Røkke – Jenseguten/Sylvia/Media 10-0..

Har sett det meste av Røkkes pressekonferanse. Og lest endel kommentarer i pressen etterpå. Samme hva pressen sier, jeg mener selv at stillingen Røkke mot Jens/Sylvia/Media er nå 10-0.

Det media glemmer er at selv Røkke er et menneske, et menneske med følelser som vi andre. Bare tenk selv dere som blogger her og får en og annen anonym spydig kommentar som dere reagerer på. Tenk hvis dere selv ble såpass uthengt som Røkke har blitt for hele verden de siste ukene, tenk hvordan dere ville taklet det.

At Sylvia (les Jensgutens håndtlanger) får litt tilbake er noe som er lite i forhold til det hun selv har sagt om Røkke. En annen sak er at Røkke nå viste det viktige poenget at politikere ikke har kompentanse til å drive butikk på høyt nivå. Butikk er ikke direkte politisk, dette er ikke gamle Sovjet. At regjeringen, dvs Jensegutens inkompetanse nå ble blottlagt får de selv betale for, det er ikke Røkkes regning.

Og media er seg selv lik, de har i flere uker drevet rovdrift på et menneske, at de så får berettiget kritikk og noe harme tilbake får de tåle. Men nå viser media sitt sanne ansikt ved at de ikke tåler kritikken og nekter å ta selvkritikk og prøver til dels å fraskrive seg ansvaret og delvis latterliggjøre det samme mennesket de har karaktisert som alt mulig negativt i noen uker. Media er som alltid noen kyniske drittsekker uten ansvarsfølelse.

At regjeringen i sum nå taper på denne saken er deres eget fulle ansvar, de har selv satt seg i denne stillingen helt frivillig. Måtte de tape valget så det suser. Toppen på kransekaken er at Jenseguten tidligere har gitt beskjed at han er den altoverskyggene bossen i Norge, og at denne saken SKAL bare ha en vinner uansett, og det er han selv The Boss of Norway, og Røkke skal slikke hans illeluktene vernesko. Snakk om å drite i egen bukse som ikke er der.

På en måte viser denne saken og mye av AP’s arroganse, den er jo velkjent, dvs "det er kun vi som har rett og skal ha rett". Men en liten fisker fra Molde har fått det store arrogansetrollet til å vakle – måtte det falle sammen som det simple korthuset det egentlig er. Simpelt fordi dets arroganse tar null menneskelige hensyn der det farer som noe stygt rødt fra foregagne tider over landet for å voldta det med sin hunger for evig altoverskyggende makt..

4 kommentar to “Røkke – Jenseguten/Sylvia/Media 10-0..”

 1. Anonym Says:

  Wow..
  applaus, Wow..
  applaus, jærskalden.
  Det var ille å lese at Jens var den med mest makt i dette landet. Kvalmende!
  Om folk husker dette når det er på tide å levere stemmesedlene er noe vi må håpe på;)

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jepp, men det kom fra Jens Jepp, men det kom fra Jens selv, så da må han tydelig mene det og..

  Tor

 3. Anonym Says:

  Valgkampen er igang ser Valgkampen er igang ser jeg,og jærskallen stemmer ikke ap.

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 23:31. Hva jeg kommer Anonym 23:31. Hva jeg kommer til å stemme er usikkert, men ikke Ap nei..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: