Jeg..

vurderer å flytte herfra.

Sol gir pokker i det meste her på bloggen for tiden, også i å bremse en ny negativ utvikling som forsurer bloggmiljøet.

For min del er det grenser for hvor mye tid jeg gidder bruke på å prøve å få Sol til å ta sitt ansvar for bloggen..

13 kommentar to “Jeg..”

 1. Ulva Says:

  Jeg er sikker på en ting Du har jobbet mer med miljøet her inne på bloggen en de som er ansatt hos Sol….
  Du står på da andre gir opp, så ikke lett å lese at du snart gir opp, men fy søren som jeg kan forstå det….

  http://www.wolfpeople.com

 2. mariee53 Says:

  Jeg klager på den mannen, hvorfor kan han ikke bare skrive alle sine syke innlegg på sex bloggee, der ønsker jo folk å lese dem, det er kun ett kvinnemenneske jeg vet som er likedan her inne,og hun utrukker seg med sex osv på liberalt, kan ikke p…og gå til liberalt, der er det jo så liberalt,,,
  Ikke slutt Tor, da slutter nok jeg og mange med meg, han har snart ødelagt nok her inne… Hilsen Mariee53

 3. leone Says:

  Kjære all verden Tor. Gir du opp nå, overlater du seieren til driten. Jeg appelerer til villmannen og krigeren i deg: Ikke la oss være alene igjen mot røkla!

 4. Teia Says:

  Hiver meg på…
  Du er en Hiver meg på…
  Du er en bautas her inne..
  Håper virkelig du revurderer..

 5. Anonym Says:

  Tom trussel Tor. Du er for vant til å leike sjef her til at du jør det. Dette skriv du bare for å få sympati å sympatiærklæringer så du kan fortsette likevel. Men ta med deg Leone åsså da…

 6. leone Says:

  Der… …må jeg nok skuffe deg anonym 15:41! Et par andre ting skal du ha klart for deg:

  1: Jeg tror ikke Tor er interessert i å dra med seg noen som helst uten deres vilje.

  2: Jeg har styrke nok til å bestemme selv, jag lar meg ikke bli dratt med av noen!

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym over leone:Når jeg Anonym over leone:
  Når jeg sier at jeg vurderer å slutte å blogge her så betyr det at jeg vurderer å slutte her, og ikke bare noe jeg «sier». Hva jeg gjør vet ikke jeg selv engang enda. Jeg har ingen behov for «sympati», på samme tid er det ikke til å skjule at sikkert ikke bare jeg blir drittlei det stadige bråket fra noen ytterst få. Vi som har vært her en stund lenger enn en vanlig klestørk går rett og slett lei til slutt fordi de fleste er her for å blogge og ikke krangle og kjempe som lite modne barn.

  F.eks i går: Bare på fremsiden var det hele 4 innlegg om private feider mellom noen få her, ord og opplysninger som har null å gjøre på en offentlig blogg. Og det er slettes ikke første gangen. I sum gjør slikt noe med hele bloggmiljøet, og noen og enhvers skrivelyst.

  I tillegg er Sol for tiden lite ansvarlige føler jeg. Som om bloggen plutselig er helt glemt. Dog reagerte de litt nå ved å slette et innlegg pluss noe annet ubetydelig.

  Tor

 8. c-sam Says:

  Ikke overreager. Riktig nok forstår jeg at du av mange anses som «limet» som holder Solbloggen sammen, og ingen er uunnværlig i så måte. Likevel mener jeg du overreagerer om du seriøst vurderer å forlate Sol, fordi de siste dagers hendelser bare angår de få involverte parter, eller de som har latt seg involvere!
  Og nettopp fordi det har vært en «smal» hendelse, har jeg selv bevisst latt være å kommentere tullet, da jeg har sett at man kan bli passivt involvert om man sier noe der, og det er langt under min interessesfære å bli. Men tenk deg litt grundigere om likevel, hva?

 9. trultemor- Says:

  du och jag Tor;) Jeg diltet etter Lb inn her…og her har vi blitt. Er du og jeg de eneste som ahr stått gjennom alle «stormer» de siste årene??
  Jeg har definitivt røtter her som vanskelig kan rives opp, ikke har jeg noe ønske om å forsvinne helt heller. Det finnes fortsatt en godt miljø her (som Teia blogger om)
  Men skrivelysten har dabbet kraftig av…

  …men uten deg her…så tror jeg ene grunnpilaren min ville ramle bort, du kan ikke risikere det vel?😉

  Klem!

 10. Anonym Says:

  smiska smiska

 11. sissel k Says:

  anonym 22:48, fjott. Stille anonym 22:48, fjott. Stille meg i køen for de som absolutt vil at Skalden skal være med videre på solbloggen. Disse tufsene som prøver å ødelegge, bort med dem ;))

 12. bamse1964 Says:

  Bloggen vil bli utrolig mye Bloggen vil bli utrolig mye fattigere uten dine inlegg!!!
  Nei…jeg ynes du absolutt må revidere dine tanker om å forlate SOL-miljøet.
  Satser på å se flere inlegg fra deg her….

 13. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg har ikke bestemt meg Jeg har ikke bestemt meg enda, eller hatt særlig tid til vurdere «hva nå».

  Du sier noe der trultemor, vi er vel få som er igjen etter så lang tid. Bloggmiljøet er tydeligvis dynamisk og skifter karakter med tiden, uten at det var negativt ment. Jo det har vært noen «stormer», i sum går en lei av de og, i det siste har jeg vel helst bare latt blikket seile forbi det som har vært i den retningen. Men av og til blir det for mye.

  Tror nok dere fint klarer dere uten meg dersom jeg velger å trekke meg ut, det er jo summen av fellesskapet som skaper bloggmiljøet og trivselen.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: