik. Og rundt det ferieforlatte hodet surrer et svart bombefly, en sånn der svær svart spyflue som unnviker alle angrep med rå latter. Mulig hagla bør hentes før den får briljere seg for hovmodig.

Utenfor vinduene er det mye å se på, også et fullspekket rognebærtre. Bærene sitter tett i klumper som på en fransk foredlet druebusk. Men de er grønne enda, så da er det sensommer og ikke høst. Franskmenn er et eget sært folkeslag, de er vistnok de som vasker seg minst i hele EU, og de verste turistene man kan få besøk av.

Leste engang om fransk vindyrking. Skulle man sikre seg rett smak på deres sure druer måtte man få en jomfru til å tisse under hver busk ved første fullmåne etter noe jeg har glemt. Men jomfruer i 2009? Var det en utro kvinne som tisset under busken ville knapt grisene ha druene. Men franskmenn er sære, ikke vil de lære engelsk heller – skjønt det er de ikke alene om der nede på kartet.

Mennesker er noen snodige dyr, sitter bak usynlige gjerder og lar de bestemme om man kan samtale med den skjønne på andre siden. På samme tid er det vel et faktum at i de landene der nede prøver de å kompensere med å snakke med hele kroppen. Egentlig litt latterlig å se på av og til, og ikke alltid like lett å ta slike klovnefakter seriøst. Og mamma, de er alle noen store mammadalter, dvs de mannlige. Mamma står over kona som kjefter på de giddesløse menn som da løper hjem til mamma for å få trøst.

(Henter meg tilbake til moderlandet)

Flerkulturelt samfunn – et moderne ord som mange dyrker og tror på. Og under det begrepet unnskyldes så mangt, enten det er døtre man stenger inne siden de er ikke hannkjønn, og hunnkjønn er lavere på rangstigen, eller det er sønner uten inntekt som kommer hjem med ny svart BMW og en halv kolleksjon dyreste klær og ingen i famlien har lov å spørre hvordan poden fikk det til, for han er jo mann. Og verden er for menn.

Dette skjer daglig rundt oss, og vi er selvsagt idioter som lar det få gro her, men vi er jo de mest blåøyde i hele verden etter en undersøkelse av noen som kjedet seg i et eller annet forskningsmiljø hvor de i tillegg fant ut at havren ble stående – og det var bukken som måtte gå til havren, og ikke det motsatte som ble proklamert i forrige pressemelding. Havre har vi nok av her, og bukker kommer det nye av i daglige forsendelser.

Selv har jeg ingen tro på flerkulturelt samfunn, da må man til slutt lage nye lover som gjelder for spesifikke grupper, og da kan man og gi opp likestillingen offisielt for disse gruppene. Men det er ikke tema, dvs tilhengerne av det flerkulturelle ønsker ikke å snakke om det fakta, for de selv har jo likestilling og da er det ok nok.

Jeg er glad jeg bor i tynne strøk som her i Skaldeland og ikke i Oslo. Her blir det ikke godtatt annet enn likestilling samme pokker hva benglene i svarte BMW’er eller deres fedre mente. Gi kvinnene caps og slipp de fri!

Hm.. tydelig at høyre hjerne er på drømmeferie på Costa Cosa eller noe?

Hellu you nice under the pink umbrella, please kiss me slooowly..

.

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»300″>

.

.

Mye problemer her nå? Henger hele tiden, får kommentere senere når det funker bedre, dette går for tregt for min tolmodighet..

2 kommentar to “Costa Cosa?”

 1. Tante Label Says:

  Jeg reiser gjerne.. ..til Costa Cosa!
  ..og garantert uten svineinfluensa….trur eg…

  Tante Label

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja vi gir pokker i alt Tante Ja vi gir pokker i alt Tante Label og stikker i fra både influensa og fut, ta med alle kjente!

  Forresten – finner du Costa Cosa på globusen din? Hm.. damen i bestilling for privatfly må vite hvor det ligger? hehe..

  Sov godt tante og drøm om noe mykt..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: