Den viktige blogglysten..

Mennesker kommer og går i dette bloggsamfunnet, noen er her bare for en kort periode – og forsvinner igjen før man får lært de å kjenne. Andre, som meg selv, har vært her i en evighet – det føles slik av og til. Selv om også jeg hadde et avbrekk i midten av min samlete tid her.

Av oss "gamle" bloggere er det få igjen etterhvert. Kanskje er det ment å være slik, kanskje bare delvis, et svar på det får man aldri. Og kanskje er det slik at bloggsamfunnet utvikler seg på en måte som kanskje en del av vi "gamle" bloggere ikke trives med.

Og nok et kanskje kan muligens tilføyes at utviklingen avspeiler samfunnets utvikling – og at vi gamle muligens er gått ut på dato, eller rett og slett ikke ønsker å være med på alle utviklinger som det såkalte moderne samfunnet produserer.

Det er så mange "kanskje" i dette, og det må nødvendigvis være slik da alle svar finnes ikke.

Av saker som er kjent og påpekt som har en slags fellesnevner for noen av oss ihvertfall, er det 2 ting som peker seg ut og som fører til slitasje over tid for en del av oss som har vært her lenge.

Den ene er Sol’s evige rot og problemer som viser seg på mange områder. Og ikke minst det at de ikke lytter til brukerne og installerte et normalt bloggverktøy den gangen de la om alt her. Vi som var her den gangen husker med skrekk og gru da vi våknet neste dag og fant at våre mange blogginnlegg var totalt raserte og blitt til en uendelig ordsuppe. Etterpå har det blitt lappet og lappet på, som nå, men det er egentlig ingen forbedringen dersom man ser helheten. Allerede da man la om begynte avskallingen av faste bloggere i ren frustrasjon av at man ikke ble hørt.

Det andre punktet er det stadige bråket, man blir liksom aldri ferdig med dette. Jeg snakker generelt nå, så la meg slippe useriøse kommentarer i pisspreikets navn. Stadig dukker det opp enten rester av gamle saker, eller nye føljetonger hvor det er om å gjøre å få siste ukvemsord klubbet ned. Selv har jeg opplevd mange slike saker her, men trenden er at de kommer oftere og oftere, og dermed overskygger mye av den "normale" bloggingen. 

Jeg synes det er respektløst å blogge om private saker av negativ art om sine medbloggere, privat er privat og skal ikke være offentlig, men tas i den private sfære. Og det unnskylder ikke om en selv da gjør det samme etterpå, det samme overtrampet en påklagde at andre begikk. Selv støtter jeg ingen som ikke viser normal respekt ovenfor andre, det bør være klinkende klart for de fleste snart.

Men i sum sliter disse 2 punktene over her på de fleste bloggerne over tid, også meg. Man mister noe av lysten til å blogge her, skrivelysten dabber sakte av over tid.

Og dette stenges galant for anonyme, de blogger jo ikke her – dette innlegget er ment for oss som blogger, eller har blogget her på Sol..

 

 

9 kommentar to “Den viktige blogglysten..”

 1. leone Says:

  I går… …fikk jeg en slag merkelig kommentar om at ingen vil få det siste ord. Vel, dette blir litt merkelig for meg, i og med at jeg alltid har vært av den oppfatning at det alltid vil være noen som får det siste ord. Når det gjelder i bloggsammenheng, er dette absolutt aktuelt. Det er faktisk noen som er såpass ærekjære at de holder på inntil de har tiltvunget seg det siste ord. Akkurat det syndromet tror jeg ikke det er så mye å gjøre med, man må bare forsøke å overse personen til sjuende og sist. Slik sett, er det fortsatt noen her på bloggen som holder på å tyne ut og strekke på siste rest av sitt siste ord…

  Bra innlegg, Tor! Ha en flotters dag!

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg snakker generelt leone, Jeg snakker generelt leone, om noen føler seg truffet så burde de kanskje tenke litt på om hva det i sum kanskje gjør med andre her i dette lille bloggsamfunnet. Og om de kanskje har en del av ansvaret for at det er blitt slik.

  Tor

 3. leone Says:

  Har fått… …med meg det Tor. De bør også revurdere sin empatievne, før de hiver seg over folk og glefser dem i seg som om de skulle vært lovlig villt! Det er faktisk et menneske bak hver eneste blogger.

 4. Xantippe Says:

  Tja… når det gjelder Tja… når det gjelder klaginga på SOL – vel…. jeg blogger ivei om jeg gidder og har vel vært rimelig fornøyd med SOL…. når det gjelder det andre du tar opp så har jeg vært her inne veldig lite i den senere tid…..og en ting er iallefall sikkert… det er ikke alle blogger jeg bryr meg med å kikke inn i…. Men ja…. enkelte har vel lav EQ…….;))

 5. mirapisani Says:

  Ok, nå klarer ikke jeg holde kjeften lengere. Og med det mener jeg at Tor har holdlt kjeft alt for lenge.

  Jo jeg mener at et eller annet menneske må ta et grep.
  Spiller fanden ikke noe rolle hvem det er.
  Bare det er noen.

  Vær så snill. gjør noe.

  Så kan jeg legge meg trygt og ha en god søvn.

 6. mirapisani Says:

  Det var en morsom xantippeting. Og da blir hun sikkert møkkaforbanna på meg.
  .
  Jeg bare legger meg i den visshet at den dama er klokere enn meg.
  Og sånn er det.
  .
  God natt.
  Mira ;))

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jepp leone, et menneske bak Jepp leone, et menneske bak hver blogger – og et menneske bak hver som blir hengt ut..

  Godt å se deg tilbake xantippe, vel det har vært nye tendenser mens du har vært borte, og ellers merker vel du og nå de tafatte forsøkene av Sol på å lappe enda mer, og lage enda flere problemer. Hver dag er det nå noe nytt som virket i går, men ikke i dag, eller saker som forsvinner eller rotes til osv osv. De burde hatt medalje for et eller annet..

  Håper du får sove godt uansett mirapisani, å tro på at noen fra Sol bryr seg nevneverdig om hva vi mener er som å tro at månen er noe den ikke var – noe valgfritt fra metaforenes univers..

  Sov godt..

  Tor

 8. mirapisani Says:

  Eh..;))) Det var så pent sagt at jeg kunne sove i hundre år.
  Takk Tor.
  Mira ;))

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nja, nå må du ikke sove Nja, nå må du ikke sove bort hele livet og skylde på meg etterpå mirapisani, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: