Skald i fåreklær..

Spiser rømmegraut – eller grøt for pene. Men den er bedre i Dovregubbens hall, eller hvor det nå var de vakre budeielignende skapningene serverte en vill skald. Den ene var så søt at jeg fikk ukjente kriblinger på kjente steder. Den en porsjonen skulle det være, alle budeiene var selvsagt søte, noe annet finnes ikke.

Min utmerkete doktordame skrev ut en suveren helseattest nettopp, den er så nice at jeg kanskje burde ramme den inn. Selv om jeg prøvde å i det minste få påskrevet at jeg er vill og rar og det nektet hun mens hun lo slik at kulepennen nektet å skriver mer, så den superb, skammelig plettfri. De skjæve tær var og perfekte.

Så bra var tilstanden at hun garanterte at jeg ville være minst like perfekt i hele 10 år til. Nå gjenstår bare en tur til vegvesenet og få fornyet sertifikatet, en ekte skald har selvfølgelig rett til å kjøre alt som kan trille på veiene, dvs fra en knallert til trailer med turbo, intercooler og 50 meters henger, og det andre som ikke er nevnt. Dog kunne jeg tenkt meg helikopter og.

I samme fart svingte jeg innom frisøren og fikk min favorittdame til å leke med håret mitt mens vi pratet om alt som er mulig mens man blir klippet og drikker kaffe og ler. Selv ikke øyenbrynene er seg selv etterpå, men greit, det er ok for meg, de vokser ut igjen til ville busker, dessuten fryder hun seg når jeg lar henne få viljen etter å ha nedlagt en svak protest i 3 eksemplarer.

Så nå ser jeg skammelig tam ut, og har helsebevis på skammelig godt skrog og motor. Men hjernen får de ikke påvirke, så nå er jeg vill i fåreklær inntil kratt og skog er vokst opp igjen. Selv klærene av lys utgave ser tamme ut, nesten som en pertentlig småtøff sjef. Dog er ikke neglene filte, det får være grenser..

Himmelgardiner med frynser og blonder dekker lerretet i dag, og tempen er 25 og en sval bris medfølger – med andre ord perfekt. Å bli levende grillet hver dag er ikke noe for meg. Litt snodig at mennesker bruker hver sjanse til å just ligge ned og stekes gyldne, etter en måned inn i høsten er de tilbake til vanlig standard norsk hvit. Mange dager til ingen nytte..

Og jeg ser jeg må ta en lese og kommentarrunde, dvs når jeg har fått jaget naboen ut av kåken igjen, han kom nettopp daffende inn i kort utgave av drilldress, eller er det grilldress? Uansett, navlen henger utenfor fleskevommen hans..

.

Her er noen av moderne musikks storheter: Queen med A Kind Of Magic

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»425″ height=»344″>

5 kommentar to “Skald i fåreklær..”

 1. trultemor- Says:

  grattis med nyklipp og vel gjennomført "eu-kontroll" av skroget;) (Kan det tenkes at du snakker noen trill rundt underveis?)

  Tøff ny heading da! Som det passer seg en skaldevillmann:)

  Var godt å få litt pause fra grillingen ja. Nå har jeg holdt meg innadørs hele dagen da, med lett "cooling" fra varmepumpa. Ellers er jeg stygt redd for at kakene fortsatt hadde vært ingredienser hver for seg…

  Ha en fin kveld da, kompis!
  Klem

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jo takk, ble helst for pen Jo takk, ble helst for pen på håret trultemor, hehe.

  Tja, prøver meg frem med headingen, dette var noe jeg mekket i hop i full fart for å se hvordan det funket med størrelsen osv.

  I dag har det vært slik at det var rett og slett deilig å være ute. Den svale vinden med havduft kjølet akkurat passe.

  Ha en fin kveld du og..

  Tor

 3. tante BØ Says:

  Se der ja … der har vi jo Se der ja … der har vi jo "Villmannen" : ))
  Så du har temmet utseende i dag : )) Ja selv en villmann må vel justere litt på sveisen : ))
  Ser ut som tempraturen er i ferd med å normalisere seg litt nå.
  Det skal bli godt : ))
  Ha en fin sommernatt : ))

 4. May-Britt Says:

  hei=) jeg har også fornyet meg i dag, jeg har klippet håret en god del og det var deilig=)
  torden og lyn jaget meg av nettet i går kveld, skikkelig uvær med masse regn og like varmt og fint i dag.
  og heddingen din da, den var jo fin=) kos deg i sommernatta=)
  [IMG]http://img40.imageshack.us/img40/1129/z4a3c00aef1605.gif[/IMG]

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jepp tante BØ, og nå ser Jepp tante BØ, og nå ser jo alle hvor vill jeg egentlig er, selv fra siden av i gråvær, hehe

  Nja, sveisen og sveisen, jeg sier som regel når de spør hvordan de skal klippe meg (dersom det er en ukjent klippedame) at de får gjøre som de vil, dog vil jeg helst a) ha passe hår igjen etterpå og b) ikke se tam ut.

  Litt lavere temp her i formiddag, men nå begynner den å leke seg nær 30 igjen.

  Ha en fin dag ute og inne..

  Tja headingen er foreløpig bare en prøve på hvordan og hva osv May-Britt, det var mer styr å få lagt den inn og lagret den rett enn jeg trodde, mulig det er forskjell på de gamle bakgrunnene og de nye? Jeg har jo en av de gamle.

  Så du har og justert på håret? Det må vel til for de fleste av og til. Selv har jeg ingen "system" i hårklippet, men bare ramler innom for å kjase litt av og til – og er det en ledig time med en gang så tar jeg den kanskje, bedre å kjase i den stolen mens noen leker med håret og jeg drikker kaffe, hehe

  Venter på torden og lyn, men forløpig er jeg snytt for det..

  Ha en fin dag..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: