Vi i navlelandet på erten..

Jeg gremmes av og til av oss her i verdens navleland nr 1. Og undrer meg på hvor det skal ende til slutt, utviklingen av fokus på navlen har eksplodert på historisk skremmende kort tid. Vinnerne i dette samfunnet synes å være de med de største navlene og spisseste albuene.

Vel, alt var ikke bedre før, men jaggu var mye bedre før. Og særdeles lite nå egentlig. Det som betyr noe for mennesker er til slutt omtanken for hverandre på bekostning av egoismen. Viktige felles livsverdier er på sterkt vikende front – og glitter og fjas – trynefaktoren, skygger over landet.

Nytter ikke om du har 100 mill i banken, nytter ikke om du vasser til navlen i annet juggel og stas, døde ting. Ingenting nytter dersom andre mennesker ikke evner å se DEG bak fasaden du vifter med. Sum: Ensomheten neste. Enten på 1.klasse eller 2. – har ingen betydning, ensomhetsørkenen er like tom for fattig og rik.

Noen eksempler på hvor kynisk og hjernedødt misforstått mye er nå:

Plukket fra fremsiden av Sol:

Avslørte kjendissex på TV

– Ja, svarte Erik på spørsmålet om han har hatt sex med en kjendis fordi hun var kjent.

Sakset fra et søppeldrittspykvalmenttvprogram som heter: "Sannhetens øyeblikk".

Sannhetens øyeblikk? Javisst pokker, det er noe av det mest hjernedøde og navledyrkende jeg har lest. Det er rett og slett til å bli flau av. Herregud for et lavmål man har havnet på.

http://www.seher.no/813233/erik-stokke-avslorte-kjendissex-paa-tv

Neste ut:

Kompis-sex? Ja takk!

Behøver ikke kommentere særlig mye der, det er en orgie i hvordan ha sex over alt, med alle osv.. (og Norge er på topp på alle områder)

http://www.kk.no/813195/kompis-sex-ja-takk

Neste:

Er sprettrumpe genetisk eller kan man trene seg til det?

Olalala, pokker så dum jeg er som ikke har forstått at sjelen er i rumpa og puppene! Idiot? Merkelig, kan ikke huske å ha hatt en sjeleinnbringende dyp samtale med hverken pupper eller rumper? Kan noe si meg hva jeg gjør feil?

http://guru.sol.no/question/helse-sex-og-samliv/trening-og-kosthold/er-sprettrumpe-genetisk-eller-kan-man-trene-seg-til

Videre, dagens Quiz:

Spørsmål du BØR klare hvis du er over 2 år og en IQ på over 10!

Hm.. Mulig at mennesker utvikler seg hurtigere i dag? Dog har jeg ikke sett en 2 åring med pc enda? Noen andre som har? Gjennomsnittet var rundt 7 av 10 spørsmål, dvs at ca 3 av 10 som tar den er da under 2 år? (Og eplemost vokser ikke på pæretrær)

Gidder ikke se mer på den siden, kaffen får bare gruff og nuff..

Avansert lureripolitikk:

Norge bare må frelse verden fra forurensingstrollet! Norge er jo nr1 på alle områder (ute i verden)! Løsningen er enkel: Utenfor Osloområdet er det meget få (av betydning) som bor, så se her verden! Vi tilbyr å dekke kraftbehovet med rosagrønn kraft! Løsningen: Vi kler Norges ubebodde områder med vindmøller! (dvs alt utenfor synsvidde fra Oslogryta)

Siste ute var en dust fra regjeringen som nå mener at lokalbefolkningen, deres livsverdier, deres friområder, deres natur, deres fauna nå må bli underordnet Norges plikt til å frelse verden fra eksostrollet! (selvsagt er det unntak fra Nordmarka seff, det er jo vår navle! seff seff! Blæhh! Pokkers prestisjeidioter i valgår)

Resten av landet har ofret nok natur og verdier, nå er det Oslo og Østlandets tur. De kan f.eks begynne med å snauhogge Slottsparken og slenge opp 10 vindmøller eid av et firma i Kularlumpur. Deretter er det bare å måke plass i Nordmarka, og det er sikkert plass til en på Løvebakken og, så kan de jo peke stolt på den når de har besøk fra utlandet..

Seriøst:

Norge er allerede suveren leverandør av grønn kraft. Vi har jo bygget ut (rasert) alle utbyggbare vassdrag, og i tillegg kommer hver pokkers bondknøl (beklager kraftbruken) som har en bekk i hagen, de er snart alle rørlagte i såkalte "minikraftverk". (Hvor fisken og alle andre innbyggere i bekken ble av er uinteressant. Dessuten er de jo alle utenfor østlandsområdet. Og utenfor der, er det jo stort ingen som beveger seg lenger vel?)

Og nå skal NVE hasteansette flere til å sette dødstemplet på resten av det frie vannet, det får da være måte på hva bekkene skal bestemme selv! Og, vindmøller? Et av de største godkjente prosjekter (midt i et landskapsvernområde, dog seff utenfor østlandet) er eid av et japansk firma!

Og for å bli drivverdig må altså vindmøllekraften subsidieres av staten (les oss forbrukere), dvs for at japsene i dette tilfelle skal tjene nok til å gidde sette opp de 100+ meter høye tårnene som i tillegg dreper mer fredet rovfugl enn alt annet i hele landet.

Men alt dette, og mye mye mer handler om og rammer til slutt det enkelte individs livskvaliteter. Kunne ramset opp i det uendelig av saker som er helt på trynet i grunnen, men hvorfor lar folk seg lulle med og lure inn på navlestien?

Hvorfor reagerer ikke mengdene slik de ville gjort solidarisk før? Men bare f.eks kun de få som får ødelagt sine nærområder og livsverdier i en eller annen småbygd? Hvorfor setter ingen skikkelig fingeren på at dette er en totalt feilslått vei vi samlet er på? For til slutt vil det være fremtidens mennesker som taper på dette, og ikke vinner noe – som det med glorie pekes på i dag..

Fiskestenger er klare, sommer ute, nei nå skal det spas etter makk!

4 kommentar to “Vi i navlelandet på erten..”

 1. bramaputra Says:

  må du gje deg mennesket er en svært høytstående art.- som bare er litt på viddene til tider-slapp av.- det er mye flotte sjeler- og menneskehet- selv her på bloggforumet- hva folk kjører som pop kultur skal du ikke henge deg opp i-

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  «Høystående» behøver ikke «Høytstående» behøver ikke alltid være gunstig eller positivt bramaputra..

  Og, nå var det samfunnet totalt jeg pekte på..

  Tor

 3. Wakka Says:

  enig med du Den tabloide verden har blitt overveldene. Helt enig.
  Jeg gir media skylda, jeg da.. For navlebeskuende og selvgod innstilling til samfunnet generelt.
  Kjapp sensasjon, lysende overskrifter som er glemt i morra.
  Man blir både trøtt og lei slik overveldende fokus på navlene:-(
  Både den store norske navlen og den hos ens medmennesker.
  Enhver er seg selv nærmest, desverre mer og mer og mer.

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Media former samfunn i Media former samfunn i større grad enn mange tror Wakka, og samfunn er mennesker.

  Vi «herdete gamlinger» er ikke målgruppen til media, knapt nok til politikerne heller, for vi «kjøper ikke hva som helst», men målgruppen er de unge, de er mer påvirklige, formbare..

  Mye av dagens media er kynisk, bevisst påvirkning i den retningen som tjener best deres interesser, deres økonomi, deres oppmerksomhet, inklusive avhengighetsskapende osv osv..

  Til og med nesten alle stortingspolitikerne innrømmer at media setter dagsorden, og det skremmer litt, for da sier de nærmest at media står øverst i samfunnet men media er ikke noe «demokrati» basert på folkets valg og frie meninger, media er vår største «kapitalist» når man ser det slik..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: