Leonardo Da Vinci? Ok, just the same for me..

Egentlig skulle jeg skrive om fisketuren min i går (den var vellykket sier sjelen), men det er såpass tregt her hos Sol at jeg gidder ikke sitte en halv dag for å laste opp bilder. Dermed får den får vente.

Så jeg tok en quiz heller og ble Leonardo Da Vinci 3 ganger. Vanligvis er det sjeldent jeg tar quiz’er, som regel er svaralternativene slik at man må velge mellom ukjent og ukjent, ta det som er minst ukjent, hvis noe er det da – altså for få og dårlige svaralternativer. Tar jeg en, så tar jeg den alltid 3 ganger. Svaret bør da være det samme hver gang, ellers er quiz’en eller en selv på bærtur.

Og svaret ble følgende med smisk:

Leonardo Da Vinci

Du er et multigeni som både kan lage fantastiske kunstverker, utvikle usannsynlige oppfinnelser og tenke tanker høyt over de fleste andre. Det er bare å velge og vrake for deg! Hva skal du bli, hva skal du gjøre? Verden ligger for dine føtter. En ting er sikker: du vil huskes i mange, mange år etter din død.

Hm.. hjelper meg lite når jeg lever om jeg huskes lenge eller ikke den dagen jeg har reist, hva nå poenget var med den kommentaren..

Hvilken historisk personlighet er du? Heter den quiz’en, og kan finnes her: http://quiz.start.no/19762

Er visst mote å lage quiz’er, lage sine egne. Noen som våger å lage en om oss her? "Hva type blogger er du, inklusive hvorfor og hvordan bloggmiljøet bør være" eller noen annet, hehe

(or tell us what kind of kosenivå du er født med, hehe) hm..

Ellers, feire morgendagen med fornuft og hevet hode i stolthet..

 

12 kommentar to “Leonardo Da Vinci? Ok, just the same for me..”

 1. bramaputra Says:

  leser ikke alt- er egentlig svært intresert om du skriver naturskildringer om fiske ,.- natur-.-
  Sjelen kan ikke være et bedre sted.- fasen- du er heldig!!
  samle sammen disse
  hvor kan jeg finne gamle?

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ok bramaputra, mulig jeg har Ok bramaputra, mulig jeg har skrevet lite om det i det siste av forskjellige årsaker.

  Jo sjelen kan være "et bedre sted", nemlig hos noen man elsker, men natur kommer høyt opp hos meg på en slik liste..

  Gamle hva? Innlegg? Da må du nok lete selv, jeg husker ikke nøyaktig hvor hva er ..

  Tor

 3. bramaputra Says:

  må du gje deg kvinfolk er bare tull

 4. medi Says:

  Men etterhvert får vi Men etterhvert får vi kanskje noen bilder?
  I påvente tok jeg testen, men våger ikke å si hvem jeg ble.
  God nasjonaldag fra
  medi.

 5. Ulva Says:

  Tor, ønsker deg Ha en strålende fin dag i morra😉
  [img]http://2.bp.blogspot.com/_0eBBTIGEri0/RktT263l6MI/AAAAAAAAAEk/0z-bn1szrdk/s400/17.mai+002.jpg[/img]
  [img]http://i114.piczo.com/view/4/8/9/6/g/k/3/m/7/e/u/h/img/i285512654_7909.gif[/img]

 6. May-Britt Says:

  Helluuu=) Gjett tre ganger hvem jeg ble da du?
  Albert Einsten
  Du er et av historiens største genier. Dine tanker går høyt over hodene på de fleste andre i din samtid. Sannsynligvis kommer du til å revolusjonere måten vi ser på verden for alltid før din tid er omme. Men alt er relativt, er det ikke?
  8.80% falt innenfor denne kategorien.
  Ho ho
   

 7. mariee53 Says:

  ha ha jeg ble samme som deg Tor Det hadde jeg ikke trodd, gøy test, Hilsen Mariee53

 8. Ulva Says:

  Ehhh ja ja, alle kan ikke være snille og flinke… Dronning Victoria
  Du er en av tidenes mest kjente kongelige. Du har makt og status, men kanskje ikke egentlig de evnene som skulle til for å fylle stillingen din. De fleste lurer nok litt på hvordan du egentlig havnet i en så mektig stilling som du er i, og det er nok de som ler av deg bak din rygg. Men hvorfor skulle du bry deg? Du hersker over alle, uansett!

  [img]http://i114.piczo.com/view/4/8/9/6/g/k/3/m/7/e/u/h/img/i285512654_7909.gif[/img]

 9. Teia Says:

  Øhh, jeg blei en Øhh, jeg blei en Fjodor??!!
  En forfatter som jeg aldri har hørt om.. Tror jeg.
  Hmm, jaja.
  Bare og bli kreativ på tastaturet da:)

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei bramaputra, kvinnfolk er Nei bramaputra, kvinnfolk er ikke "tull", hehe..
  ……

  Jo, skal nok få det til medi, men blir ikke særlig mer motivert når det er som sirup her. Våger ikke si hvem du ble? Men du er jo deg uansett, selv om en "test" mekket subjektivt sammen av en annen sier et eller annet. Det er jo bare å ta det som en spøk..

  Håper du har hatt en fin feiring..
  …..

  Takk Ulva, håper du fikk en fin dag i dag selv og..
  …..

  May-Britt Einstein? Hehe.. Øhh… Leonardo var mye "sjeldnere", hehe.. En kamerat av meg hadde en kommodehund, du vet et sånn der ovnsrør med små føtter, den het Einstein. Vil du vite hvorfor? (Det vil du sikkert, du er jo kvinne, hehe) Åsaken var at den var født med bare en testikkel, altså hadde bare 1 stein, hehe
  …..

  Ble du og Leonardo Marie? Ok da er det 2 av oss unike og sjeldne her, hehe..
  …..

  Dronning Victoria? Ikke verst det vel Ulva? Eller jeg vet ikke hvem du helst "ville vært"? hehe
  …..

  Måtte google han Teia, er og usikker på om jeg har lest noe av den lange listen der. Men det er vel positivt å bli sammenlignet med en forfatter vi må google? hehe.. uff, sorry, men kunne ikke dy meg, hehe

  Tor

 11. davyen Says:

  quiz Jeg har tatt en slik quiz og ble to forskjellige personer George Bush og Djengis Kahn .Vel hva tycks ?.
  Ellers er jeg imponert over de lett surrealistiske diktene dine og sender deg ett av mine til uttalelse .Jeg er en svært hardhudet mann og tåler slakt, så ikke vær redd for å uttale deg.
  Ode til dagen som ikke var i går.
  Gråt ei så avlangt min grønne ansjos.Ditt treben kan enda spille.  Dine hester to står i sivet og synger i takt. Skipperens genser var grønn.
  Davyen
  Ps Diktet er beskyttet av norsk lov og må ikke missbrukes  uten tilltalse
   

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ble du to forskjellige Ble du to forskjellige davyen? Da ha du vel ikke svart likt begge gangene?

  Hehe likte de ordene dine, stilig. Er en egen "kunst" å mekke slike tankebaner.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: