You see?

Ventesuppe skaper ingen skomaker, tapper i dessertskålkanten med Langemann. Grønt lys, ok. Legger inn første og starter spinningen. Spinne ord av tanketråder, et nøste kanskje, for noen – for andre kun meningsløse trådstumper.

Sitting on a palme og looking for Eva – Gudene vet, nei, kun Adam visste. Ja om det var Eva, eller Petronella, eller Jane kanskje? Nei det var hun med Fantomet….? Sorry, det var han i hotpants det – og Sara in the Palme. Jane var looking for Tarzan from the bright side. The famous Skald Tor Wild, the Savage from Norway, is writing lovepoems and looking for budeie’s. You see? It takes a real man to write lovepoems..

Herman&Mia’s i dag har jeg utført mange bedrifter. Et typisk fornorsket direkte oversatt engelsk uttrykk som på norsk er malfunksjonert. Blir og som potens – hvor høy er Deres potens i dag frue? Potens er så mangt. I enfoldighetens presumptive verden kan den jo tenkes projisert til en herres utvendige organgs tilstand ved f.eks en løsaktig jomfru, eller hennes søster – den intelligente og stilfulle skjøgens nærvær.

Fjordlands kveite kan anbefales på det ærligste. Billig er den og, dvs dersom man sammenligner med å få den servert av en kelner. Den delikate forvokste flyndre er sannelig like bra i dag som da jeg var litt mindre med knebukser og den ene skolissen løs som jeg stadig trynet i – det var alltid lange hvite flate skolisser på mine blå med hvite sålers hurtigsko den gangen. Men de var ypperlige til å klatre med da sålene var såpass tynne at de fulgte tærenes bevegelser. De er laange og skrå. Tærene, eller "tærne" på østlandsk – "tednå" på ekta skaldsk..

Hm.. Hva nå? Er jo midt i puddingen? Matro og nytelse. Ah! En sang gir pusterom og lar ganen elske puddingen. Men det må være en rolig nytelse..

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»250″ height=»210″>

Eg elskar deg

Eg elskar deg kjære, kviskra eg tebars

Eg vil kyssa nå kjære – eg kjende pustå fra hennar ord

Eg vil kyssa deg te du svevar kjære, eg lot hu føla min ordpust

Eg vil kyssa deg like eins kjære, så svevar me saman – leppane skildes..

 

Siste frå Fjosnytt! obs’a og nb’a!

Han Joleik med Hikkå kan melda atte løysningå på det framande himmellegeme e klarlagt. Som lesarne hugsar melde hu Gerda frå Uffse atte hu såg någe framande sveva øve Blomeliå då hu strigla (står så i meldingå, red anmerk) drengen på ein krakk på tunet.

Men me kan nå roa bygdå’s innbyggare atte det ikkje e framande frå Mars. N’Joleik peila inn objekten med kikkaren han brukar te å sjå på na Ninne særs Fagre ner hu lukar i det nordvente bedet. Objektet e berre våres Tor som kyssar budeiå så tenar hos dei på Sødeland. Ein kan nå trygt sleppa ut dyrå og badnå atte.

"Tilsynelatene" – et ord med syn på sakene. Mye her i livet er "tilsynelatende". Også når det gjelder mennesker. "Tilsynelatende" ser det positivt ut, men det var bare "tilsynelatende". Og så bjeffer en eller annen en dom over et annet menneske, og da på ikke "tilsynelatende", men garantert ufullstendig grunnlag. "Tilsynelatende" bør brukes motsatt, og ikke som i negativt forspill før man dømmer, og da bør man ikke dømme – for det man trodde ga grunnlaget var bare tilsynelatende – og viste den store manko på dybdeforståelse..

.

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»250″ height=»210″>

15 kommentar to “You see?”

 1. tante BØ Says:

  Atter en gang sitter jeg her Atter en gang sitter jeg her å småflirer for meg sjøl : ))
  Hva du klarer å finne på.
  Åssen trur du man kan komme med en fornuftig kommentar til disse
  spranga dine hit’n og dit’n ?? : )) hehe

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Eh… tante BØ, hehe..
  Nei Eh… tante BØ, hehe..

  Nei forventer egentlig det samme tilbake, hehe..

  Men det er bare å gripe fatt i det som rusler forbi hjernen under en passe middag med et tastatura til å føle på mens godsakene nytes..

  Tor

 3. mirapisani Says:

  Du er da nydelig Tor. ;D) Fornøyelig med din småpludring.
  Mira  ;))

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nydelig? Nesj mirapisani, Nydelig? Nesj mirapisani, jeg er barsk og råtøff og… eh ok, hehe

  Tor

 5. tante BØ Says:

  Det er vel det der med å Det er vel det der med å gripe taket i det som du sier, som jeg ikke mestrer. For det kan til tider komme mye rart av ting INN i hue, men det rekker lissom ikke UT i fingerne og til tastaturet før det er borte igjen. : ))
  Det var no mer jeg hadde tenkt på, men det kom en veps å forstyrra meg.
  (fader å mye veps det har vært her i dag)

 6. mirapisani Says:

  Ja du er råbarsk Tor. ;))) Fint bilde på toppen her forresten.
  Mira  ;))

 7. davyen Says:

  Hehehe hehehe lunt som vanlig fra mesteren .Je liker virkelig dette min kjære skald.
  davyen

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Skal jeg være seriøs på Skal jeg være seriøs på det tante BØ så er det litt vanskelig å forklare, tror og det ligger endel i å slippe seg litt løs med ord og setninger, ikke binde seg til for mange vedtatte regler for alt mulig her i verden, også det å glemme en stakket stund "hvordan skrive korrekte setninger". Fristille seg.
  På samme tid må man våge litt, våge å dumme seg ut og da være utstyrt med en god porsjon selvironi og kanskje litt galgenhumor.

  Er mye veps, bier og humler her i år, de summer inn og ut gjennom de åpne vinduene her jeg sitter og skriver, noen ganger setter de seg ned enten rett rundt meg, eller på meg, da er det spennende å studere de.

  Ja veldig mirapisani, hehe.. Bildet? Tja holder på å småmekke på det, blir vel aldri fornøyd kjenner jeg meg selv rett, noe jeg jo gjør, hehe

  Takk davyen, men skal jeg være ærlig så er skriveformen noe laber minus for tiden. Men jeg jeg liker veldig godt dine ord, din humor og måte å formidle på, så jeg håper du holder stødig kurs der.

  Tor

   

 9. May-Britt Says:

  Helluuuu hansome=) Går det bra i varmen?  her blir det vist ikke regn i nærmeste fremtid=)
  I dag kjøpte vi en pitteliten dokkestue med vinduslemmer og veranda og greier, den er til lille Pernille/hunden=)
  Samtidig som den pynter opp, søtt=) Du hadde vel malt den rosa, men tror jeg beiser brun…he he.
  Og i samme slengen kjøpte vi utendørs Spa/boblebad=) Med nakkestøtter og glassholder, kan varmes opp til 40+ grader, snertne greier=)
  Takker for morsomt lesestoff og ønsker deg en god sommernatt=)
  [img]http://i114.piczo.com/view/4/0/0/s/7/6/k/9/5/5/w/p/img/i279806427_56750.jpg[/img]
  [IMG]http://img40.imageshack.us/img40/1129/z4a3c00aef1605.gif[/IMG]

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hei May-Britt, først, et Hei May-Britt, først, et supert bilde, hehe.. Slike er bare fantastiske, hehe

  Joda, litt varme smelter ikke bort en herdet skald, dog er jeg ikke velkjent for å ha nesen oppi selve stekeovnen, da får jeg lite ro i ligge og sittedelene. Vanskelig å filosofere med himmelen som bakgrunn når øynene blir totalt blendet av sola.

  Hus til dog’en? Ser de selger noen slike små laftete hundehus her i forskjellige formater. Liker små hus og boder rundtomkring pent plassert, en hage man ikke får det totale overblikk på med å se alle hjørner på en gang er ypperlig, man skal kunne lete litt og oppdage i ens hage. Ellers blir den kjedelig.

  Rosa? Øhh med stor Ø. Men brun er ok, dog bør det ha torvtak vel?

  Og i samme slengen kjøpte dere et hva? hehe.. Og med nakkestøtter og glassholder? Stilig! Bar og? Blink-og svermelys? Du mener en sånn der forvokst sildetønne vel? Noen har vedfyring på de ser jeg, med skorstein, hehe..

  Gleder meg til å se bilder av den med nakkestøtter når den er plassert og innsvømt, hehe..

  Ha en behagelig og gylden natt..

  Tor

 11. tante BØ Says:

  Sånne ve’a fyrte Sånne ve’a fyrte badestamper … det er kjærringkokere det : ))

 12. May-Britt Says:

  denne går på strøm ja=) ikke noe koking her!
  man kan sette på bobler, varme og rensing på den, plass til 4 sto det, da er det plass til meg=)
  lys har vi rundt omkring her vet du, lykter og lys i parasollen og masse rart, en fontene har jeg også fått meg, ser ut som en gammel brønn med bøtte og sveiv og ett lite tak på=) og jeg har bestilt en annen tønne med rennende vann også, det er så masse plasser her og null innsyn på mange, så jeg koser meg glugg ihjel for tiden. i år blir det ferie hjemme på sunnmøre og noen svippturer rundt geiranger ol. bare 2 timer med bilen dit=) jeg skal ta bilder når ting er plassert her omkring=)
  [img]http://i114.piczo.com/view/4/0/0/s/7/6/k/9/5/5/w/p/img/i279806429_36697.jpg[/img]
  [IMG]http://img40.imageshack.us/img40/1129/z4a3c00aef1605.gif[/IMG]

 13. mona-lisa Says:

  «Eg elskar deg» Herlig å lese deg, som alltid.

  Puh, det er varme dager, og jeg har ikke engang villet sole meg. Jeg har fått det for meg at jeg ikke har lyst å steke meg, hehe.. Det får vente til budeien er på plass ved sjøen, selv om budeien blir en smule rosa en stund, hehe..heh..

  Fortsett å skriv, mann, skriv i vei i «sumarnatta»!😉

 14. engodgrunn Says:

  hehe en kan undre seg over hvordan noen hjerner funker, mens andres bare virker, liksom… hehe…
  å lese alt som du får vridd ned på papiret, eller ut på tataturet…
  det er omtrent som å se mellomstesønnen min boltre seg over legoen…
  for meg er det bare masse firkanta klosser, men gi han en haug av dem og femten minutter, så blir det både det ene og det andre, så mor blir både stolt og tårevåt…

 15. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Kjerringkoker? Hehe den lo Kjerringkoker? Hehe den lo jeg godt av tante BØ, det var et nytt ord for meg, hehe..
  ……
  Nok et stilig bilde May-Britt, hehe. Strøm, ok. De med pipe er vel for slike som ikke har tilgang til strøm der tønna står.
  Men høres helt utrolig deilig og fantastisk ut å sitte i en slik i solnedgangen med den utsikten dere har der opp hos deg. Den hagen din er etter min smak forstår jeg mer og mer. Elsker hager med noe over alt, og sånn at man ikke ser hele hagen på en gang. Har selv vurdert å lage en skikkelig bekk – ikke en vanlig pistrebekk, men en ekte med bro over og foss, og selvsagt aure. Så kan jeg fiske frokosten fra en passe stol på terrassen, hehe.. Men, har lagt det på is foreløpig av ymse årsaker.
  Vel ferie hjemme kan være greit det og når man tar seg noen små lufteturer av og til.
  ……
  Takk mona-lisa, alltid koselig å få ord fra deg. Ja det er skikkelig varmt, men jeg prøver å klage minst mulig og heller nyte litt selv om det er på grensen til ubehagelig av og til.
  Ikke steke deg nei? Nei, kan jo ikke steke en vakker budeie, hehe. Rosa budeie? Sikkert et fristende syn det og, hehe (lukker øynene og skaper et bilde, hehe)
  Er ikke helt i skriveform, men prøver å holde det litt gående inntil videre så det ikke tørker helt ut..
  ……
  Tja gode grunnen, jeg skal ikke påta meg å prøve en gang å forklare hvordan min hjerne virker, og slettes ikke den høyre ihvertfall, hehe
  Lego er gøy, det skal visst og være utviklende for hjernen(e). Tror du jeg har bygget for mye Lego? hehe..
  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: