Hula-Hula Ugh!

Terrassevasker, et unikum med uante skjulte muligheter. Sorry, glemte: Advarsel! Dette blir et seriøst innlegg, kan det bli for sterkt så vennligst klikk deg ut igjen før det er for sent.

En hel dag med terrassevasker i alle stillinger føles på kroppen. Et slags vaskemaraton med klær man normalt bruker på fisketur i vannrett regn, samt slagstøvler – og ikke vanlige maratonklær som egentlig er fordekt nakenhet for fri utøvelse. For å ikke snakke om syklister som ser ut til å ha elefantutstyr – men så er det kun den vanlige lille dingsen som er innpakket i 32 lag foam og annet for å hindre potensmangel før man er 29.

Men det var den velsignete terrassevasker – et hav av bruksområder, først selvfølgelige alle typer terrasser, enten stein, tre, kinaflis, stubb og singel. Ja nettopp singel, den blir så pen og ny etter en omgang i den vasketrommelen, det er rent så man hører steinene hyle av glede inni dingsen.

Så resten av kåken, vinduer, vegger, tak og mur. Kort sagt hele kåken kan vasken med terrassevasker. Også innvendig dersom man kun har en hovedrengjøring i året, badegulvets fliser og fuger blir som nye, og parketten sveller av yr glede. Kjøkkenbenken og.

Deretter tar vi bilen, eller mopeden. Har man tujahekk blir denne irrgrønn etter en runde med terrassevaskeren. Etterpå kan man snu den på hodet og den vil skånsomt vanne dine bed med ekte spray.

For de som har ekte svigerbeist kan disse og mykes og glanses etter en omgang med terrassevaskeren. Venter man besøk og har ikke rukket å innstallere fontene kan man bare legge den på hodet bak en passe pen stein og det hele er en nytelse i ekte urskogsdusj.

Er man plaget med utidige dørselgere, er den et utmerket avvisninsvåpen, ja man behøver ikke koble den til en gang, bare ha den innen rekkevidde i gangen, ved syn av dette våpen stikker selv de mest penkledde plageånder. Og det er ikke krav om bæretillatelse eller fellingstillatelse.

Om vinteren er den en ypperlig sak til å fjerne småsnø og is, man bare kobler den til en blandingsventil og får lunket vann. Har man vært på fisketur og fanget flyndrer er den fantastisk, man bare legger de flate fisker utover og kjører over noen ganger, så snus de og man tar undersiden.

Som leke er den og kjekk og litt sleip å ha. Man har spottet en passe budeie som man så har lokket innen forbi skuddhold, og "oida" et lite uhell og hele budeien er da gjennomvåt. Som den gentleman man da selvsagt er, så tilbyr man jo sitt tørkerom til budeien, og at hun i mens kan få låne en t-skjorte og boxer. Så betjener og underholder man budeien som best man kan, og – ja, hvem vet?

Hula-Hula Ugh! Give me (sensur) – jaa!

.

.

Hvem husker Benny Hill?

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»300″>

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»300″>

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»300″>

7 kommentar to “Hula-Hula Ugh!”

 1. trultemor- Says:

  «Parketten sveller av yr glede» Nå har jeg plutselig "lært" masse nye bruksområder, virkelig spennende:) Hehe Vær grei med budeia da! Rart hvordan du greier å pense det meste inn på budeier;)

 2. tante BØ Says:

  Må ha .. bare må Må ha .. bare må ha.
  Bestilling er hermed sendt.
  Makan til finurlig dings : ))

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Må bare beklage at jeg er Må bare beklage at jeg er treg å kommentere hos dere og svare her hos meg og, jeg føler at hver gang jeg er her så henger det såpass at jeg gir opp og går.

  Faktisk kan den brukes til mye mer enn mange tror trultemor, fordelen med den kontra vanlig spylerør og dyse er at den gjør arbeidet så jevnt at en ikke ser de vanlige stripene, og den er lett å bruke. Prøv den på vinduene og, dvs de du når. Og f.eks asfalt er vanskelig å gjøre ren med vanlig dyse, men med terrassevasker blir det helt jevnt uten de vanlige stygge stripene.

  "Her" er ingen budeie lenger, men jeg må si jeg savner henne – selv om jeg kanskje ikke burde sagt det, for hennes skyld..
  ….

  Den er ypperlig å gjøre ren alle tante’s murte steinheller, skvetter lite og gjør rent i fuger så det er en fryd.
  Ellers når man bruker høytrykkspyler så spyler man jo hele omegnen og seg selv, nå kan man nesten tusle rundt i sandaler og hvite sokker, hehe..

  Tor

 4. mona-lisa Says:

  Skal du ikke like greit Skal du ikke like greit henge opp en plakat og?
  Men takk for ord i positive lei, jeg synes at det er tungt å lese alt det negative. Det er ikke i nærheten av et riktig «bilde» av helheten, og noe som ikke hører hjemme på en bloggside etter min mening. Du kan i så fall tenke deg motsatt fall, muligens?
  Det er grenser for hvor mye man skal vrenge sjelen der innholdet tidvis innbefatter et annet menneske.

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg beklager veldig hvis Jeg beklager veldig hvis det var feil av meg å si det lille at jeg savnet deg mona-lisa. Det var positivt ment som det å savne noe godt – selv om det å savne ikke er alltid en god følelse, for da mangler noe.

  Tor

 6. Jetetgryta Says:

  høh! Er NESTEN så jeg får lyst til å ta meg en omgang selv..
  En omgang med vaskefilla altså. :-p Nei uff, ikke sånn.. Jeg tenner jo ikke på vaskefiller, og det var ikke i den retningen jeg hadde tenkt å gå i det hele tatt.
  *klapsemegselvpåarmenogristepåhodet*

  Har jeg sagt at jeg tror du har samme sekk som meg?
  (der på headeren din?)

  Hehe, ha en fin dag!

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Du kan sikkert bruke den Du kan sikkert bruke den inni hybelen (dersom du har en slik) jettegryta, dvs dersom det er en stund siden siste oberstvask, hehe

  Har du og slik en sekk (måtte se hvilken det var, for jeg har flere, hehe)? Kjekke de små ryggsekkene for dagsturer.

  Ha mange fine sommerdager, og godt å se deg her..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: