Tittel? Ikke viktig egentlig..

Jeg har vært hos den nye tannlegen min, han er en pokkers pyse. Tør ikke drille og meisle i skaldens munn uten å bedøve. "Det er veldigt nærme nervorn" maser pysa på sin halvsvenske måte. Nerve? Pyttsann, no problemas for en herda villmann som har vært i mange kriger. En liten tann-nerve er ikke noe å bry seg med! "Jag måsta nedom tannkjøttet også" piper han, forstår ikke at en mann på 2 meter kan ha en slik fuglestemme?

Jeg har forklart han før at han bare må følge med på høyre hånden min. Når den blir knyttet er han og roter på feil sted, kommer den knyttete neven opp, da bør han stoppe – eller dukke. Det funket alltid på den gamle tannlegen min. Men nei, han er en pyse. Så han får viljen – og trør i 17 sprøyter. Hadde han bare gjort det skikkelig forrige gang så hadde jeg sluppet dette vaset en gang til.

Jeg hater når halve ansiktet er borte halve dagen etterpå. Hm.. lurer på om halve hjernen og er borte, at den og er bedøvd? "Det kommar at gjøra litet ondt en tid ner bedøvningen er ute" sier fjompen når han er ferdig og har suget opp en halv liter blod i tillegg. Javel. Bedre det enn et ansikt som er bare halvt. Så nå venter jeg på at ansiktet skal bli helt igjen, og det "litet ondt" ankommer, hva nå det er da.

Dagen i dag er passe. Passe vær, litt sol med skyer og en svak kjølende vind, tempen er rundt 28 i skyggen. Det kan bli for varmt og noen gang for min del. Men med vinden og de pene skyer er det akkurat perfekt nå. Man kan gå naken og føle vinden som svale hender som leker seg ømt rundt hele kroppen. Nå går jeg ikke naken bare så det var fastlagt. Ikke til allmenn beskuelse ihvertfall..

Alle sørger visst over Michael Jackson i dag. Nå var ikke jeg hans største fan, men han var dyktig å lage musikk. Hans liv, som så mang andre ultrakjendiser var vel ikke bare en bølge med rosa skjær. Tror det koster for mye for mange rent menneskelig når de blir kjente, mange fan blir hysteriske og det blir rene gudedyrkelsen, og som regel farlig å prøve å være "bare et fritt menneske" etterpå. Fans er ikke bare positivt.

På samme tid er det vel slik at når slike mennesker plutselig dør kan det føles litt uvirkelig for mange, som om de skulle leve evig. Men livet og døden behandler alle likt, både fattig og rik – ukjent og kjent. Måtte han få fred i sinnet der han nå er, kanskje sitter han og drøser med Elvis og Marilyn nå..

Én kommentar to “Tittel? Ikke viktig egentlig..”

  1. Jærskalden Tor Vidle Says:

    Jeg får vel bidra med min Jeg får vel bidra med min favoritt av hans sanger:

    Michael Jackson – Earth Song


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: