Sjeler i karamellsaus..

Jeg vil ha en budeie med krem på. Og kyssemunn. Ja og ikke glem sjelen – den må selvsagt matche min. The last part der er nok det som er the vanskeligste moment å oppfylle – man må jo kysse og kreme med sjelene i søt harmoni mens englene danser til lydene fra en utgått Sanoy kasettspiller med Tsjajkovskij’s Svanesjøen’s femte akt, den som enda ikke er funnet, men gir en happy ending i reiret.

Etterpå har vi rå sex i karmellsaus mens månen blir smårød av avensyke, den klarer jo ikke å nærmer seg venus selv – og lever som en evnukk i himmelblå atmosfæriske lyster uten sjanse til ultimate orgasmiske eventyr.

Blææh!

Blææh..? Hva betyr egentlig Blææh!? Frustrert menneske?

En bilselger uten salg? Kvinne nær pms? En mann med mottatt sms fra en pms?

Blir bare rot dette.

I dag da jeg stod opp og himmelen avdekket nok en dag med utsøkt vær over Skaldeland tenkte jeg at no more. Ikke flere innlegg, finito. Det samme tenkte jeg på mandag og, tirsdag, onsdag – torsdag husker jeg ikke. Fredag samme tanke, lørdag glemte jeg å tenke.

Hvorfor?

Et svar med mange deler som gir en sum enkelt sagt. Meget enkelt. Selv er jeg vel følende i utgått datotilstand – kanskje? Hvem gidder bry seg lenger med en snodig villmanns uforståelige hjerner?

Konflikter?

Nja.. har vært en del av de i min tid. Jeg prøver bare å være rettferdig, og ha et slags forhold til alle, liker ikke å sette meg i en "leir" alene, men heller å besøke alle leirer. Tidvis har jeg og fått på nebbet for å blande meg inn når det etter mitt verdisyn går over grenser. Selv er jeg en herdet gubbe og vippes ikke ned av taket særlig lett.

Feilfri er ingen, ikke jeg heller, men jeg prøver bare å være rettferdig så langt som mulig. Det snodige er at noe av kritikken har gått på at jeg er "konservativ". Høh! Jeg som er den villeste av alle når streken settes! Tror jeg…?

Konflikter del II.

Jeg søker de ikke, men kommer de midt i solar p – da reagerer jeg, noe medfødt. Kanskje jeg burde slutte å bry meg? Lukke øynene og heller tenke på sprellene i karamellsausen? Vanskelig å ikke bry seg når noen trør på andre. For meg. Vel nok om det..

Hva?

Ja hva – hva skriver man om på en blogg med 90% av det annet kjønn? Jeg er mann. Men ingen chips og pils mens siste stupide fotballkamp ruller over tvkassen mann. Er heller ikke opptatt av pupper, dvs kun når de har med seg en sjel. Ellers er det kun to utvekster, og deres hovedmisjon er å være Dagros for småtroll. Pms har jeg heller ikke. Men jeg klarer Elvira Madigan på toraderen en god dag. Eller full fres på tecno’en med påfølgende morgen av Grieg. Er det håp? Hehe.. Jepp, galgenhumoren er premiert, dog er pokalen nedstøvet, gidder ikke polere den. Ei heller de andre pokalene.

Så hva?

Jeg kan skrive om den pokkers maten jeg ikke liker å lage, eller om siste nytt, forbanne evneveike tamme politikere eller oppbyggingen av romfergens vingestrukturer. Eller habitatforbedringers signifikante reultater for 1+ lakseyngel. Eller hvordan klippe en sta sau uten å få et bakspark. Tekniske konstruksjoner med beregninger på steinalderboliger kontra moderne fjellhytter nord for tregrensen? Universets fasiliteter og fremtidsvyer? Hvordan trimme Deres moped eller gressklipper? Hvordan lovlig lure Røde Kristin? Optimal firehjulsskrens på ujevn asfalt?

Nei – tror jeg holder meg til sjeler i karamellsaus..

.

.

.

Under, en jeg har vist før, men digger den, den sier litt om meg selv og, eh… hehe..

B-Tribe- PALA (FATAL FATAL)

11 kommentar to “Sjeler i karamellsaus..”

 1. mariee53 Says:

  Godt å se deg igjen savner dine innlegg Tor, du må ikke forsvinne!!Ha en god karamelldag med din kjære budeie hehe..Hilsen Mariee53

 2. -trultemor Says:

  jeg vil alltid bry meg om denne snodige villmannen, denne gode vennen!

  Klem;)

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk marie, jeg sliter endel Takk marie, jeg sliter endel med motivasjonen for tiden. Forsåvidt er det vel synbart for de fleste når de ser hvor få innlegg jeg har nå i forhold til "normalt".

  Ha en fin dag du og..

  Takk trultemor, det er en gjensidig, du har alltid vært en god venn og tolerert mye rart fra denne raringen, det sier mye godt om deg som menneske..

  Klem tilbake..

  Tor

 4. Wakka Says:

  Karamellsaus? Klissent!Men du og duuuh så godt!
  Og denne bloggen får økning av prosenten menn etterhvert.
  Ellers hadde du så mange temaer her at jeg holder meg til å kommentere overskriften:-)
  Ha en super villmann-dag!!🙂

  [img]http://i114.piczo.com/view/4/8/9/6/g/k/3/m/7/e/u/h/img/i285744627_43009.gif[/img]

 5. tante BØ Says:

  Hvem som gidder bry seg om Hvem som gidder bry seg om en snodig villmanns  uforståelige hjerne ??
  Jeg gjør : ))
  Jeg leser ALLE dine innlegg, selv om jeg ikke kommenterer alltid.
  Jeg "elsker" dine krumspring med ord og tanker,
  og når du jager budeier over heiene.
  Når du tar oss med på fotosafari på Jærlandet.
  Når hu masedama står å banker på døra og sier tuddeluu : ))
  Og når du sitter med morrakaffen og ser på dine perfekte skjeive tær.
  Jeg håper du fortsetter å skrive Tor.
  Bloggen blir ikke den samme uten deg.

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Karamellsaus er god Wakka. Karamellsaus er god Wakka. Får bloggen økning av menn sier du? Det høres jo bra ut, men spørsmålet er som alltid om de blir eller forsvinner kjapt som dessverre har vært vanlig.

  Ha en fin dag..

  Takk tante BØ, det gjorde veldig godt å lese de ordene. Og vit at jeg setter veldig stor pris på deg og alt du skriver om. Så jeg håper at du fortsetter å fortelle fra hytta i hele sommer..

  Takk..

  Tor

 7. Wakka-i-farta Says:

  Har du ikke sett det, Tor…? At det har kommet endel …»kjønnsfrender» her i de siste månedene?
  Og de blir jo ikke borte heller, hva jeg kan se iallefall:-)

 8. Wakka-i-farta nr 2 Says:

  Observasjon 12 innlegg fra menn, 18 fra kvinner på forsiden NÅ, klokken 20:04 den 8 juni 2009…:-D
  Hm. Du ekke`så i mindretall som du trur:-D

 9. anick Says:

  Nais🙂 Noen ganger vet man kanskje ikke hvem man velger å skrive for og til….noen ganger er det bare så godt å bare skrive….man skriver det som faller seg inn.
  Og det er du innmari flink på. Men det har jeg da sagt før🙂

  Selvsagt er alle ord viktige. Tenk over at kanskje en dag er nettopp dine ord-de ordene som får fram
  akkurat det smilet man trengte den dagen.

  Herlig! Skriv …og bare skriv i vei…jeg smiler ca hver gang jeg leser det du skriver,jeg…

  Men noen dager er det greit å ha tanker for seg selv-og ta litt pause-og etterpå…kan ordene og tankene få trille ekstra …fordi pausen var lang nok-kanskje bare for en dag eller to?:-)

  Jeg har altfor lange pauser,jeg.
  Jeg blir tankefull av å lese dere-at jeg glemmer rent å skrive selv…hehe…

  Håper at du ikke tar sånne lange pauser.Du hører på en måte til her,gjør du ikke?🙂

  Du er nais.

  Sommerhilsen Anick

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Positivt det Wakka, får Positivt det Wakka, får håpe de blir værende..

  Hei anick, det var en sjelden, men koselig fugl å se livstegn fra. Lenge siden nå. Takk for ordene, de er alltid hyggelige fra deg. Smilene ja – de vi alle vel behøver. Kan jeg få noen til å smile så er jeg gjerne litt "klovn", det er nok alvor ellers så litt selvironi gjør bare godt.

  Synes du burde skrive mer selv, du er dyktig og det er alltid noe særskilt med dine ord.

  Håper du har det bra og at livet smiler til deg.

  En sommerhilsen sendes tilbake til deg..

  Tor

 11. Trym Says:

  Hei du!
  Kjekt å vere med Hei du!
  Kjekt å vere med på tur med deg!

  Eg er innpå SOL som snarast, berre for å sjekke om gamle ørner framleis flyg!
  Tida mi – og mykje av kreftene har gått til kamp for LNF(landbruk-natur- fritid)- område i nærleiken som vert bygd ned, utan at administrasjon og politikarar tør setje foten ned! I morgon er det aksjon igjen – ikkje slik at me kjem Stormedia men litt lokalaviser og slikt,-
  undrar meg stadig overt at eg brukar krefter på dette tollet med mange hovud og rollar!
  Så tek omorganisering av jobben mykje krefter i tillegg til at ein skal gjere eit arbeid ein kan vere stolt av!
  No står slåttånna for døra og eg har skrudd traktor i to dagar,- det er ikkje alle som kan dure rundt på digre beist i lysande blå eller raudfarge  med over hundre hestar – her er Internasjonal Harvester fra  -79!
  Den puslar og går som regel,- det får halde!
  Dette vart ein heil stil,- fra ein gamal stril!
  Kjekt å lese dine piecer!

  God natt!

   


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: