Under en falmet kvalitetsparasoll..

Triller myke greiner, midt oppi haugen sitter en liten krølltopp og ler og ler. Tar noen ekstra runder for å få inn mer barnelatter i sjelen, det gjør godt og jeg ler med.

Går en liten tur, bobiler siger forbi – og jeg tar meg i å lengte til forskjellige steder hvor gode minner er lagret fra. De er så mange de gode kjære minner. Men i år blir det bare med minnene, har har lovet å hjelpe – så da får det vente til neste år.

En svart kjøter peser forbi med tunga ute, den er på tur med en lyshåret dame i gjennomsiktige klær som kjøteren har bundet tau rundt magen på. Damen har svetteperler i pannen og smiler med naturrøde lepper. Hun kunne like greit gått naken, plagget er en stor joke.

Svart BMW med saftige dekk og 5 toms eksorør glir forbi og tuter, noen vinker. Vinker tilbake. Husker ikke at jeg kjenner noen i svart penisforlenger med 5 toms rør? Uten ja – men ikke med? Samme det, knaser videre på grusen med jesustøflene.

Sitter på en passe grom stein, sjekker omgivelsene mens sandalene tømmes for 3 dl blandet steinstøv pluss 3 barnåler og en fyrstikk. Her og der daffer eller jogger en eller tospann, bare kvinner. Snodig, men har sett det før. Kvinner med eller uten en dog, kvinner med eller uten barnevogn, kvinner med eller uten venninne, kvinner med eller uten hestehale. Bare kvinner, har mennene sluttet å bevege seg utenfor territoriet?

En bakke i rett vinkel til å halvligge på, kledd med villgress og alt mulig. Og nå en skald i tillegg. Blikket følger skyer og måker tusen meter oppe, eller 100. De leker seg i varmluftssøyler, svever elegant. Ser herlig ut. De er frie, frie uten sjeler som kan suges inn i tomme ødeland.

Vrir meg bedre tilrette. Lar blikket dra meg opp i skyene, de er livfulle i dag, mange fjell og daler, farger. Vakre formasjoner, akkurat passe filosofutgaver. Takk og pris for at ingen kan ta fra meg evnene til å drømme, fantasere – filosofere – og besøke metaforiske verdener hvor man lar kjærlighet få sjelen til å sveve i rus. Kjærlighetsrus.

Noen unger står rundt et tre, kaster pinner og steiner opp i krona. Stopper og kikker opp. Helt i toppen i en kløft ligger en spidermanfotball. Småtrollene når ikke opp til de første greinene og kan ikke klatre uten. 3 minutter etterpå jubler de – og tar i mot den elskete ballen som sendes ned fra en skald i en tretopp.

En rutete dame stopper og kikker opp, blikket er som om hun ikke tror hva hun ser, men ikke alle har sett en skald som gynger i toppen av et tre mens 7 unger ler på bakken. Voksne skal visst være voksne lyser det ut av den rutete mens hun rister på en flat frisyre og går videre med sin stolperygg.

Tusler videre i en dag med sommer på. En dag man bare skulle spist jordbær med fløte og kyss under en falmet kvalitetsparasoll..

.

.

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»225″ height=»25″ pluginspage=»http://www.macromedia.com/go/getflashplayer» play=»true» loop=»true»>

Conjure One – Sleep

3 kommentar to “Under en falmet kvalitetsparasoll..”

 1. mariee53 Says:

  he he gutten er ikke ennå gammel Heldige ungene som har deg j. Nydelig sang forresten, kjenner ikke denne sangeren.Varme tanker fra Mariee53

 2. tante BØ Says:

  Var villmannen bestefar i Var villmannen bestefar i går da : ))
  Du blir sikkert en spennende bestefar å ha i oppveksten,
  så mye rart du klarer å finne på : ))
  Åsså du og den klatringa. Det er ikke mer enn ett snaut halvår siden du tok raskeste veien ned  husker du ?? : ))
  Trø forsiktig : ))

 3. ulogget Tor Says:

  Her er mye rart i dag, er Her er mye rart i dag, er innlogget når jeg er utlogget, eller omvendt, vel alt i god gammel Solånd, hehe..

  Jeg er jo et barn selv marie. Ikke min feil at jeg er strukket til 175cm, hehe. Ja er en vakker sang, utrolig hvor mange nydelige sanger man plutselig oppdager.

  Det skjer alltid noe der dette lange barnet her er sammen med de som er litt kortere av vekst tante BØ, hehe.
  Raskeste vei ned tar jeg alltid, men av og til er den litt for rask, hehe

  Ha en vakker dag uten å brenne dere..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: