Å lade sjelens batterier..

Noen inntrykk i bilder og litt musikk fra en fisketur i forrige uke. Ord er ikke særlig nødvendige, men skru gjerne på musikken før du lar inntrykkene rolig sige inn..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

10 kommentar to “Å lade sjelens batterier..”

 1. maiaren Says:

   Bra fiskelykke ser jeg:-)  Bra fiskelykke ser jeg:-) Koselige bilder

 2. mona-lisa Says:

  Koselig! Sant, man trenger ikke nødvendigvis ord med så fine bilder. Bildene forteller..🙂
  Så ble jeg sulten på fisk, hehe.. Pannestekt aure på bål, ute.. ? Snaddermat, og det smaker om mulig ennå bedre, synes jeg..🙂

 3. Anonym Says:

  :O) *sukk* ønsker at jeg å kunne få oppleve en så fredfull tur. Takk for å dele med andre:) Har du plass til meg å neste tur? *blunke pent til Tor*:)

 4. mariee53 Says:

  nydelig musikk og herlig tur takk for titten og turen, så faktisk ut som en hauk jaget en stor fugl , var det det???KIunne heller ikke se mygg, kan hende for tidlig for den, herlig uansett…Hilsen Mariee53

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jo brukbar Jo brukbar fangst maiaren så lenge de er såpass store, de største er rett under kiloen og da behøver man ikke så mange.

  Nei stemmer det mona-lisa, ikke alltid ord er nødvendige til bilder. Ble ikke noe bålsteking, det var heller ikke planlagt denne gangen. Men ja, de er best rett på bålet. Men surret i rømme hjemme er og godt. Dog ikke i dag, nå har jeg nettopp blitt stappmett på fleskepannekaker, hehe..

  Alle hadde sikkert hatt godt av en slik tur av og til Anonym. Får håpe du og får oppleve det snart, det gjør godt innvendig..

  Det er faktisk en kråke som blir jaget av en gråtrost marie, kråka har tatt en av ungene til gråtrosten som den holder i føttene. Det ble litt av et lurveleven og på andre bilder jeg tok så er det flere gråtroster etter kråka, pluss en gjøk, hehe.. Mygg nei, kun vakre døgnfluer, mayflies..

  Tor

 6. trultemor- Says:

  🙂 Flotte bilder og fin tur!!

 7. May-Britt Says:

  Så fint det var=) Krystallklart vann, fikk lyst å bade men det er vel for kaldt sikkert=) Takk for titten Tor=) [img]http://i113.piczo.com/view/2/v/s/8/l/5/i/w/0/y/e/x/img/i186900167_53378_3.jpg[/img] [img]http://birkmose1.dk/bjkanin39.gif[/img] May-Britt=)

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk trultemor, blir nok Takk trultemor, blir nok flere slike utover – de gjør godt..

  Ja May-Britt, ikke mange gradene, tipper vannet ligger på ca 300m over havet. Men krystallklart som fjellvann skal være, nesten som om det ikke er vann nå en kikker ned med rette lyset.

  Stilig bilde du serverer, hehe.. Rene kunstverket. Takk for å la meg få se det..

  Tor

 9. tante BØ Says:

  Flott fangst : )) Nydelig Flott fangst : )) Nydelig musikk. Vanligvis ikke helt hva jeg pleier å høre på, men nå på morran var den herlig beroligende.
  Dessuten var det første gangen jeg spilte musikk på den nye pc’n : ))

  Jeg er en snartur inne mens det tørker opp ute : ))
  Slitsomt med sånne småbyger. Alt blr kaldt og klinete å drive med.

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Brukbar fangst tante BØ. Og Brukbar fangst tante BØ. Og foring av sjelen. Jeg er allsidig på musikken, og noen ganger er det godt med rolig tankemusikk synes jeg. Ny pc? Grattis, det er greit å bytte de ut av og til, de er jo ganske rimelige i dag.

  Småregner her og, men sola titter frem i alle vinduene i skyene..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: