Litt skrible bare..

En lørdag er i ferd med å rulle ned teppet. En lørdag som har stort sett blitt inntatt i horisontal stilling i en beslappende nedryggbar tvstol. Tror det er ca et halvt år siden jeg sist har sett såpass lenge på den kassen. Men, billøp, etter et halvt års pause var det sesongåpning, dog er neste løp vel ikke før i mai. Så da blir det etpar måneder jeg slipper å glo ørkesløs på den skjermen.

Det horisontale leiet er og av en annen årsak. Nei, ikke kos, da hadde jeg enda ikke vært ferdig, og slettes ikke brukt tid til å skrible her. Et lite stunt her en dag ga meg et sabla sviende hekseskudd og jeg må visst være i ro sa min strenge doktordame. Selvsagt lytter jeg til henne, lytter, husk det. Å adlyde 100% er noe annet, hun bor jo ikke her hos meg. Men som sagt er jeg flink til å lytte, ikke alle er jo det?

Jeg gikk en liten tur i formiddag, tenke jeg skulle plukke noen gåsunger og ta med hjem. Fant et tre med noen prakteksemplarer i toppen, men etter 3 meters klatring slo det forbannet hekseskuddet til, jeg trodde jeg hadde lurt det, men nei. Så jeg nøyde meg med noe vakre strå på vei til spiring.

Det skyer til på Jærens himmel, mulig det blir nytt vær igjen. Levende vær – i lengden er det best og gir mest..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: