Kiss me Kate..

"Nei! For 13. gang! Jeg skal ikke ha Allers! Jeg er villmann! Ville manner leser ikke Allers! Forstått? Vi Menn? Nei! Det er for puddinger med kontorfarge! Slutt å plage meg og stryk meg fra lista NÅ!" Fatter ikke at det er mulig. Ca en gang pr uke ringer den damen og tilbyr meg abonement på Allers. Tror hun har en fetisj ovenfor villmenner.

Sagogryn – er det ikke det de heter de kulerunde grynene man lager sagogrøt av? Noen netter er det som om lakenet er dekket av sagogryn og man ligger der og vrir seg på microkulene. De er selvsagt ikke tilstede, det hele er en metafor man føler. Til slutt havnet jeg på gulvet, ikke gunstig fallhøyde fra 3lags madrass med sokkel og sagogryn. Heldigvis tok hodet av for støyten, det er jo rimelige solid og med tjukt skall.

16. juli – midt i måneden hvor alle er spredte i vær og hytte. Været – brokete og levende. Nok en 16. juli, men denne er en utgave som vil bli tilbrakt i bomullsvepe. Daffer inn og ut, rundtomkring over det som er tilgjengelig, snuser nyvaskete roser og beføler terrassebord varmet av solglimt. Selv etpar mugger kaffe får ikke jaget bomullen.

Magen er not good, mulig det var krepsene eller pizzaen, eller for mye jordbær. Kanskje for mange kart av sol og ripsbær. Samme det. En fiskemåke med vel mye husvarmhet satt og hakket på en banan på kjøkkenbenken. Har dør fra kjøkkenet og rett ut på terrassen. Den står som regel alltid oppe om sommeren, man må jo få sommeren innomhus og.

Omkretsen er dekket av gule og gammelrosa huskelapper. Jeg er flink å skrive huskelapper, men glemmer å se på de etterpå. Og flere er gått ut på dato. Kiss me Kate.. Men er ingen Kate her. Jeg må huske på å bestille ved, kjøper den alltid i juli. En vane, den er tørrest og billigst da. Så er det å kose seg med å lø ved. Ved er mest kos, ellers lite fornuft slik sett – har jo varmekabler i alle gulv i hele kåken, men jeg hater å være så forbannet fornuftig alltid.

Bla-bla.. Kom litt utav det akkurat der. Men måken var fornuftig denne gangen og daffet rolig ut døra. Verre ble det da en stor gråmåke en gang fikk panikk og fløy fra kjøkkent og inn i stua. En gang kom det 2 piggsvin inn plutselig i stua da jeg satt og spilte sjakk med meg selv. Ikke sånn sjakk, men hjernesjakk. Ellers kommer det av og til luskende inn andre sine katter, noen bare legger seg ned i en stol og sovner.

En morgen kikket et rådyr inn på kjøkkenet – men da det så stekeovnen fikk det en rynke mellom hornene. Det fikk en neve gulerøtter og la seg i en krok på terrassen. Ellers flyr det forskjellig inn og ut rett som det er. Også jeg. Hvor blir det av torden & lyn? Her er det ikke noe av det, ikke til å skryte av ihvertfall. Nei helst er det rimelig varmt som standard hver dag. Og noen småskvetter som ikke vanner en blomsterpotte engang.

"Kiss me Kate" – hvor stammer det fra? Jeg klarer ikke samle hjernene til å huske det berømte uttrykkets opphav, ei heller om Kate kisset etter beordringen..

Dette ble bare rot – tror jeg moverer skroget ut i sola og sover litt i skyggen..

8 kommentar to “Kiss me Kate..”

 1. en god grunn... Says:

  oppsummering Kate selger Allers, er en sagogrynpose i manko, liker også gulrøtter og kaster skygge!

 2. Anonym Says:

  seterjenta sniker seg inn kjøkkenveien..😉

 3. bamse1964 Says:

  Du får høre med henne om Du får høre med henne om hun ikke har noe annet å tilby…..he he…
  hjelper ikke å reservere seg mot telefonsalg i Brønnøysund heller…..
  Men det som hjelper er å sperre sin egen telefon mot anonyme anrop…….
  …men så har vi jo disse nesten daglige markedsundersøkelsene…..de telefonene får en uansett…..
  Men Allers da?
  Har markedsbyrået funner ut hva menn i din alder liker å kjøpe…..???
  He he he…også Allers…..
  ha en fin dag!

 4. en god grunn... Says:

  er det ikke er det ikke en musical?

  forresten?

 5. mirapisani Says:

  ;D) Du skriver morsomt Tor. ;D) Godt du har selskap innomhus.
  Mira  ;))

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe, den første Hehe, den første kommentaren din var stilig gode grunnen. Men kanskje det var i en musical Kate var som du sier?

  Snikende seterjente? Ta med rømmegraut.. Hehe..

  Nei det funker dårlig i praksis bamse. Dog har det vært rolig en stund nå i sommer, men den Allersdamen må ha tette ører, eller noe annet tett.
  Ha en fin kveld..

  Takk mirapisani, mangler ikke på naturens innbyggere på kjøkkenbesøk av og til, men vaske opp gidder de ikke, hehe

  Tor

 7. Anonym Says:

  Kiss me Kate /En god grunn Er en musikal etter Shakespeares Stykke «Troll kan temmes «

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Der var svaret. Takk Der var svaret. Takk Anonym..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: