Bad hair day..

Et blikk ut i tåkehavet en onsdags morgen, vakkert og passe tykk, slørete på en magisk måte. Typisk vårtåke når tempen stiger over landet. På en måte passer synet med tåken i knollen. Tenker klart til et visst punkt, resten får ligge til hjernen har stått opp i alle kroker. Dråper store som druer henger på buskene rett utenfor, slike dråper man kan speile seg i dersom man er nær nok.

Rett før fire i natt, og nesten rett etter at jeg hadde sovnet – det føltes slik ihvertfall, ringte telefonen. En full kvinne bestilte taxi. Når det ringer slik midt ute i drømmene får en som regel bange anelser for at noe alvorlig har skjedd. Eller min søster over there langt nede på kartet nok en gang har glemt tidsforskjellen. Denne gangen var det altså bare et sørpefullt kvinnemenneske som skulle ha en taxi. Jeg ga opp å forklare at her var ingen taxi, og la på. Jammen ringte hun ikke opp igjen. Da dro jeg ut pluggen.

Neste gang det ringte var det på mobilen, men da på lovlig tid, skjønt tidlig det og når natten forsvant ut i det blå. Etterpå kunne jeg bare stå opp, overgi meg til dagen. 1. april, en dag man tar det meste med klyper og skjeer sukker eller salt. Det ingen hemmelighet at den av og til distre skalden har blir lurt og da til alminnelig jubel. Særlig da jeg var sjef, alltid morro å lure sjefen. Og særlig når de visste at han ellers ikke lot seg lure – og etterpå ventet de på hevnen, den ble alltid søt.

Daffende i delvis sovende tilstand ut på badet, forbi speilet, hm.. hvem er det? Jo det er meg, ikke pokker? Håret står til alle retninger, både kjente og ukjente. Et forunderlig syn som må beskues, og jeg begynner å le. Det ser helt sprøtt ut, og litt hula-hula ablegøyer følger på. Må være det som kalles en bad hair day? Men hvorfor klage? Det er jo gratis morgenlatter og en sjanse til å gjøre narr av seg selv. Ypperlig måte å få opp humøret på!

Etter dusjen er det dessverre slutt på bad hair day..

9 kommentar to “Bad hair day..”

 1. Anonym Says:

  Så godt å se slike blogger… Den gamle «Tor» er tilbake🙂

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk du anonym, men det Takk du anonym, men det stemmer nok ikke helt da, ihvertfall ikke slik jeg føler det selv..

  Tor

 3. bamse1964 Says:

  Skjønner du får bange Skjønner du får bange anelser når det ringer midt på natten……vet ikke om jeg hadde stått opp selv allikevel….hadde nok ventet til eventuellt det hadde ringt på mobilen også….for da måtte det ha vært alvorlig….tror jeg…
  Ha en fin dag!

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tar alltid telefonen hvis Tar alltid telefonen hvis jeg når den bamse, man vet aldri hva det er, kan jo være viktig.

  Tor

 5. May-Britt Says:

  Ha en fin fin dag Med eller uten styla hår=)

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ha en fin dag du og Ha en fin dag du og May-Britt, enten med eller uten bad hair day, hehe

  Tor

 7. Tante Label sier Says:

  Herlig! Du hadde nok ledd lenge hadde du sett meg om morgenen…;-)

  Det er fælt når telefonen ringer midt på natten…spesielt når man har barn som er ute og farter…

  … jeg frykter hjerteinfarkt hver gang stemmen i andre enden sier ALARM…
  …<>…
  …det kan ikke beskrives…det må bare oppleves….;-)

  God klem te buskmannen!

 8. leone Says:

  Hår. Du har sikkert sånn uregjerlig hår som jeg har Tor. Ganske irriterende. Umulig å style på morran uten enten å vaske det, eller å ha noe i det. Jeg har funnet ut at det beste som er, er å la håret gro.

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  En rufsete Tante Label ville En rufsete Tante Label ville sikkert gjort enhver morgen morsom og smilete, hehe

  Ja, de natt-telefonene er aldri morsomme, og selv om de ikke var annet enn uskyldige er det vanskelig å sovne igjen etterpå.

  God klem til tanten vår..

  Ikke alltid leone, men nå bryr jeg meg lite om hårpryden, dog er den gunstig å ha som underholdning noen ganger, hehe. Det gjelder å ikke ta seg selv så pokkers høytidelig ofte..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: