Tja..?

Bilen, den har det for godt. Hvorfor er må den ha et eget hus? Biler er jo laget for å bo ute, og de byttes jo ut når man er lei kjerra. Så hvorfor den stålkassen skal behandles som et familiemedlem og bo inne er jo litt rart vel? Den er jo bare en bruksgreie som gressklipperen. Hm.. den står jo og inne? Vel, den står nå i ei av buene og er ikke så kravstor på plassen.

Min garasje er på usle 66 kvadrat, 11 x 6 meter. Det er altfor lite når bilen og skal være der. Dog må det innrømmes at jeg har knabbet endel av garasjen over tid, den er bygget inntil huset. Så jeg har tatt noe av den til snekkerbu og noe til kontor før. Men fremdeles har bilen det altfor godt.

Og nå kunne jeg tenkt meg større plass til å male på. Til maleriene mine. Men bilen er i veien med dens utskjemte tilværelse. Jeg kan jo bare smelle opp en carport en eller annen plass? Er nok av plass, og det er kjapt gjort. Eller bygge ut en del av kontoret til malerier og annet. Det er og kjapt gjort.

Eller muligens hvis jeg rydder skikkelig på kontoret så blir det bedre plass? Eller ikke, vet ikke hva jeg skulle kastet i grunnen? Hvert år bygger på seg flere saker man samler på. Og hvorfor må man da kaste det man samler på? Bare for å få plass til noe annet man samler på? Bedre å utvide kåken etter behov vel, er mitt motto.

Hm.. ligger vel og litt i at jeg liker å smelle opp noe nytt, ha noe på gang. Jeg kunne aldri ha bodd i en blokk, hvor pokker skulle jeg utvidet der? Hadde vel endt opp med å kjøpe naboleilighetene til slutt.

Men det var den kjerra, den bortskjemte. Den burde vel overleve i en carport og. Det får da være måte på dulling med den kassen. Vel, kanskje jeg burde ta den med på en fisketur heller..

4 kommentar to “Tja..?”

 1. virre501 Says:

  virre501 Eier du over 7 virre501 Eier du over 7 ting da eier tingene deg:))…….gamelt kinisisk ordtak…

 2. Cerridwen Says:

  Flytting Nøye studier av meg selv har ført til at jeg i slike tilfeller foreslår at du snarest mulig forsøker å flytte. Om du samtidig gjentar den bedriften minst annethvert år, da har du plutselig mindre ting🙂

  Eller hva med å høre med damen i huset? Om du har altså. Kanskje hun vil rydde litt for deg? De fleste av oss kvinnfolk elsker å rydde for menn🙂 Men det er forbundet med en viss fare selvsagt.

  Tror nok jeg ville gått for carporten, og er du en hendig mann så får den vel gode vegger og tak før det blir vinter og kaldt for bilen?

 3. Et realt rotehue Says:

  Bilen min har sjel,he Bilen min har sjel,he he
  Også heter han Tormod Sylvester.
  Men tror nok Tormod synger på siste verset.
  Han har masse rust nemlig.
  Men han sover ute da,
  ikke no tak over seg stakar,he he he

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Pyttsann virre, det var jo i Pyttsann virre, det var jo i gamle dager, nå må du sette noen nuller bak, hehe

  Målet Cerridwen, er ikke å få mindre ting, men plass til flere, hehe.. Så da ville en flytting selvsagt medført at hver gang måtte en ny kåk bli større enn den forrige, hehe. Men jeg får la det modnes, kanskje blir alt glemt dersom jeg drar på mange fisketurer heller? hehe.. Og joda, som regel får det meste tak og fire vegger til slutt, selv leveggene sliter med å forbli en vegg alene, hehe

  Har bilen din sjel rotis? Stilig navn og, hehe.. Sover ute ja, vel for tett garasje gir mer rust på en bil eller om den stod ute med full lufting. Carport er egentlig det beste for biler, da får de luftet seg skikkelig.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: