Oh je je..

Ka sa eg te dokker?

Høyre dokker 3 bag der? Det e sjeldan eg tar med haikande sniber, så dokker må rekna dokker så priviligerte så får sitta på med ein ekte vidle skald. Men eg sa atte det va greit at dokker såg på meg, men ikkje røra! Berre sjå, men ikkje røra! Så nå e det siste varning før eg hive dokke ud!

En dag med blå, røde, hvite, sølv og svarte. En dag hvor hele omegnens kvinner fra bestemor til rosa tanter og deres døtre er ute og lufter cab’ene sine. Hele streeten er full av rånende kvinner i cab.

Og som fargene på doningene er ulike, så er kvinnene. Noen med flagrende hår, andre stramt oppsatt, noen med flagrende bluser med divakløfter som gynger i fartsdumper, hos andre glitrer et kilo gull fordelt innen synsvidde. En brokete forsamling som ønsker blikk – og det får de, og det vet de, kvinner er noen luringer nå som i huletiden..

Ok, en gang hadde jeg og en cab – da jeg var litt yngre villmann. Men solgte den, fikk ikke fred. Den var nesten alene i soknet – og så snart jeg bremset ned til gåfart kastet alle kvinnene seg oppi, en sann plage. Tror det var slik? Eller var det den jeg solgte siden det var så dårlig totalt manglende varmeapparat? Vel, for imagens skyld holder vi på den først antagelsen..

Her i distriktet har alle ordførere bart. Opprinnelig er det her den barten trønderne har stjelt ære og glorie fra stammer. De er kun plagiater der oppe. Men vi må jo tenke på deres selvbilde der oppe i isødet og er storsinnet og lar de få briljere med sine usle kopier.

Nå er det vel slik at den opprinnelig stammet fra en vild skald, en skaldeutskjelt ordfører mente han ville bli like ordsterk dersom han hermet etter skalden og lot det gro. Selvsagt ble han like veggsatt etterpå, men nå var det for sent – og plutselig hadde barten smittet over til hans kollegaer. Nå er det nå slik at den vilde skalden har anlagt småskjegg, meget kledelig, men da for å sette seg over de bartetrengte ordførere. Det får være måte på..

I dag er en type dag man helst bare skulle lagt henslengt rundt omkring og ikke gjort en tøddel. Korrigert: Man skulle lagt rundt omkring med en eller annen budeie og bare kost – og bestilt kinamat eller annet på døra. Eller servert der man eventuelt lå henslengt rundt omkring..

Hva mer? Tja – nei, tror jeg trykker på sensurtasten.. Men en sang for å friske opp må være lovlig? Jeje – Tjooohei!

.

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»425″ height=»344″>

7 kommentar to “Oh je je..”

 1. Anonym Says:

  *titt titt til Tor uten grenser*:P Vet aldri hva som er her før jeg åpner, en forundringspakke:O)) Kan du ta av solbrillene neste gang?😛 ‘sniber’ = ‘ryper’?

 2. Tante Sofie, avlogget Says:

  Det er det jeg sier – her vet en aldri hvor man ender! Starter opp med fugler går via cab-rånende damer i alle aldre og ender opp med skjegg og barter !! Helt uforutsigbart og morsomt🙂
  Jeg ville også sett det halvskjegget istedenfor solbrillene, liker skjegg men ikke barter!
  Varm sommerklem fra Tante Sofie

 3. angel_dame68 Says:

   
  God sommmer ! [url=http://www.butterfunk.com][img]http://i266.photobucket.com/albums/ii261/funkbutter/graphics/Inspiration/0_inspiration_believe_hope.gif[/img][/url]
   
  God sommmer !

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hei og titt-titt anonym, Hei og titt-titt anonym, hehe. Ikke alltid jeg heller er helt sikker på hva som er her når jeg åpner, hehe.. Solbrillene er jo tøffe de? Jepp ryper på bokmål, hehe

  Nei det er er aldri sikkert Tante Sofie, men koselig at noen kan få le litt av og til synes jeg, får jeg det til så smiler jeg selv og, hehe. Vel, det er da forskjell på bart og bart. Og selvsagt er småskjegget utsøkt akkurat passe smått eller stort, alt ettersom man ser det.

  Sommerklem tilbake til tante..

  Takk for et nydelig bilde Angel, og ha en god og opplevelsesrik sommer du og!

  Tor

 5. tante BØ Says:

  Titt titt : )) Ja du og dine krumspring,
  men ærlig talt …. ROSA tanter ??  : ))

  Aldri ….

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe tante BØ, greit å Hehe tante BØ, greit å kunne være litt rar med smil, hehe

  Jepp, rosa tanter, finnes de, og nok flere enn vi tror, hehe

  Tor

 7. tante BØ Says:

  Hehe Det må være sånne dille tanter det.
  Ikke denna tanta hvertfall : ))


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: