Resten er utsatt inntil videre..

O’hvite felt – skriv noen ord for meg mens jeg spiser kveldsmat. Pokker, jeg har fått syltetøy på den ene pekefingeren og den henger fast i tastene. Jeg vurderer å bli seriøs her – f.eks skrive om hvordan kromatisk aberrasjon i fargete engangslinser med blå L 4 kan påvirke oppfattelsen av kromatisk aberrasjon i ucroppa bilder i RAW format fra indre dalstrøk kontra person nr 2 som bærer Kinaproduserte Europriskjøpt klarsyn i -1,75 til kr. 49,60 inkl MVA og frakt til kassen.

That’s the question..

Pluss en del andre mer eller mindre kjente og ukjente problematiske faktorer som får sum: Hva nå? Ikke bare nå, som i nå, men også forbi nå – dermed beveger vi oss inn i den ukjente fremtid.

Man leser andres ord, særlig gjør de med sjeledybde inntrykk. Man får bilde av menneskers drømmer, kanskje deres smerte – den som ikke vises utpå der det er limt på et uklippet smil med melis. Et smil som kanskje kan falle av dersom limet smelter, men man håper melisen holder så ingen skal bekymre seg. For Guds skyld, man må ikke la noen bekymre seg – selv om man bare er et menneske med normale og naturlige følelser.

Kvinner er generelt bedre enn menn på å uttrykke seg på sjelenivå. Men ikke dermed sagt at menn generelt er amputert på samme området – nei da tar man skammelig feil. Men kvinner er altså bare bedre å fortelle om kompleksiteten og stormene som råkjører innvendig av og til. Og kanskje de har et større behov for å få ut følelsene på det nivået enn menn har – generelt ment.

Hvor vil jeg? Aner ikke. Ærlighet er en dyd når man snakker med seg selv, å lyve blir jo avslørt straks. Og selvsagt er jeg hyperkomplisert å forstå for andre, jeg er jo tross alt mann. Hm..?

Jeg mener en sixpack og 5 kamper i en liga som kos – det er ikke meg. Det ville kjedet meg såpass nesten til døde at selv stolen ville lidd i krampen, og jeg måtte blitt sveiset og lenket fast skulle jeg klart mer enn første avspark. Og sixpackens innhold måtte uansett holdt seg klar av mine lange armer, garantert ville det blitt brukt til å avlive tvkassen med.

Så… Hva er jeg? Ikke brøler jeg på en pub heller. Kampsanger, enten lagets, eller primalutgaver beregnet på å nedlegge det andre kjønn i spritens ånde.

Ikke har jeg behov for penisforlenger heller, den på 4 hjul. Eller suge inn magen for å flytte den opp til brysbeinet når en tupperware er i sikte, min mage er like flat som da jeg lot meg forføre første gangen. Og jeg pumper heller ikke på det stupide jernet.

Kikker ned på det nye førerkortet jeg fikk i posten i går. Selv med statens pinlige nøyaktighet og krav til gjenkjennelse, så har selv staten stukket av med litt av mine 150+ IQ’er.

Det grimme bildet av den nesten ukjente meg, har Fru Stat (det er jo full likestilling) sannelig stjålet litt topplokket og et øre fra – samt litt av kinnet. Dog er det ypperlige småpeneville småskjegget inntakt. Det er ganske fantastisk at det er mulig å gjøre en slik tabbe. Bra jeg ikke er forfengelig, for nå ser det ut som om jeg er ekte lavpannet og har full flat måne, og et amputert øre, samt det flate kinn der hvor det er stjålet fra.

Selv om jeg har alle bokstaver og alt som kan kjøres pluss det andre på norske forkrøplete veier, stier og annet terreng, burde de vel klart å også få plass til hele ansiktet til innehaveren? Og ikke bare deler av det. Mulig jeg er for kravstor og pirkete. Får håpe at onklene som før eller siden krever å se på herligheten ikke tror det er noe jeg har mekka til selv hjemme på gubberommet.

Det fornyete førerkort sier vel og litt om samfunnet, ikke så viktig med hele mennesker lenger.

Nok om det, egentlig er det litt morsomt og – får bare håpe jeg får kjøre videre selv om jeg originalt har 5 cm høyere panne med enda hår på, og begge ørene. Og kinnene. Jeg får skylde på plastikkfyll dersom noen synes det ser mistenkelig ut og ikke ligner på det lineære ansiktet.

Vel, seriøs. Vet ikke om jeg passer til å skrive "seriøst" som standard her, det er for meg ikke derfor jeg begynte å knote tanker her inne. Skjønt, jeg er da seriøs? Jeg er jo et menneske, og de er alle seriøse som de unike personer de er.

Elsk meg som jeg er – eller elsk en annen.

Hat meg som jeg er – eller … samme det, bare aldri hat deg selv..

Værmelding:

Meget pent og varmt kosevær med eventyrskyer man kan drømme seg bort i – dersom man da ikke allerede er i en favn man har det eventyrlig i.

Resten er utsatt inntil videre..

.

.

Rist løs med denne og la tankene fly..

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»404″ height=»246″>

5 kommentar to “Resten er utsatt inntil videre..”

 1. mirapisani Says:

  ;D) Jeg tar en bamsekommentar så tidlig på morran jeg.
    ;)))))
  Mira  ;))

 2. tante BØ Says:

  Skulle gjerne hørt mer om Skulle gjerne hørt mer om kromatiske aberasjoner i fargede engangslinser, men forstår at det ville bli en laaang og komplisert avhandling : )) hehe

  Men Tor … du sitter vel ikke å søler med syltetøy i tastaturet ??
  Ikke rart du stadig må bytte ut til ett nytt mens jeg har mitt i godt skikk ennå etter mange år. (det hjemme)
  Spør dattra mi om hvor streng jeg var med mat ved datan : ))hehe
  .
  Hmmm … Jeg elsker deg ikke Tor, men jeg digger deg : ))
  Ha en super dag : ))

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Bamsekommentar mira? Bamsekommentar mira? Hehe..?

  Ville nok blitt kjedelig den tante BØ, antagelig ville den kjedet fingrene såpass at de sovnet før jeg var ferdig, hehe..

  Dyltetøy i tastatutta? Vel, det havner litt av hvert nedi der, men denne gangen var det bare fingeren, en av de to jeg bruker når jeg skriver, hehe.
  Er du en streng tante sier du? Nei, det nekter jeg å tro.

  Digger deg jeg tante, godt du er her..

  Ha en supreme kveld og natt

  Tor

 4. mirapisani Says:

  Siden du satte spørsmålstegn.., .., så må jeg utdype: Når bamse1964 leser noe han liker og ikke har ord, så setter han enkelt og greit smiletegn. Sånn;   ;)))
  Noen ganger er du bare rådigg å lese Tor. 
  Mira  ;))

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ahh slik mirapisani, der var Ahh slik mirapisani, der var jeg noe treg, hehe.. Takk for gode ord..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: