Where is the kos?

Uten ekstra løk og halvt kilo kjøttdeig er Pytt i Panne verre enn sitt rykte, men restene av middagen, nå omdøpt til kveldsmat, går ned mens jeg knatter på tasteguri. Var tom for et halvt kilo kjøttdeig.

Sakte minker det på menn her inne, og av restbeholdningen er det kun en vill utgave, skjønt det har vel bare vært en av den arten hele tiden, hehe

Eller sakte, på kort tid er det borte 3 menn. Hvorfor? Kan da ihvertfall ikke ha noe med alle de søte smilende kvinnene her å gjøre? Niks. (hm..?) Vel, Sol får ta sin andel av årsaken, enten den er del eller hel.

Noen dager er ikke som andre, eller mer rett slik man tenkte de skulle bli. Sånn noenlunde.

Først ringte det en dame og skulle selge meg Donald Duck. Etterpå ringte det en mann og skulle selge meg Donald Duck – som avslutning ringte en av våre nye landsmenn og skulle selge meg Donald Duck. Den siste forstod ikke hva jeg sa, jeg forstod ikke hva han sa – bortsett i fra Donald Duck, så jeg svarte til slutt at det var feil nr for ingen Donald Duck bodde her.

Avbrytelse: 9. grads forhør av Tor Vidle inkl bruk av sterk glødepære.

"Hvis De, Tor Vidle, svarer rett på neste spørsmål vil De bli satt fri uten håndjern og med klær på ved neste midnatt i Mørkeskog! Svar på følgende: Hva er Deres 3 største drømmer i livet?"

"Det e lett! Nr 1 blir ei budeia, nr 2 blir ein evige blomeseng  og nr 3 bler meg og budeiå evigt kosande oppi sengå! Kan eg gå nå?"

"Nei, Deres svar er feil!"

-"Åh? Ikkje pokker, eg veit då ka eg drømmar om dokk tullingar!"

"Svaret var feil. Og dermed må vi dessverre helbrede litt på Dem."

-"Pøh! Ka sko rett svar vera meinar så dokker?"

"1 er Calvin Kleins nye anthracite grå dress sponset av KK"

-"Hæh?"

"2 er en helaften med Dorthe Skappel og Se og Hør"

-"Ka? Den sparkla bykjerringå? Ikkje øve mitt lik!"

"3 er en weekend med Lene Alexandra Øien, sponset av Vi Menn."

-"Ka pokker! Hald dei kjerringane unda meg! Eg går!"

"De kan ikke bare gå Herr Vidle, vi har ikke vasket deres hjerne enda."

-"Høh! Eg ska vaska dokker adle i Zalo! Bøøøøøøh!"

Der stakk dei ja..

Hvor var jeg? Jo, så skulle jeg hjelpe en nabo å bære ned en komfyr i kjelleren, jeg nederst og han øverst. Midt i sving tryner han og plutselig bærer jeg komfyr med nabo oppå alene. "Hei hvor det går" peip ryggen bak hvoretter resten av dagen ble tilbringt i fellesskap med en eske paracet og en boks 556 i brystlomma i tilfelle ryggen begynte å knirke igjen.

Avbrytelse: Eit skaldakvad i frå hjarte kom.

Frå eit eventyrland du kom,

så vakker at det må ha våre så,

du kom te meg ein lyse sommarnatt,

smygande, med mjuke kviskrande ord,

kjærleksord i nattå du meg ga..

Ordå dine omfavna meg,

du lot meg få kjenna deg,

det vakraste på heila jordå,

eg bur hos deg, i ditt hjarta,

la meg få elska deg evigt..

Rundt lunsj mens jeg snakker i telefonen skrur katten av pc’en. Jepp, utrolig nok, men plutselig daffer den over tastaturet (med peiling på min sardinskive) og treffer de rette tastene i rett rekkefølge, hehe.. Fabolastisk! En superb manøver av pelsdotten som jeg lo høyt av..

Så ettermiddag! Nei, fisketur! Ikke før tenkt tanken så begynner det å lekke i kar og spann fra Herrens toalett der oppe. Pokker! Vel, regnvær er jo forsåvidt bra fiskevær, men, hadde da tenkt å fotografere og.

Etter middagen er inntatt, en lur på benken? Ok, lese litt, er jo koselig det når regnet trommer på taket.. Rett før drømmeland ringer det på døra. Naboen. Jo, nå hadde han fått løs det gamle integrerte kjøleskapet, om jeg kunne være så snill å være med å bære det ned i kjelleren?

Jeje. Ikke greit å være skald med alle fasiliteter og ukjente krefter..

Best å berre lata gapskratten sleppa frie gut! Sa en eller annen..

Where is the kos?

 

.

The Eagles – One Of These Nights

5 kommentar to “Where is the kos?”

 1. tante BØ Says:

  Tante tramper takta til ei Tante tramper takta til ei god gammal plate,
  og flirer av teksten til den ville mannen : ))

 2. Cerridwen Says:

  Ikke alene Du er ikke alene om å ha naboer som trenger hjelp, men er du sikker på at det er sunnt for helsa?

  Katta derimot den ville jeg virkelig vært tvilende til, er du sikker på at pusen ikke har egen blogg her? Kan hende du bør ta en kikk i loggfila. Katter nå til dags kan finne på så mangt🙂

 3. Anonym Says:

  Vet du hva? Nå får man kjøpt «blomstereng» i poser! I små frøposer som man kan så ute, og vips, så skal blomsterengen vokse seg pen? Makan, er det mulig, blir det «samme» tro… hmm..
  Ja, dette las jeg i et hageblad, en reklameblekke som tross alt inspirerer. Jaja, hva får man vel ikke kjøpt..

  Helt herlige ord, og jeg konstaterer at skalden er frisk som en fisk! Hehe..😉

 4. mona-lisa Says:

  Eh, pokker.. Jeg glemte å signere, over.

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jepp tante BØ, fin å takte Jepp tante BØ, fin å takte til den, mens man flirer litt av de snåle ordene, hehe

  Tja, sunt og sunt Cerridwen, hvem vet, hehe.. Hm.. får ta et mildt forhør av katten og se om den avslører ukjente deler av sitt indre, hehe

  Ja mona-lisa, men en liten pose? Måtte vel blitt en sekk heller, hehe.. Men vet vegvesenet har begynt å så slike frøblandinger i vegskråninger som forsøk.

  Takk ellers.. frisk? Niks, alltid syk jeg, kosesyk, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: