Test formateringsverktøy..

Eg e tøffe

Eg e grevligt tøffe

Eg e tøffare enn meg sjølve

Eg e så tøffe at ordet tøff varte svakt

Berre sjå kor tøffe eg e:

Hm.. det ble merkelig – ikke virker koden for å begrense hvor mye som viser på bloggoversikten, og bakgrunnen har skiftet farge på tekstområdet , ihvertfall på forhåndsvisning.

Vel neste ut, en youtubevideo:

Hm.. ingen video viser ved forhåndsvisning, kun en tom firkant. Embed url er limt inn via "kilde". Via den andre muligheten viser ikke noe. No good dette foreløpig Sol, dvs antagelig mangler dere noe i forklaringen, eller implenteringen funker ikke som tenkt.

Neste:

 

Lille Jenseguten og tørrfisken.

Det finnast ein liten pjokk som bær nabnet Jenseguten. Han er sønn av den kjende Torvald Svevesnakkar og lignar faren på fleire område. Men eit dominarande trekk med Jenseguten  he han nok arva frå morå, han varte så sure når han ikkje får viljå atte 21 dagars surmelk blir reine søtmelkå i forskjell.

Jenseguten likar og å sola seg i glansa udførelse og itte ein svære tabbe av folkå i landet så kasta feil papirlappar oppi korgå valde han seg sjølve te høvding og he nå ansatt eigen dama så berre he te oppgava å greia skalpen og pudra naså hans. 

Ein dag kom Raude Kristin så Jenseguten va nødt te å ta med seg i høvdinglaget og sa det stod ein fiskarmann på dørå hennar og ville selja henne fersk fisk. Men Raude Kristin lika ikkje folk så stinka fisk og spurde om Jenseguten ville kjøpa fisken heller. Jenseguten slapp så inn den gidle fiskaren som sa han hette berre Kjell Inge Fiskar.

Jenseguten likte fiskaren, ein høvding må jo og ha ein fiskar av folket han kan skryda på seg, kan henda kastar fleire lappane feil neste gong det e val? Og denne fiskaren va då ein av dei sveraste, det hang fisk øve heile Kjell Inge, ja sjølv ud av lommar og støvlar stakk det fram fisk. Og Kjell Inge va då ein fine fiskar, ja han smilde og såg så ærlige ut meinte Jenseguten.

Så då kjøpte Jenseguten eit spann feitsild av fiskaren. Dei blenka så i spannet atte Jenseguten var heilt blinda av de sølvfarga fiskane. Ittepå tog dei ein tur på puben, Jenseguten måtte jo visa fram den fine fiskaren han nå hadde blitt venn med te undersåttane. Dei skåla og skravla, og skaldene skreiv ner at nå va det berre jubel og fryd.

Udpå nattå tok Jenseguten asted heimøve. Han ramla halvskeive inn dørå og der venta kjerringå hu Sylvia Bruså og krevde forklaring av ranglaren. Jenseguten rota og babla om fangstå han hadde gjord, den fine fiskaren Kjell Inge og viste fram sildaspannet som blenka så vent atte hu Sylvia blei reint stolte av Jenseguten.

Men, all bråket hadde vekt opp naboen til Jenseguten så nå stod på trammå og krevde ei forklaring. Jenseguten fortalde stolt om fiskaren og viste fra spannet med den blenkande sildå i. Naboen rygga ein meter: "Føsj!" kom det frå han. "For ein lukt! Dei stinkar!" Jenseguten nekta, de va jo så blanke og fine? Naboen tømde bøttå, unda dei blanke va det ikkje anna enn simpel blaude tørrfisk. Jenseguten vart raud.

Sylvia spurde itte kvitteringå. Hu ville ha omgjord handelen. Jensguten drog fram lappen. Dei båe les: "Kvittering for eit spann fisk" og nabnet til Kjell Inge. Det va alt så stod der. Jenseguten vende og vrengde på lappen, men fleire ord kom det ikkje. "Eg e lurde!" Fresa han. Naboen kikka på lappen: "Nei, eigentlig ikkje, du he jo fått eit spann fisk ser eg?" Jensguten vart harme, nå då naboen veit det vil snart ryktå gå. 

Så nå sitt Jenseguten og heile hans familie og vrengar på lappen i håp om at han sko avdekka någe dei kan kristna Kjell Inge for. Og nå levar Jenseguten opp til ryktå om Sure Guten, skjønt någen meinar det sko og våre Surre Guten. Og i mens Jenseguten surnar meir og meire sitt Kjell Inge og hans fiskarkamerater og kosar seg i vårsolå med rekar og pils.

……………

Størrelsesforandringen på overskriften viser ikke på forhåndvisningen? Og fremdeles ingen video. Får se hva som skjer når jeg lagrer det.

 

10 kommentar to “Test formateringsverktøy..”

 1. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei, ikke noe av dette Nei, ikke noe av dette funker. Ikke linjebrekket, ikke avstandene, ikke youtubevideoen, ikke stor overskrift.

  Noen andre som har prøvd å f.eks få inn en video eller øke overskriftsstørrelsen?

  Tor

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Videoen viser ved «full Videoen viser ved «full html», men da blir all tekst bare rot. Men det viser at embed url er rett og fungerer. Så da er feilen i selve implenteringen antar jeg?

  Tor

 3. mariee53 Says:

  Jeg skiftet bakgrunn, og vips s kom i alle fall mine fremhevinger frem, men det var mange redigeringer o tull før det ble som jeg ville. Alle de funksjonene er så mye lettere på VG bloggen…Hilsen Mariee53

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Skiftet bakgrunnen Marie? Skiftet bakgrunnen Marie? Det skal jo vel ikke være nødvendig. Jeg tror det er noe feil med implenteringen, eller at de har glemt å forklare noe. Det skal ikke være et svært styr for å få til formateringen. Men dette er jo det berømte lappeteppet til Sol, så ikke noe forundrer lenger. Og de har vel heller ikke fikset de tingene som er listet i mitt forrige innlegg.

  Kikket inn hos deg, din uthevte skrift blir svart og større, min blir grå og mindre? Hehe, jaja

  Tor

 5. Anonym Says:

  Herregud Men nå var det kanskje ikke så mange som forventet at du skulle få det til etter all den ‘sol suger’ spammingen din her på bloggen.

 6. leone Says:

  Må jo… …jobbe litt selv også da Tor. Synes du sa en gang at du ikke hadde bruk for alt dette «stasjet». At det holder med ren tekst for å formidle et budskap…?

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Vel anonym 22:52, ser ingen Vel anonym 22:52, ser ingen andre som foreløpig har postet video eller satt f.eks linjebegrensning. Normalt burde være at forbedringer øker antallet muligheter, ikke fjerner. Men du kan jo regge deg og prøve selv. Vil heller ikke kalle det særlig «imponerende» når det nå har gått 8 måneder (bare sjekk sol’s blogg selv) siden sist noe ble gjort her av Sol.

  Joda leone, nå har jeg ikke prøvd annet enn Sol’s egen bruksanvisning, dog burde jo den funke. Som nevnt er det muligens et eller annet som ikke stemmer med implenteringen eller noe mangler i «bruksanvisningen».

  Jo, jeg står ved det jeg før har sagt, men ren tekstformatering er jo standard selv i det simpleste tekstprogram. Men flere har gang på gang ytret ønske om et «normalt» bloggverktøy, og flyttet herfra pga mangler og problemer. Å legge inn bilder og en video har jo vært en standard i lang tid, selv behøver jeg ikke smileys og blinklys osv, er det jeg mener personlig.

  Men når jeg «klager» prøver jeg å få med meg det jeg vet andre ikke er fornøyd med og i samme omgang. Kokt ned ville et bloggverktøy som f.eks wordpress løst alle problemer, hvorfor ikke velge den enkle vei og bli ferdig, se det får Sol svare på selv.

  Nå få jeg se om jeg finner ut noe mer her selv, kan ikke se at Sol er på banen enda..

  Tor

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Der kom videoen om ikke Der kom videoen om ikke annet, så da holder visst Sol på og fikser bugs.

  Tor

 9. Anonym Says:

  :=)) den sangen er så fiiine å såre på samma tid. En riktig hjertknuser du Tor som liten ser jeg:))

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja det er en nydelig sang, Ja det er en nydelig sang, enig. Og selvsagt enig at jeg var en hjerteknuser, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: