Å sjå..

Ei uværsky glir øve heiå i Skaldalandet. Sjølv midt på dagen kan ein brått få servert eit underverk av syningar som gir fantasiå gode vilkår. Det gjeld berre å ha evnå te å sjå.

Evnå te å sjå er uligt fordelt blant menneskane. For någen er det berre ei sky – kan henda ei sky så dei forbanner fordi hu stengar for sola dei lar spela øve halvnakne kroppar dei ønskar å grilla.

Men for andre er det meir enn berre. Meir enn berre ei sky. Som så mangt i livet, evnå te å sjå – og fatta, hu er så uligt fordelt. Det samme gjeld for å sjå oss sjølve, og dei andre. Dei andre menneskane, for menneskar er heller ikkje "berre". Ikkje någe så hette berre eit menneske..

Å sjå, livet handlar om å sjå, sjå – undras – forstå. Men då må du og ta deg tid te å sjå..

3 kommentar to “Å sjå..”

 1. Jærskalden Tor Vidle Says:

  (håper Sol og «sjår» nå (håper Sol og «sjår» nå snart at bildekomprimeringen er altfor strengt satt og ødelegger bilder på max størrelse dvs en bredde på 460pix)

  Tor

 2. Ulva Says:

  Det er noe rart med bilde ja… Trodde du hadde fikset på det selv jeg for å få frem dramatikken i det…

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Bildet blir forvrengt fordi Bildet blir forvrengt fordi pixlene kommer frem, det hele skyldes altfor sterk komprimering som gjøres auto her hos Sol. Men det er lett å fikse dersom de gidder bry seg, det er bare å forandre på et tall i oppsettet deres.

  Men man kan ikke forvente noe lenger her, etter nok en «oppgradering» er resultatet bare at alt er blitt enda mindre bloggvennlig. Noe som er blitt standard hos Sol ser det ut til. Standard å gi blanke i å bry seg om hva vi som brukere mener eller ønsker.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: