Mot fremtidens lys..

Det var en glødende sommernatt han pakket og forsvant. Rasket sammen sine ting i hulen og låste døra for evig og alltid. "Farvel" sa han bare til døra og snudde seg mot månen – og trasket i vei mot verden.

Den lune sommernatten tok kjærlig i mot og svøpte den ensomme med ryggsekken. Sommernattens gudinner hadde bestemt seg for å verne om den vare sjelen i det slitte hylsteret. Han hadde lidd nok nå – lidd nok i ensomhetens brutale nådeløshet. Månestråler kysset ømt hans kinn og tårer tørket inn til små livsarr.

Bestemte skritt ledet mot månen, skyggene lå bak og der fikk de hvile evig og forlatt, han ville frem, fremover mot lyset. Retning mot siste fremtid – fortiden var bak og død. Ingen kunne stoppe han nå, ingen hadde heller rett til å prøve. Urokkelig som en granittklippe travet han avsted.

Hvert skritt i sommernattens fønvind hvisket ut en ny bit i den mørke såre sjelen og farget den i alle verdens lyse håp. På en høyde stoppet han og hvilte. Månestrålene lyste opp verden foran. Forundret kikket han på alle menneskene som vandret fremover med sin livsryggsekk mot lyset i horisonten.

Han smilte, så er jeg ikke på let alene allikevel, tenkte han – og tok fatt på veien mot lysets håp og alle sjelene..

.

.

 

Enigma – The Child in Us

4 kommentar to “Mot fremtidens lys..”

 1. Anonym Says:

  Nydelig – man kan jo ikke Nydelig – man kan jo ikke bli voksen uten barnet i seg. Jeg håper at alle de sjelene du møter på din vei er like vakre som din. Jeg smiler til deg og tar den imot. God helg – hilsen AMK.
  [url=http://www.butterfunk.com][img]http://i266.photobucket.com/albums/ii261/funkbutter/graphics/Inspiration/0_inspiration_just_fly.gif[/img][/url]

 2. Anonym Says:

  RETTELSE: Smiler til DAGEN RETTELSE: Smiler til DAGEN og tar DEN imot. AMK

 3. Lady1968 Says:

  Åhhh… Får nesten gåsehud her…
  Nydelig!
  Gleder meg til ditt neste innlegg ;-))

  Lady

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk til dere, og ha en god Takk til dere, og ha en god helg..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: